úterý 31. ledna 2017

Gallery update 62.6: 'Come Swim' BTS photos + personal pics

Ahoj všichni. Jak se máte? Já jsem tak nějak hrozně zaneprázdněná tím, že nedělám vůbec nic. Už mám hotové zkoušky, respektive jsem se rozhodla některé předměty vypustit, protože jsou volitelné a já nepotřebuju kredity, takže mám hotovo. A vzhledem k tomu, že už nemám ani práci, tak mám najednou spoustu volného času a najednou nevím, co s ním. Což je na jednu stranu super, protože to už se mi dlouho nestalo, na druhou stranu si nejsem jistá, jak dlouho mi to vydrží, než si najdu brigádu, protože se budu moc nudit. Tak dneska jsem zabila asi 5 hodin tím, že jsem šla na kafe za kamarádkou. Necelou hodinku do centra, necelou hodinku z centra a ona je hodně ukecaná, takže není problém s ní strávit na kafi tři hodiny. Když jsem přišla domů, tak už jsem ale neudělala nic moc smysluplného. Zkrátka jsem tak nějak proplula dnem. Koukla jsem teda na Shadowhunters, to je asi tak všechno. Sice jsem říkala, že na to kašlu, po tom, co se stalo v minulém díle, ale tak nějak jsem se nedokázala nekouknout. Byla jsem příliš zvědavá. A naopak v dnešním dílem se konečně objevil jeden důležitý prvek, o kterém jsem se bála, že ho úplně vypustí, takže mě vlastně potěšili. Ono jde o to.. že já mám vážně hodně ráda ty knížky. A tak jsem byla nadšená, když se po ne úplně úspěšném filmu rozhodli vsadit na seriál. První série ale nebyla nic moc, na druhou stranu je to poměrně návykové a oblíbila jsem si některé ty herce, tak jsem se rozhodla tomu dát ještě šanci. Druhá série už je o hodně kvalitnější jak efekty, tak herecky, a i dialogy nejsou tak ploché... dokonce i Jace má sem tam záchvěv knižního Jace, ale zkrátka a dobře, jak už to tak u adaptací bývá, jde to zkrátka podle knihy jenom volně a ve 4. dílu došlo k dost drastické změně, kterou jsem si myslela, že nepřekousnu, ale jsem zkrátka příliš zvědavá, než abych se přestala koukat. Tak tomu dám ještě poslední šanci. Ale knížky jsou prostě nelpší. Přijde mi, že během té první série do toho nasázeli hodně nelogických záležitostí. Ale teď už ke Kristen.

Pořád mám toho spoustu co přidat. Zrovna teď opravdu netrpím nedostatkem novinek, i když tento týden se objeví dvě naprosto skvělé, takže nejspíš některé ze Sundance budou muset ještě potkat. Kristen totiž zamířila do New Yorku, kde bude natáčet Saturday Night Live! Adir Abergel hodil selfíčko na instagram, kde o tom píše. Kromě toho se Kristen ve čtvrtek objeví u Jimmyho Fallona, na což se taky moc těším. Je vedena jako hlavní host, takže nás nejspíš čeká celkem dlouhý rozhovor a nějaká ta hra :) I novinka, kterou mám pro vás teď, se Sundance dotýká pouze okrajově. Mám pro vás konečně ty čtyři nejnovější fotky z natáčení filmu 'Come Swim', což jsem hrozně dlouho odkládala. Jak si můžete všimnout, jedna z nich je již nějaký čas na aktuálním designu, oficiálně jsem je ale nikdy nepřidala. Já osobně je opravdu miluju, jsou vážně skvělé. Především se mi líbí ta poslední, ta je prostě perfektní, ale líbí se mi všechny. Kristen role režisérky sluší a tehdy ještě s těmi odpálenými blond vlasy, které jsem vážně žrala, takže paráda :) Dneska se mi zdálo v noci, že Kristen už má jméno pro nový film :D Ale to je blbost. Zatím bylo jen oznámeno, že ji Refinery29 podpoří a že se bude týkat kontroly zbraní.
* * * * * * *
Hello everyone. How are you? I am very busy with doing absolutely nothing these days. I had coffee with my friend today, that basically killed five hours, 'cause for me it's almost an hour long trip to the center and my friend talks a lot, so it's easy to stay there with her for such a long time. And when I came home, I didn't actually do anything that would help to save our planet, I was just... passing through the day I guess. I watched Shadowhunters. I said I wouldn't but it's like a drug. They pissed me off by one plot twist in episode 4, so I thought I will stop watching, but I was just too curious. Here is the thing, I love the books, I truly love them. I loved them when I was a bit younger than I am now, but the love has never faded, so after the film with Lily Collins wasn't successfull, I was thrilled to find out they are making a TV show out of it. BUT... the TV show is a lot different. It has kind of the same structure in the main plot, but it goes different directions and I accept that, but some of those things just don't make sense and some of them are very drastically different from the books and I am not able to process the last one. But in the newest episode, they finally brought one important element in the game and that made me happy. A lot. So... we will see, I will probably give it one last chance. Well. To Kristen.

There is still a lot to write about, but I am slowly running out of options. Which is fine, because I will probably have enought news till something else happens, like Kristen's appearance on Jimmy Fallon or her SNL hosting. I cannot wait to see it. Adir posted a picture before he left LA for New York, writing a message about Kristen pre-taping SNL this week. It airs on Saturday, February 4th and it will be the best episode ever. Well, I don't know about that, but it will be amazing, because Kristen will be in it. I cannot wait. Well, but before that, Jimmy Fallon's show on February 2. Right now I have for you photos that I planned to publish for a long time, but then I felt like I should write more about all what was going on at Sundance. I finally have for you these fourt behind the scenes photos from the 'Come Swim' filming. You know the last one from current design, but I never published it properly. I love these pictures, Kristen looks really cute in every single picture and I love her in this new role. I dreamed about Kristen's new project today. I dreamed about it got a name... but it is too soon for that, it was just announced that Refinery29 is behind her with it and that it should be about gun control. Check out these pics, I love them.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

A to není všechno, co pro vás dnes mám. Také pro vás mám pár osobních fotek, které se teď nějak nastřádaly. Je jich celkem 7, což je na Kristen neobvykle hodně, vzhledem k tomu, že nemá veřejné sociální sítě a málokdo s ní fotky přidává právě proto, že Kristen nechce být veřejně na sociálních sítích. První fotka je už staršího data, stejně jako ta třetí. Ta první pochází z natáčení filmu "Lizzie" v Savannah v Georgii. Kristen je na fotce s rozkošným pejsánkem jménem Clyde, který kdysi býval toulavým psem, ale někdo se ho ujal a zřejmě někdo, kdo se orientuje ve světě filmu. Clyd má i svůj instagram, i když tam jeho majitel nepřidává zrovna moc často, ale během natáčení Lizzie měl štěstí, že mohl strávit nějaký čas s jednou z největších milovnicí psů, jakou znám. Druhá fotka pochází z příprav na premiéru 'Come Swim' a fotila ji Lindsey Byrnes. Třetí fotku hodil na svůj instagram Adir, pochází z doby, kdy Kristen fotila photoshoot pro novou kampaň Chanelu, která by měla vyjít někdy během března snad... A poslední je z premiéry Come Swim v Sundance s Joshem Kayem a Sydney Lopez. Kromě těhle čtyř jsou ještě další tři v galerii. Jedna s herečkou Laurou Dern, se kterou si zahrála ve filmu Certain Women, jedna focená v Sundance jako hromadná selfie Davida Ethana Shappiro a poslední je potom fotka Joshe a Kristen na schodech, která není v moc dobré kvalitě, ale mně se hrozně líbí.
* * * * * *
And that is not everything for today. I also have for you some personal photos that I didnt have time to publish sooner. No I have a chance. I have 7 of them, which is a lot, considering that Kristen's instagram is personal, so all these pics come from someone else. The first one is a bit older, it is from the set of 'Lizzie' that wrapped in December in Savannah, Georgia. You can see Kristen there with a dog named Clyde, who was a homeless dog, but now probably belongs to someone working on movies, so he had the opportunity to spend some time with one of the biggest dog lovers on this planet, with Kristen. The picture is so cute. The second one here is from the 'Come Swim' premiere preparation. The third one is a TBT by Adir Abergel from behind the scenes of new Chanel photoshoot, that we haven't seen yet, so I am excited. fourth one is from Sundance with Josh Kaye and Sydney Lopez. In the gallery, you can see a selfie made by David Ethan Shappiro in Sundance, then one great pic of Josh and Kristen on the stairs I love, unfortunately not in very good quality, and the last of the seven is a picture with Laura Dern, that Kristen met at this years Sundance Film Festival. They were both part of the 'Certain Women' movie, so they know each other well. Enjoy.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

2 komentáře:

  1. Tak to máš zasloužené volno, to si zasloužíš. :) Páni, pět hodina na kafi? Kolik kávy jste si stihly dát? A moc ti závidím, že máš tolik novinek, já mám zase trošku novinkovou krizi, ale jsem ráda, že tu máme dost novinek o Kris. ♥ Ty BTS fotky jsou skvělé, hlavně ta poslední černobílá, je jak z nějakého photoshootu, je senzační. :) Ty osobní fotografie jsou samozřejmě taky skvělé, Kris to všude tak sluší. ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Tak gratuluju k úspěšnému zkouškovému, mně toho ještě pár čeká, ale snad to zvládnu Na seriály ted pro jistotu nekoukám Moc se těším na další novinky, já jich na svém blogu mám teď také dost, tak jsem ráda. Fotky jsou skvělé, zvláště ty soukromé, ale chápu jí, že si své soukromí hlídá, sice pro nás blogery je to horší , ale jsou mi většinou sympatičtější hvězdy, kteří se nepotřebují hodně vystavovat a spíše za ně mluví jejich práce

    OdpovědětVymazat