pátek 20. ledna 2017

Gallery update 61.8: New 'Come Swim' stills + behind the scenes pics


Tak... a je to. Trump už je oficiálně prezidentem Spojených států amerických. Koukáme na to zrovna ve zprávách. Rozhodně jsme nekoukali online, to bych u toho asi umřela nudou. Já nevím, nebudu se k tomu asi radši nijak vyjadřovat. Myslím, že je asi lepší to nechat být, protože každý má na to jiný názor a já to akceptuju. Všichni máme právo na názor a máme zatím i právo na to, ho svobodně vyjádřit a to je to, co je pro mě podstatné. Nechci převídat, co bude. Změnit, co se děje nemůžu a teď už to musíme nechat na něm... Osobně si trochu myslím, že to nebude tak hrozné, jak si všichni představují, ale kdo ví. To se dozvíme. No nic. Mám pro vás další článek, máte radost? Jak už jsem psala, Kristen je aktuálně v Sundance a já se moc těším na všechno s tím spojené. Doufám, že dojde i na nějaké rozhovory, i přesto, že je tam Kristen jako režisérka a scénáristka krátkého filmu a ne jako herečka v celovečerním filmu. Premiéra filmu 'Come Swim' proběhla už včera večer a já už jsem i uložila fotky, nejdříve chci ale přidat ještě něco dalšího, co s filmem souvisí. Mám pro vás 5 nových fotek. Dvě jsou stillsky z filmu, na kterých můžete vidět jediného herce ve filmu, Joshe Kaye. Hrozně se mi líbí hlavně ta první, ta je tak trochu děsivá a creepy, ale zároveň hrozně povedená. Kromě stillsek mám pak pro vás ještě dvě fotky z natáčení filmu, na kterých už můžete vidět Kristen. Líbí se mi hlavně ta druhá, jak je tam Kristen s těmi dětmi, ta je skvělá. Poslední vlastně není fotka, ale malba, kterou namalovala Kristen a která je na téma jejího filmu. Kristen několikrát v rozhovorech zmínila, že jedním z jejích koníčků je i malba, ale tohle je vlastně první, kterou vidíme. Tak co si o ní myslíte?
* * * * * * *
Soo.... that's it. Trump is officially new president of the United States. We are watching it right now. Not online, just the recap in evening news. I am not saying anything. I think it's better just leave it be... people have different opinions and that is ok. We are lucky that we can express our own opinions and that is what matters to me and I cannot see the future, we will have to wait. Whatever. I have for you now another update. Kristen is in Sundance right now and as I wrote in the previous article. She is there with her new short film 'Come Swim' that she wrote and directed. Right now I have for you new photos from this movie, that has just one actor in it, Kristen's good friend Josh Kaye. I have for you two stills, I love especially the first one, that is cool. I also have for you three pictures from the behind the scenes. Two photos from filming, where you can see Kristen, I love especially the second picture, how she walks on the beatch with those kids. The last picture is actually a painting, that Kristen painted herself. I've told you once or twice in the past, that she's also painting, she was talking about it in some interviews, but it is the first one we actually get to see. What do you think?

imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com

2 komentáře:

  1. Já myslím, že s Trumpem to může být tak 50 na 50. Buď to bude fakt totální katastrofa nebo se ukáže, že bylo lepší do úřadu zvolit nepolitika. Oni sice všichni nadávají, jak se paktuje s Ruskem a kdesi cosi, ale taťka mi to vysvětlil jednoduše - Rusko má zemní plyn, má ropu, má zlato a plno dalších nerostných surovin. Co má Amerika? Kuloví. A proto jezdí "zachraňovat" lidi do cizích zemí, kde shodou okolností JE ropa... Teda nechci říkat, že Rusko je nejlepší zemí na světě. Myslím, že z vlastní zkušenosti víme, že jsou to taky docela svině. Ale v dnešním světě se moc nevyplatí do nich nějak extrémně rýpat, když vlastně mají zásoby skoro všeho, co potřebujeme Tak to je jen k té politice.
    Na ten Kristenin režisérský počin jsem už dost zvědavá. Zaujala mě třeba ta první stillska i ten její obraz je skvělý - takový temný... Snad na Sundance poskytne nějaké rozhovory a trochu osvětlí, o čem v tomu filmu půjde :)
    Zpět k Vikings Dneska jsem koukala na první díl třetí řady a vypadá to, že ta bude ještě lepší než ta druhá. Už se nemůžu dočkat! Travis Fimmel je můj nový miláček ♥ On je taky hrozně sympatický. Hned jsem koukala na nějaké rozhovory s ním a působí strašně příjemně. Ale tak nějak tiše. Taky jsem se snažila zjistit, jestli je ženatý nebo s někým chodím, jestli má děti. Ale kurňa nic jsem nenašla. Jenom citít, že ho to moc netáhne k herečkám a že bude těžké najít si ženu, se kterou by mohl farmařit v Austrálii Taky jsem koukala jestli nehrál v nějakých filmech. No kromě Warcraftu to zase takový odvaz není. I když byl hrozně roztomilý ve filmu Maggie's Plan. Tam si zahrál takovýho týpka, co v zimě nosí parádní čepku a zkrácené kalhoty a prodává zavařené okurky No dostával mě tam ♥ Letos by mu měli vyjít nějaké dva zajímavější filmy, tak uvidím. Každopádně do těch jeho modrých očí jsem se naprosto zamilovala ♥ Hele co se týče školy, tak se zkusím podívat, jestli někde nevyšťourám nějaký předmět, který by byl třeba v pondělí nebo úterý, kdy toho mám málo. Ale ten čtvrtek chci prostě mít volný, protože středa bude záhul A nebo půjdu pracovat. Jen nechci slyšet, co mi na to řekne otec

    OdpovědětVymazat
  2. Mě zaujala ta malbička, řekla bych, že odráží pocity Kristen. Ale nějaký talent tam je, to určitě.

    OdpovědětVymazat