pondělí 23. ledna 2017

Gallery update 62.2: Photos from Variety studio + interview


Nejsem zrovna v nejlepší náladě. Vlastně jsem docela naštvaná. Naštvaná na sebe, protože jsem se neučila, i když jsem měla, a místo toho jsem celej den koukala na Hawaii 5-0. Dobře, trochu jsem se na to koukla, ale zdaleka ne tolik, kolik jsem měla. Já se ještě chystám učit později, protože já se často učím až pozdě večer a v noci, tak nějak mi to myslí víc. Nevím no, je to blbý, protože ty testy pak píšu ráno a to mi to zase nemyslí. Nevím, co se sebou udělat, abych se dokázala soustředit. Hlavně moc nevím, co se učit, tak je těžké se do toho donutit, i přesto, že jsem to napoprvý nenapsala. No nic. Držte mi zítra v deset palce prosím. Včera jsem byla na koncertě Green Day a byl to naprostej nářez. I když stejně jako v září s těmi Red Hot Chili Peppers, i na Green Day mi tam trochu chybělo to moje 16 leté já, které se sice částečně probudilo hned s tóny první písně, ale i tak. Green Day tu byli naposledy před sedmi lety a já jsem je tehdy hrozně milovala, ale nemohla jsem na ně jít, protože mi to mamka nedovolila. Bylo mi tehdy čerstvých 16 a mamka měla paniku z toho, že bych šla sama na takový velký koncert. Jenomže že by šla se mnou na punkrockový koncert, to asi ne. Tehdy jsem ještě nebyla natolik silná osobnost, abych jí řekla, že prostě jdu a je mi to fuk, jak když jsem šla sama na 30 Seconds to Mars a vlastně polovinu koncertů v loňském roce. Včera jsem šla, protože jsem musela jít. Musela jsem to zažít, tak nějak splnit sen svému mladšímu já a naprosto jsem si to užila, jen tehdy bych to asi prožívala trochu jinak, možná trochu víc... možná bych se i nechala vytáhnout na podium, protože bych znala všechny texty. Já ale jsem ten typ člověka, kterej se nechá strhnout atmosférou a ta hudba je mi blízká, takže já tancovala, skákala a ječela, i přesto, že je zas tak moc už nežeru. Včera jsem je žrala naprosto maximálně. No nic, toliko o mém koncertním zážitku, teď ke Kristen.

Dnes mám pro vás další várku fotek ze Sundance spolu s rozhovorem. Jsou to fotky ze studia Variety a spolu s tím i rozhovor. Tentokrát nejen s Kristen, ale i s Joshem Kayem, Davidem Ethanem Shapiro a Michaelem Prussem, se kterým Kristen spolupracovala před pár lety na filmu Equals, takže se dobře znali a on souhlasil, že jí chce pomoci při tvorbě tohohle filmu. Ten i v rozhovoru říká, že mají podobný pohled na svět a i na tvorbu. V prvním videu Kristen mluví o tom, jaké to pro ni bylo, režírovat ten film. A všichni ostatní přítomní mluví o tom, jaká je Kris jako režisérka, že je skutečně velmi zapálená. Kristen je tam zas úplně hotová z toho, jak je Josh roztomilej, což on je, to musím souhlasit. Mluví o tom filmu opravdu tak, že je poznat, že je na něj hrdej a říká, že je to jeho první film a nikdy by ho nemohl dělat s někým jiným, než s Kristen. V druhém videu se potom reportértka Kristen zeptá na situaci v Americe. Na Trumpa a tak. Kristen zde v podstatě poprvé vyjádří svůj názor ohledně téhle situaci. Říká tam, že půjde ten pochod žen v Park City, který teda proběhl stejný den, jako ten ve Washingtonu a tak různě. Ale také říká něco, co se mi moc líbí, že by každý měl dělat to, čemu věří, ať už je to cokoliv, což se mi líbí, že není tak radikální, že prostě sice ona Trumpa nepodporuje, ale nenaznačuje, že ti, co ano, jsou totální kokoti. Takže asi tak. Já chápu, že Kristen se nelíbí komentáře proti ženám a komentáře proti homosexuálům, vzhledem k tomu, že ona sama je součástí LGBT komunity, ale já nechci zabřednout do politiky, takže to nebudu moc rozebírat. Také se jí reportérka ptá na tweety, které prolétly internetem před 5 lety. Trump tehdy napsal tweety na účet Kristen v době té velké aféry s rozchodem s Robertem. Kristen říká, že jí to přijde naprosto neskutečné, že tehdy to neřešila vůbec, ale že takhle zpětně, že jí tak řešil prezident USA, že to je úplně neuvěřitelný. Což souhlasím :D Že 65 letej týpek řešil milostnej život 20 letý herečky veřejně na twitteru je trochu creepy, zvlášť, když se z něj pak stane prezident :D Toliko k dnešní novince, tak určitě koukněte :)
* * * * * * *
I am not in very good mood right now. I am actually quite pissed. I am angry at myself, because I wasn't studying as I should and I was instead watching Hawaii 5-0 whole day. That is sad. It's what I call student's life. I am obsessed with Hawaii 5-0 by the way, it is real madness. I was at Green Day concert yesterday and that was AWESOOOOME. It definitely was one of the best concerts I've ever been to. But like with Red Hot Chili Peppers, I kind of missed the 16-year-old me there. I couldn't go to the concert when I they were here before 7 years ago, because my mom didn't let me. I was 15 or 16. And I loved them dearly back then. I went to their concert yesterday just because I felt like I should, because I used to love them. And I totally enjoyed the concert, it was amazing and my heart is still close to their music, but I think I would enjoy it much more if I went there those 7 years ago. But it was one of my dreams in my early teens, so I just had to be there... to make things right and I got CRAZY. Because I am not just an ordinary visitor, I enjoy it, full experience. I dance, I jump, I scream and I sing, when I know the lyrics. I have this talent to always stand in front of or behind some total idiot, but this time, it was fine, so that was good too. Well... so much about my concert experience, now to Kristen.

I have for you another bunch of photos, this time from the Variety studio at Sundance Film Festival. Except that I also have for you an interview by Variety. Two videos. You can see there Kristen with Josh Kaye, David Ethan Shapiro and Michael Pruss, with whom Kristen worked on Equals couple of years ago and he helped her with her short too. They are all talking about 'Come Swim' and about Kristen as a director. She's dying there from Josh's cuteness and to be honest, me too. I kind of fell in love with him during these last few days. In the second video, Kristen is reminded of tweets that now already president Donald Trump wrote about her on his twitter account like five years ago. It was in 2012, around the time of the famous affair, I won't talk about that. Kristen is asked about that and but she says that looking back now it seems kind of surreal. She is also talking about the Women's march and about the Trump situation, I don't want to get political, so I will just leave it as it is, but it is actually the first time when Kristen is openly speaking about Trump, she never talks about politics and she says it herself, she's not politically active person, she said it couple of months ago that she actually voted last year for the first time in her life, because she was always very busy or gone because of her job. But it is interesting to know her oppinion and I get that, she's part of the LGBT community, she of course doesn't like comments made on this topic... and yes, she's of course a women, so she went to march. Well whatever. she looks very cute there and I love the interview too.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com


1 komentář:

  1. Myslím, že má skvělý názory, nikomu nic nevnucuje. Tím by asi strčila do kapsy spoustu těch kritiků a hlásných trub, kteří se v  poslední dny vyrojili..

    OdpovědětVymazat