úterý 10. ledna 2017

Two new 'Personal Shopper' clips (dubbed in German) + weird movie appearance

Konečně jsem viděla La La Land a pro mě to byla čirá dokonalost. Naprosto jsem se do toho filmu zamilovala. Já mám tyhle typy filmů hrozně ráda a měla jsem úplně strašně krásný nostalgický pocit, protože se jim úplně povedlo vrátit se do minulosti k těm klasickým muzikálům z 50. let jako byl Singin' in the Rais, můj zamilovaný film, ale přesto v moderním prostředí a nepůsobilo to kýčovitě nebo nuceně, bylo to zkrátka nádherná. Já jsem odcházela z kina naprosto nadšená a naprosto dojatá. Mamka sice měla nějaké výhrady ohledně konce, ale mně se to líbilo tak, jak to bylo. Neřeknu proč, protože by to byl spoiler a to si nechám až na svůj klasický výkecníček. O tomhle filmu vám musím napsat víc, to je zkrátka nutnost, ale dostanu se k tomu nejspíš až o víkendu. Emma Stone i Ryan Gosling byli ve filmu naprosto úžasní a Damien Chazelle je zkrátka skutečný umělec. Líbil se mi už film Whiplash, tehdy jsem koukala s otevřenou pusou. Tohle byl úplně jiný film, ale také naprosto skvělý a líbil se mi snad ještě víc. A jsem hrozně nadšená, že si film odnesl tolik Zlatých Glóbů, včetně toho za nejlepší herečku a herce, protože oba si to naprosto zasloužili. No nic, už se vrátím od filmu zpět na zem a na chvíli ještě dnes i ke Kristen. S novinkami je to tak nehorázně špatný, že z toho umírám, ale naštěstí má zrovna dobré období Sophie, takže zatím nemlátím hlavou do zdi, to teprve přijde. Je docela fajn, že se holky takhle střídaj, alespoň toho najednou nemám tolik. Každopádně tenhle blog byl, je a vždy bude mým hlavním blogem a proto cítím výčitky svědomí, když tu nejsem a zároveň mi to chybí sem psát články, takže si zkrátka cucám novinky z prstu jak jen můžu. Tentokrát mám pro vás dva nové klipy z filmu Personal Shopper, které jsou oba skvělé. Ten první tak trochu děsivý, ten druhý zajímavý, ale mají jeden drobný háček. Jsou dabované. A to konkrétně do němčiny. Což není až takový problém v prvním klipu, protože tam jde vyloženě hlavně o tu atmosféru a Kristen tam toho moc neřekne a to, co řekne, tuším bylo v jednom traileru částečně. Něco jako: "Jsi to ty, Louisi?" a potom: "Potřebuju víc než jen tohle." Já německy nevládnu, takže nevím, jestli to tak vážně je nebo kolik je tam toho navíc, ale zkrátka v prvním klipu o to zas tolik nejde. Druhý klip už je horší, protože tam Kristen jako Maureen nakupuje a konverzuje s prodejkyní v obchodě a i jí přijde pár smsek, takže tenhle klip spíš ze zájmu, pro ukázku, kvůli Kristen, protože tam vypadá skvěle... ale jinak toho člověk, který německy neumí, moc nemá. A tak bych byla hrozně vděčná komukoliv, kdo by snad uměl německy a prozradil mi, co je v klipech řečeno, děkuju předem! :) Zatím se mějte. Mám tenhle týden ještě dvě zkoušky, takže tu asi zítra ani pozítří moc nebudu, ale uvidíme.
* * * * * * *
I've finally seen La La Land, and for me it was pure perfection. I love this kind of movies, Singing in the rain is one of my most favorite movies of all time, so I was pretty sure that I am going to like La La Land, but like is not enough. I loved it. I loved it so much it made my cry. I cried how perfect it was. It won a Golden Globe and Emma won a Golden Globe and Ryan Gosling too, and it is absolutely deserved, 100%. Emma was incredible, Ryan too and the two of them together are just great, they worked together many times and it is always a good choice. I might write a special article about the movie, but I will not have time for that until Friday. I just wanted to let you know that it's definitely worth watching. More than once. Like every free Sunday basically. I just fell in love with it. Ok, I'm done now. I have for you now two new clips from the Personal Shopper movie. The only bad thing about them is, that it's dubbed in German. And I don't speak German. BUT, luckily, Kristen is not speaking much of herself either in the first clip, she has like... two really really short sentences, because she's alone in a huge house, she's not talking to herself, she's just talking to the possibly ghost of her brother and I remember from the trailer she's saying: "Louis, is that you?" and then something like: "I need more from you", so that's the summary of the first clip, it's basically mostly worth watching just because of the atmosphere, not much of talking. And the second clip has more talking, but you can watch it out of interest, if you would like to see Kristen, because she looks cute in there, but I am unfortunatelly not able to tell you what are they saying. If some of you speak German, I would be very grateful, if you would help me with that.



Děkuji hrozně hrozně hrozně moc mé milované Katie*, která si našla čas a přeložila mi ten druhý klip, takže díky ní se teď všichni německy nemluvící můžeme dozvědět, o čem se Kristen jako Maureen baví s prodavačkou:

Prodavačka: Nachystala jsem vše, co Kyra chtěla. Oboje šaty z fotky a ještě jedny, které na fotce nejdou moc vidět, ale myslím, že se vám budou líbit.
Maureen: Skvělé. Které to jsou?
Prodavačka: Tyhle. Hedvábná organza. Fotka je bez lesku, ale krásně fungují se světlem.
Maureen: Jsou hezké.
Prodavačka: Vršek máme i v jiných barvách.
Maureen: Můžu je vidět?
Prodavačka: Jistě. Tady je ve zlaté, černé a nude.
Maureen: Ten v černém.
Prodavačka: Není to pro každého, ale Kyře to bude určitě sedět skvěle. Chceš si to vyzkoušet?
Maureen: Ano.
SMS - neznámý: Chceš si hrát?
SMS - Maureen: Nesnáším hry.
Prodavačka: Chceš si to obléct přes šaty?
Maureen: Ne. Vezmu si to ve dvou barvách, aby si mohla vybrat.
Prodavačka: Dobře. Zabalím ti to.
Maureen: Díky.

* * *
Jenom taková krátká věc, kterou jsem se teď dozvěděla. Co to kurva má zas bejt, Kris? :D Jsem sprostá, já vím, omlouvám se za to. Ale jsem v šoku :D Slyšeli jste o filmu s názvem "Proč zrovna on?", v originále "Why Him?" Podle všeho by to měl být docela dobrý film, hraje v něm James Franco, Zoey Deutch a úžasný Bryan Cranston (ano, je mu 60 a miluju ho, na tom není nic divného). Každopádně proč mluvím o tomhle filmu? Protože se v něm hodně zvláštním způsobem objevila Kristen. Jak? Proč? Nemám tušení. Kdy? Ví o tom? Nejspíš jo. Co to melu? Ani sama nevím. James Franco je poměrně známý tím, že je posedlý Kristen, respektive se tak dost často vyjadřoval. Šly dokonce nějaké hlasy o tom, že snad spolu mají i natáčet nějaký film, tuším dokonce dva, ale z toho nakonec bohužel nebo možná bohudík, sešlo. Já Jamese moc nemusím, abych to nějak osvětlila. Netušila jsem ale, že James a naše Jaymes se znají. Dobře, vysvětlím to. V tom filmu nějakej fanoušek Kristen totálně random náhodou dával velkej pozor a narazil na to, že na jedné fotce, kterou nejspíš ukazuje Jamesova postava na svém mobilu, je s Francem na fotce jako jeho bejvalka nejen Kristen, ale i Kritenina fenka Cole. Neznám tu fotku, tudíž jsem přesvědčená o tom, že je to skutečná fotografie a ne fotomontáž. Pokud by si Franco přimontoval sám sebe a ještě to dostal do filmu, to už by bylo fakt divný. Zkrátka ta fotka vypadá, že vážně vznikla. Což znamená, že nejen, že nám to všem naprosto uniklo, ale zároveň se Kris s Jamesem musí nutně znát, když souhlasila s tím, že se ve filmu objeví na jedné jediné fotce, případně s tím, aby ve filmu tu fotku použili. Možná, že vznikla úplně náhodně, kdo ví. Každopádně je to fakt divné a mě to fakt pobavilo, takže se na tu fotku můžete kouknout v nic moc kvalitě dole, ale je fakt pěkná, o tom žádná.
* * * * * *
Just a short thing. What the fuck Kristen? What the fuck?! :D How the fuck did this happen? I am in shock! Well... nothing really, just something unexpected. Did you hear about the new movie called Why him? With James Franco, Zoey Deutch and the amazing Bryan Cranston? (He's 60, but I love him nothing weird abou that...) But that is not the news. Kristen actually appeared on the movie. What the hell? She didn't have a role, she was just in a picture there, but it is incredibly weird, I didn't even know Kristen and James Franco know each other and now she appears in a picture as his character's ex or something. And there is even Cole in it, her dog. I know about those rumors about a movie they should film together, but that was a long time ago and that wasn't happening in the end and I know, that James Franco loves Kristen, but WHAT?! This is so weird, but it is a beautiful picture, so check it out. It also could ba a montage, but that would be weird.

imagebam.com

4 komentáře:

  1. Tak Kristen to hodně sekne.....

    OdpovědětVymazat
  2. tak ja som ten film nevidela ale ako to opakujem už často v poslednej dobre aj ten si poriem lebo ich ako hereckú dvojku mám rada :), ako nechápem prečo si v tých filmoch nikdy nezasvietia ako to fakt , nebolo by to lepšie ? , no a v tom druhom teda skúša dosť zaujímavý kúsok ,
    ha tak to je ted niečo ako tento film som zaregistrovala ale ešrte som ho nevidela, videla som len reklamu v telke na ten film, ha tak to je teda niečo ani vo ne by ma nenapadlo, že sa poznajú a že on ju tak žerie som tiež nevedela, s Francom som si pár filmov pozrela takže je u mňa v pohode, ale teda dosť zaujímave

    OdpovědětVymazat
  3. Konečně se něco objevilo! Jen škoda, že je to v němčině. Já jsem rozuměla jenom trochu, ale všimla jsem si, že u obou videí jsou titulky - tak pokud by to nevadilo, tak bych ti zítra poslala na mail překlad? Byla by škoda, kdyby ostatní kvůli němčině nevěděli, co se tam vlastně říká Ale zpět k ukázkám. Ta první mě zase tolik nezaujala, byla na mě moc tmavé a já tam prd viděla Ale ta druhá už byla lepší. Líbila se mi ta věc, co si tam Kristen zkoušela Ale nevím, jaký kousek oblečení to přesně měl být
    A co se týče filmu Why Him? Na ten jsem nebyla nijak zvědavá, ale jeho vysoké hodnocení mě taky překvapilo + jsem v kině viděla ukázku a nevypadalo to jako taková hrůza. Mně osobně James nevadí, ale taky ho úplně nemiluju. To spíš Bryan mi poslední dobou přirostl k srdci. On je taky hrozně vtipný Takže se na ten film asi někdy podívám A to s Kristen je teda hodně zajímavé. Fotomontáž to asi nebude, to by bylo moc. Ale je to docela roztomilá fotka :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já se na La La Land nesmírně těším, snad se na něj do kina dostanu brzy, protože o tom všichni básní a já jen z toho trpím, ale jsem teď nemocná, takže se mi to odkládá a do toho zkoušky, asi zešílím, jinak já německy neumím, můj druhý jazyk byla francouzština, takže sama moc nevím o co jde, ale ráda jsem se už kvůli Kristen na videa podívala :)  Tyjo a s tou fotkou je to zajímavé, ale obdivuji, že si toho někdo všiml, mně takové detaily naprosto unikají :) A souhlasím s Katie, že ta fotka je docela roztomilá :)

    OdpovědětVymazat