pátek 27. ledna 2017

Gallery update 62.4: From 'The Hollywood Reporter' Studio + interview


Dnešní den je pro tenhle blog výjimečný. Dnes přesně před pěti lety jsem napsala článek s oficiálním otevřením tohohle blogu. 6. prosince 2011 jsem tenhle blog založila, ale 27. ledna 2012 ve večerních hodinách, tehdy vlastně byla skoro půlnoc, jsem se najednou z ničeho nic rozhodla, že už mě nebaví jen přidávat do galerie staré fotky, ale že už chci konečně začít přidávat plnohodnotné články a zkrátka tenhle blog otevřít. Z nějakého důvodu mi vždycky připadal důležitější k oslavám ten moment založení v tom prosinci, ale upřímně i tenhle byl neskutečně důležitý. Byl to večer, kdy jsem se oficiálně rozhodla dát tímhle směrem a už je to 5 dlouhých let. Očividně to bylo dobré rozhodnutí. Velmi sentimentální a dlouhý článek jsem napsala už toho 6. prosince, takže to nebudu opakovat, ale měla jsem potřebu to alespoň zmínit, protože 27. leden je pro existenci tohoto blogu důležité datum. Kdo by si chtěl přečíst tu sentimentální část z prosince, tak je na něj odkaz v menu :D Jsem dost unavená a hrozně mě bolí hlava, tak přejdu rovnou k věci.

Než se vrhnu na článek samotný, tak mám pro vás ještě jednu zprávu. Kristen bude 2. února hostem v Tonight Show Jimmyho Fallona. Už se na to opravdu moc těším. Jimmyho mám moc ráda a Kristen ostatně taky, do téhle talk show chodí asi nejčastěji. Byla jsem dneska v kině na filmu Psí poslání a bylo to hrozně krásné. Dojemné, smutné, ale krásné. Opravdu moc se mi ten film líbil. Příliš jsem toho o něm nevěděla, jen mi relativně nedávno kamarádka posílala trailer, že musíme jít a tak na to dnes došlo a jsem ráda, protože byl opravdu moc pěkný. No nic. Teď už ke Kristen. Mám pro vás nějakých pár dalších fotek ze Sundance Film Festival. Tentokrát se jedná o jeden portrét pro The Hollywood Reporter a o 10 fotek ze studia. Já osobně doufám, že se portrétů nakonec objeví víc, ale kdo ví. Kromě toho mám pro vás i rozhovor právě s The Hollywood Reporter. To poslední video je celý rozhovor, který se objevil, to ostatní jsou jen kousky. Dávám vám sem i ty kousky, protože narozdíl od celého videa nejsou editované a tudíž tam místo Kristenina obličeje nejsou obrázky z filmu. Každopádně se v tomhle rozhovoru dozvídáme poměrně dost zajímavých informací, které jsem už nedávno tak trochu vykecala Katie, měla to z první ruky :D Ale ve článku na to ještě nedošlo.

Kristen zde například mluví o svém novém projektu. Zmíní se totiž, že Refinery29, které podpořilo její první krátký film 'Come Swim' bude Kristen sponzorovat i její připravovaný další krátký snímek. Prozrazuje nám, že by měl být o kontrole zbraní. V rozhovoru zmíní i aktuální politickou situaci v Americe a že měla trochu strach přijít s 'Come Swim' v takové době na festival, že to, o čem film je, se nezdá být v takové chvíli důležité. Zmiňuje se i o tom pochodu žen, kterého se potom zůčastnila, o tom, že chtěla být režisérkou už odmalička, ale že když byla dítě, tak jediné, co mohla dělat na natáčení filmu bylo hraní. Zmiňuje se, že jí přijde, že je stará, že to měla udělat už dávno. Čemuž jsem se teda musela smát, mně je 22 a ještě ani nemám dostudováno a nemám ani práci, jí je 26 a už je celosvětově známou herečkou, která zrovna uvedla svůj vlastní krátký film v Sundance :D Rozovor má něco přes 3 minuty a mně osobně se moc líbí, tak určitě koukněte, jestli si najdete čas, já už si musím jít lehnout, dneska trochu umírám.
* * * * * * * *
Today is a very special day for this blog. Today, five years ago, I wrote an opening article to this blog. I founded this site on Debember 6 and I always treasure that day more than January 27, but today is pretty important to me too. On January 27 five years ago, I finally decided to officially open, to actually stop trying to add the old stuff and started to publish news. It was the day I finally decided this blog is what I really want and that is pretty important to me to remember that exact moment. It was in the evening, it was actually almost midnight. I usually have these ideas around midnight. I actually founded this blog basically in the middle of the night, just like that. It was the day when I changed my identity from Piper. to Angie. and it was also the day I realized that this blog is my blogging future. And god, it's five years. I cannot quite believe it, it is such a long time. I celebrated the first 5th birthday with a long sentimental article, I will not do the same with second 5th birthday, but I just wanted to mention it.

I wanted to talk about something else, but I don't know what it was, so whatever. I am very tired, so I will be very quick with this article, I just wanted to write something today to mention second 5th birthday. By the way, I was in the cinema to see Dog's Purpose, oh my God, I cried so badly. Whatever. I have for you now some more photos from Sundance and I am not even half way through it :D I remembered what I wanted! Kristen will appear on Jimmy Fallon's Tonight Show as a main guest on February 2, 2017. Two days before her SNL appearance, I cannot wait. So, I have for you now one new portrait for The Hollywood Reporter from Sundance Film Festival and another 10 photos from the actual studio where the interview was made. I have for you also the interview itself that I really like and I higly recommend to watch it. The last video is a version with editing, the other videos are just parts of the interview that are all in the last video, but these parts are with no editing, so you can actually see Kristen's face tha whole time and not just sometimes hear her voice.

imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Becoming a director:

About Tump's presidency & future project:



Full with editing:

1 komentář:

  1. Nejdříve bych ti chtěla poděkovat k tvému "5.výročí" blogu, je to naprosto úžasné číslo a velmi doufám, že to vydržíš ještě jednou tolikrát nebo prostě co nejdéle!
    Fotky z rozhovoru se opravdu povedli, i když na té první "umělecké" vypadá velmi smutně až jakoby v depresi, ale na druhou stranu je skvělé jakému tématu se věnuje a že má kolem sebe tolik podpory hlavně na festivalech :)

    OdpovědětVymazat