úterý 7. března 2017

Gallery update 63.4: 'Personal Shopper' LACMA Screening


Ahoj ahoj. Včera jsem začala psát článek s nějakými staršími záležitostmi s tím, že nejsou vůbec žádné novinky, pro změnu. Pak mi ale nebylo dobře a já jsem článek nedokončila. Když jsem přišla ze školy po té, co mi bylo stále blbě a tak jsem se na ní vykašlala a přijela zpět domů, došlo mi, že jsem si vůbec neuvědomila příval novinek, které mě čekají a že jedna z nich se konala již včera večer amerického času, dnes ráno našeho času. Včera se konalo speciální promítání filmu Personal Shopper v LACMA divadle v Los Angeles a poté se konalo Q&A. Z toho zatím nemám žádná použitelná videa, ale zato mám 41 fotek ve vysoké kvalitě. Docela mě překvapilo, že na sobě Kristen neměla nic od Chanelu, ale na druhou stranu to byla dost malá akce, tak asi by z toho měli malou publicitu. Celkově se mi Kristenin outfit hrozně líbil. Není to žádná ultra elegantní róba, je to prostě Kristenstyle. Hoodieska od Cotton Citizen, naprosto dokonalé brýle od Krewe, sukně od Zeynep Arcay, boty značky Robert Clegerie a prsten od Shinola. Hrozně se mi tu Kristen líbí, jak je nalíčená a k tomu ty úchvatné brýle, prostě dokonalost. Ten outfit je takový nic speciálního, ale líbí se mi taky. Kromě této akce se má Kristen dnes zúčastnit premiéry filmu a následně také Q&A, které budou vysílat online na Facebooku, a také budou mít možná fanoušci možnost poslat nějaké otázky, ale vzhledem k tomu, že to má začít v půl osmé večer tamního času, u nás to bude ve 4:30 ráno, takže to moc nevidím :D I když vám to říká člověk, který vydržel koukat živě na předávání Oscarů, pravda :D No a kromě toho by mělo proběhnout ještě další promítání, kam by měla Kristen přijít, 10. března. A 9. března by se měla oběvit v TODAY Show a také v Late Show Stephena Colberta, z čehož jsem nadšená a jsem na to moc zvědavá. Kristen u Stephena ještě nikdy nebyla, takže to bude její premiéra. Jinak kromě fotek z příchodu a z Q&A mám pro vás taky jednu z příprav od Jillian Dempsey, která se postarala o make-up. Moc se mi líbí ta rudá rtěnka. Jen mě trochu mrzí, že se Kris trošku víc neusmívala. Ale víme všichni, že tyhle akce ji většinou znervozňují, holt nebyla zrovna v náladě :D I tak jí to ale moc slušelo. Ty brýle jsou hrozně roztomilé!
* * * * * * * * *
Hi. I started to write an article yesterday about another lack of news, but then I didn't feel very well, so I went to sleep without finishing it... and when I came home today from school, still feeling sick as hell, I found out, that I will actually have bunch of news for you this week, I just totally forgot. So I will keep that article for some time when I actually don't have any news for real. I have for you today photos from yesterdays special 'Personal Shopper' screening at LACMA Theatre in Los Angeles. Kristen and Olivier Assayas attended this screening and there was also Q&A afterwards. I have for you photos from the arrival and also from the Q&A. I also have for you great news, because tonight there is another event to promote Personal Shopper and there is going to be a live Q&A streeming on Facebook and people might get a chance to actually ask Kristen and Olivier something. It starts 7:30 p.m. US time, so it's 4:30 a.m. the next day in the Czech Republic. I am willing to watch, I would love to have the opportunity to ask Kristen something, but I am a bit ill, so I think I will not make it. Kristen wasn't wearing Chanel yesterday, that was surprising. But it was just a small event, so there was no need for some special gown. I love the outfit, it is so cool and so Kristen. I love especially the make-up and those super cute glasses she's wearing. To be specific, she was wearing Cotton Citizen hoodie, Krewe glasses, Zeynep Arcay skirt, Robert Clegerie shoes and Shinola ring. Kristen is also going to appear on Late Show with Stephen Colbert on March 9, which is exciting, and she's also going to attend another Personal Shopper screening on March 10. So enjoy photos, as soon as I find some good videos from the Q&A, I will publish them.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

imagebam.com

2 komentáře:

  1. Čo sa týka outfitu od Kris je dosť zaujímavý. Ako nejak ma až tak veľmi neoslnil ale zas nie je najhorším. Asi najviac sa mi páči tie okuliare, ktoré sa jej krásne hodia ku jej líčeniu a potom ta mikinka alebo ako to nazvať. Je veľká škoda že sa tam Kris nesmeje ale tak nie asi každý deň je najlepší.

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem ráda, že se teď objevuje tolik novinek a ty máš co přidávat a já komentovat Taky ráda slyším, že se Kristen objeví u Stephena - já ho prostě můžu ♥ Navíc vypadá jako by zrovna vylezl z knížky Tolkiena Já si prostě nemůžu pomoct, ale přijde mi na něm něco hobitího Ale to je jen detail - ke Kristen. Musím říct, že při prvním pohledu na tenhle look jsem si pomyslela "Wow!" Tohle mi přijde u Kristen takové netradiční, ale zároveň se mi to moc líbí. Outfit je suprový, ačkoliv já bych možná vyměnila tu mikču a boty - ale jinak vypadala bezvadně. No nejvíc mě teda zaujal make-up! Líbí se mi, že do toho tentokrát šla tak na plno - výrazné líčení kolem očí a rty! S těmi brýlemi to vypadá skvěle! :)

    OdpovědětVymazat