pátek 13. ledna 2017

Gallery update 61.6: New photos with fans

Možná jste si někdo všimli, že jsem do menu přidala k Family Sites přidala další odkaz. Ano, už je to tak, upsala jsem se ďáblu. Dělám si srandu, zkrátka jsem se nechala přesvědčit do jednoho blogového projektu o herečkách, což je teď takové dost oblíbená a já jsem nejdřív myslela, že tam nebudu, protože mi nefungovala galerie, ale teď během toho zkouškového jsem ve stresu a blogem upouštím větinou páru a tak nějak jsem se do toho pustila, máme nový modem, takže internet už nepadá pokaždý, když se snažím něco nahrát do galerie a zkrátka se tam můžete kouknout, není tam toho moc, ale já každopádně mám na starost Elizabeth Olsen a Jaimie Alexander, design jsem tam dělala já, ten co tam je teď a zkrátka trochu reklamu dělám no :D Uvidíme, jak dlouho mi to vydrží. Každopádně abych toho neměla málo se dvěma blogy plus osobákem, néé, já si musím začít hrát i na dalším. No nic. Ale mně to rozptyluje, aspoň pak nemyslím na blbosti, jako třeba zrovna teď, mám zas zážitky, na který nechci myslet a hrozně nevím, co budu dělat a trochu doufám, jako vždy, že to tak nějak samo vyhnije. Jako vždy. No... tak co mám pro vás dneska. Nic moc bohužel, tak nějak jsme stále v novinkové krizi, ale Kristen se přeci jenom alespoň objevila na čerstvém vzduchu, kde jí i někdo ulevil, takže mám pro vás čtyři fotky s fanoušky. Jedna už je starší, mohli jsme vidět podobnou, vznikla během natáčení v Savannah. Ty ostatní potom pochází z tohohle týdne z Los Angeles a jsou opravdu skvělé, líbí se mi hlavně ta druhá, ta je hrozně roztomilá :)
* * * * * * * *
As you could notice, I have add another icon to the family sites category. I got myself into a new project, that is on for few months, but I wasn't sure if I'm going to and if I want to be part of it. I am now. It is very popular to make sites about multiple actresses, well, I got myself into one of those blog projects and I am blogging about Elizabeth Olsen there. I just started and I might quit as quickly as I started, but right now, I am there. And also with Sophie and also this one, so yeas, I don't have time. I actually don't, I had four exams this week, but I am so stressed, that I need to write articles, it makes me feel better and think about something else. Right now I am trying not to think about something that happened today, but I really don't know how to do it. Whatever. I have for you today just few photos with fans, because Kristen still doesn't have any news at all except these pics. They are all very cute by the way. The first one is a bit older, the others come from last couple of days. I think the first one is from Savannah when she filmed there the new movie, but the others are already from LA. I love especially the second one, it is very cute.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

4 komentáře:

  1. Společného blogů jsem si dřív šimla a jsem ráda, že k nim patříš ♥ Ráda se na váš blog koukám. Snad Vám to vydrří hlavně, aby jsi všechno zvládala ♥♥ Podle mě i dva blogy jsou záhul, ale když jsi to zvládla tak ten třetí bůde levou zadní, hlavně, že na něm nejsi sama ♥♥Co se týče fotek tak sjou opravdu úžasné. Kristin je na nich kouzelná. Také bych sem se sní ráda vyfotila. SNad se někdy podívá u nás :)

    OdpovědětVymazat
  2. mno tak to sa ti čudujem, že pri tom všetko máž na to všetko čas ale ako fakt, obdivujem ťa za to, že si sa do toho dala, a keď to pomáha tak prečo nie :), ja som mala dva blogy ale pre čas, pre prácu som jeden proste zrušila lebo som na to nemala síl , takže veľký obdiv , mno aspoň niečo sa ojavilo keď nie sú novinky a Kris na nich vyzerá dobre
    mno ako pravda som z toho smutná, že pre jeho reč takto Toma rozniesli kade sa dalo, Tom tým teraz proste dýcha a tak nebolo prekvapujúce, že to zahrnul aj do svojej reči, je mi to ľúto ale proste ľudia sú zlý a to využijú a to je realita ale nevadí mno, to sa utrasie

    OdpovědětVymazat
  3. Zajímavý fotky, ta druhá je úplně parádní.....

    OdpovědětVymazat
  4. Ten váš společný blog je opravdu skvělý, jsem ráda, že jste si ho založily, máte tam skvělé herečky, ráda to tam navštívím znovu a znovu. :) Co se týče fotek s fanoušky - opět jím strašně moc závidím, Kristen bude určitě skvělá osobnost. ♥ Na fotkách jí to moc sluší, fanoušci museli mít neskutečnou radost. :)

    OdpovědětVymazat