neděle 22. ledna 2017

Gallery update 62.1: Portraits for IMDB Studio + interview


Ach můj božeeeeee!!!!!!!!!!! ANO!!! ANOOO!!!! KRISTEN BUDE 4. ÚNORA 2017 UVÁDĚT SATURDAY NIGHT LIVE! (nevím, proč jsem napsala něco jinýho, asi výpadek :D) Bude to poprvé, co se do toho Kristen pouští a já jsem z toho naprosto nadšená. Vážně jsem z toho naprosto štěstím bez sebe, je to úžasná zpráva. Hrozně se na to těším. Nemůžu se dočkat. Nenapadlo mě, že Kristen v SNL někdy vůbec uvidím. Všichni víte, jak nervózí umí Kristen v těhle show být, ale v poslední době se hodně otrkala a je mnohem víc v pohodě, nejen u Fallona, ale u všech, takže byla pozvána a vzala to a já jsem nadšená. Bude to perfektní. Nádech, výdech, uf. Jsem v klidu. Nejsem, bude to paráda, já se nemůžu dočkat.

Toliko k nejúžasnější zprávě dne a teď už k dalšímu bodu programu. Včera jsem si předpřipravila pár článků, ale přijde mi, že vás příliš zahlcuju, takže to asi nebudu přehánět. Dneska jsem vám ale potřebovala říct o SNL, tak k tomu přidám i nějaké ty novinky ze Sundance. Mám pro vás teď téměř 30 fotek ze studia IMDB, kde Kris dělala jeden z rozhovorů. Moc jí to tam slušelo, já miluju tu její koženou bundu, ta je prostě perfektní. Můžete i vidět její oblíbenou oranžovou čapku, kterou teda nemá na hlavě, ale en v kapse. V Salt Lake City je teď dost velká kosa, což je po Los Angeles nejspíš dost zásadní změna. Na fotkách můžete vidět i Joshe Kaye, ale rozhovor pak dělala Kris samostatně. Možná i Josh nějaké dělal, ale o těch nevím. Kristen mluví v prvním videu o tom, co má vlastně snímek symbolizovat. Redaktor jí říká, že po dvou minutách měl dojem, že Kris je už teď lepší filmový tvůrce než on kdy bude a to dělá v branži 20 let. V druhém videu pak Kristen mluví o režii jako takové a o tom, jaké to je sledovat film z pohledu režiséra. Říká, že se to liší, protože v tomhle filmu není jediný záběr, který by naprosto 100% neschválila a byl by jinak, než ona chtěla, zatímco když hraje, tak má trochu ten odstup, že to není jen její práce, ale také dodává, že je jedno, co v tom filmu člověk dělá, že když je to správná skupina lidí, tak všichni chtějí chránit ten film a že nedělá v tomhle ohledu rozdíl mezi herectvím a režií. Určitě koukněte, jestli máte trochu času. A i na zbylé nejnovější články, je jich ranec, ale jsou plné skvělých fotek :)
* * * * * * * *
Oh my GOOOOOOOOOOOOOOD! YES!!!! YEEEEEES!!!!!!!!!!! KRISTEN WILL HOST SATURDAY NIGHT LIVE ON FEBRUARY 4, 2017 FOR THE FIRST TIME! I am so excited, oh my god, I am sooo fucking happy right now. That is absolutely amazing news, I am freaking out right now. I cannot wait. I literally cannot wait to see it. I am so suprised, I would never expected her to do it, because it's a lot you know, and she is usually quite anxious about appearances like this, but you could notice that she's still more and more confident in those situations and she said yes to SNL. I cannot even express how excited I am, it is incredible. Breathe, Angie, take a deep breath. Uf. Wow. How are you, by the way?

Right now, I have for you another news from Sundance Film Festival. I have for you bunch of photos from IMDB Studio and also a short interview. You can also see Josh Kaye there, but the interview is just with Kristen, I think they probably made some interviews only with him too, but those I don't have. I love those photos, they are really amazing and Kristen looks very cute there. You can see her favorite orange hat, she doesn't have it on her head, but in a pocket. I love the leather jacket so much. In those videos she talks about 'Come Swim' of course. In the first one, the interviewer asks her about what 'Come Swim' means and what can she tell him about it. In the second video, she talks about being a director and watching a movie that she made herself instead of watching it as an actor who "just" played in it and how proud she is of this film.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com


3 komentáře:

  1. Kristen bude uvádět Saturday Late Night?! Tak to je úžasná zpráva, to mám velikou radost, bude určitě naprosto skvělá! :) ♥ To se moc těším. :) A co se týče těch fotografií, tak jí to na nich strašně moc sluší, outfit se mi na ní moc líbí, taky je pěkně nalíčená. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ok, promiň za tohle může moje OCD. Není to Saturday Late Night, ale Saturday Night Live Já jen, že ten pořad mám fakt hrozně ráda a viděla jsem hrozně moc dílů + koukám skoro na všechny nové, tak je tak pro upřesnění Každopádně když jsem dneska tuhle informaci ohledně SNL a Kristen viděla, tak jsem tomu skoro nemohla uvěřit! Tohle bude naprostá bomba a já už se strašně těším na všechny ty skeče a za co všechno bude Kristen převlečená a tak To bude paráda! Ale k článku. Jsem ráda, že interview s Kristen dělal Kevin Smith, toho já mám taky moc ráda a on je to prostě takový správný geek a líbí se mi, že Kristen projevil podporu a pořád říkal, jak ten film byl krásný :) Kristen teda vypadala prďácky! Moc se mi líbí líčení, z outfitu pak samozřejmě kožená bunda ♥ A ještě mě pobavily ty ponožky Tak vidím, že naši tátové jsou si docela podobní Ten můj taky docela dost mění názory na věc. On narozdíl ode mě vidí dál než já A teda taky není příznivcem EU a pořád nadává a chce, abychom vystoupili Ty jejich prostestu už asi řešit nebudu. Dneska jsem na to narážela půlku dne a už mě z toho všeho bolí hlava Sranda bude, až Trump opravdu sníží nezaměstnanost, dluhy a začne dělat dobré obchody se zeměmi ze zbytku světa Pak se začnu asi smát

    OdpovědětVymazat
  3. Jo a ještě, když jsme u toho SNL a vím, jak moc miluješ La La Land - tak se musíš podívat na tenhle super skeč s Azizem Ansarim. Já jsem chcípala smíchy
    https://www.youtube.com/watch?v=abn6cPxrc5w

    OdpovědětVymazat