úterý 17. ledna 2017

Gallery update 61.7: Total Film scans + new photos with fans

Trochu mi přijde, že tenhle blog v posledních týdnech umírá. Sotva dýchá, skomírá, občas se vzedme v nějaké naději a potom zase spadne do posmrtné křeče. Nechci tím naznačit nějaký konec nebo tak něco, jen mě hrozně mučí to, že nejsou skoro absolutně žádné novinky. Jsou takové střípky, o kterých ani nemá cenu psát jednotlivé články a zabíjí mě to, protože když se potápí můj blog, já se potápím s ním. Jak ještě k tomu ani nemám čas, protože je zkouškové, tak je to obzvlášť bída, protože ani neobíhám... Ale dneska mám v plánu udělat aspoň rychlé kolečko, tak snad to vyjde. Přeci jen se něco objevilo, něco, z čeho vymáčknu dokonce dva články, pokud se mi podaří ten druhý někdy v životě dokončit. V březnovém čísle časopisu Total Film vyjde článek o Kristen, je to z převážné části rozhovor s ní, který sice vznikl už během filmového festivalu v Cannes, ale byl zveřejněn až v tomto časopisu spolu se skvělými portréty, které jsme sice asi měli částečně to štěstí vidět, ale rozhodně není na škodu si je připomenout. Rozhovor je to poměrně dlouhý a je v angličtině, takže už jsem začala pracovat na překladu. Mně osobně se líbí, ty otázky některé sice jsou takové ohrané, ale aspoň nejsou debilní, jako občas. Je tam pár dost zajímavých, třeba Kristen mluví o Robertu De Niro, se kterým si zahrála ve filmu What just happened? a o kterém si třeba nepamatuju, že by někdy v rozhovoru mluvila. Asi ano, ale já taky nepřekládám a hlavně si nepamatuju všechno. Takže rozhodně je o co stát, tak doufám, že se mi povede to přeložit co nejdřív.
* * * * * * *
I feel like this blog is dead last couple of weeks. No news, just some not very interesting stuff and I have examination time, so I don't have time to visit all of you, my friends, so that is also terrible. I hope it gets better soon, because I am dying when my blog is dying. I really hope for some exciting news about Kristen, because this is torture. I actually have for you today some news, but nothing you cannot live without, I guess. But whatever. I have for you new magazine scans with very nice article and interview, but with old pictures from Cannes. The interview was made in Cannes during the film festival but was published now, it is part of the March 2017 issue of Total Film. I am working on the translation, but it will probably have to wait till the weekend, but we will see. That "Why him?" joke is mentioned there, by the way. You can read it English, but I get it, if you don't want, but the portraits are great, I love them. These fourt previews are not chronological, so if you want to read it, check it out in the gallery.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Kromě scanů mám pro vás ještě i nějaké aktuálnější fotky. Kristen byla v Miláně a dost možná se tam i stále ještě nachází. Z těhle fotek to sice není vidět, ale byla na nějakých soukromých akcích, afterparty nějaké akce a tak, ale nic oficiálního, takže bohužel jen úlovky od fanoušků a ne nějaké fotky z akce. Těch se asi už nikdy nedočkám. Ale ne, dobře, už jen pár dní do Sundance. Vlastně přesně pár, tedy 2. Sundance se letos koná od 19. do 29. ledna. Kristen je nebo byla v Miláně s kamarádem CíDžejem Romero a podle některých fotek to vypadá, že tam je i Stella Maxwell, ale ty fotky, co jsem viděla, byly tak nekvalitní, že to prostě jen mohla být nějaká blondýna, takže těžko říct. Každopádně fotky s fanoušky jsou skvělé a zase cítím silný osten závisti :D Furt mě štve, že jsem tehdy Kristen před tím rokem a půl nepotkala, když byla v Praze. No nic. Kromě fotek s fanoušky mám pro vás ještě moc krásnou fotku z natáčení Personal Shopper.
* * * * * * * *
I also have for you something else. I have for you some new fan photos fom Milan. It looks like Kristen is still there and she's there with CJ Romero and probably with Stella Maxwell. It is actually possible, that she's there because of Stella having some fashion shows there, but it is not anything I know, it is just a suggestion, that I have no proof for. But there was some blong thin girl seen in some fan pics, so... But I don't know. But nothing official, so no official photos or anything, just some lucky fans met her and I envy them so so so much. Still not over the fact she was in Prague and I didn't meet her. Maybe next time... hopefully next time. Whatever. Apart from the fan pics, I have for you also one new behind the scenes picture from Personal Shopper.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com

4 komentáře:

  1. ha tak ja sa zatiaľ nemám na čo sťažovať, len dúfam, že som to nezakríkla a nebude zas tak ticho ako to bolo predtým, mno je to poriadne dlhý rozhovor, len dúfam, že bude čas sa na to pozrieť ale určite to prebehnem , mno a za fotografie ktoré použili osm rada lebo na nich vyzerá Kris proste úžasne , jop tak to človeka naštve, že bola tak blízko a ono sa to nepodarilo a le dúfam, a držím palce aby sa podarilo

    OdpovědětVymazat
  2. Chtěla bych být tím fanouškem...

    OdpovědětVymazat
  3. Je mi líto, že teď těch novinek moc není. Sama vím z vlastní zkušenosti, jak je to na prd :/ Ale tak Sundance nám začne už zítra, tak snad těch novinek bude víc :)
    To mě "mrzí", že tě náš nový layout na fan-of-celebrities tak vyvedl z míry Já si to ani neuvědomila, že to menu je vlastně na jiné strany. A pak si jen říkám "Aha" Jinak na "Řadu nešťastných náhod" s Carreyim se musíš podívat! Je to úžasný film, který ti zpříjemní odpoledne nebo večer. Je to bych řekla i trochu fantasy. Jim je tam úžasný ♥ A objeví se tam i Meryl Streep! Co se týče Vikingů, tak já se blížím ke konci druhé řady. V té první je to spíše o tom, co a jak, kdo je kdo, ta druhá už je plná akce. Já jsem teda zatím spokojená :) A díky tomu seriálu jsem se zamilovala do Travise Fimmela ♥ (ten hraje hlavní postavu Ragnara) a jeho nádherných modrých očí ♥ Takže já ti ten seriál doporučuju. Řekla bych, že je to něco, na co se dá koukat, abys vyplnila mezeru během čekání na další řadu Game of Thrones Je to trochu na ten styl. Akorát jsou tam Vikingové no

    OdpovědětVymazat