pátek 20. ledna 2017

Gallery update 61.9: Sundance Film Festival 2017 - 'Come Swim' World Premiere & After party


No tak jo no, jsem tady zas. To je u mě neobvyklé co? Že bych se dokázala natolik soustředit, abych v jednom dni napsala hned tři články. Ale už je to tak, jsem tady. S mamkou jsme se koukali na film Dívka ve vlaku. Já jsem ho viděla před pár měsíci v kinech, ale mamka ho ještě neviděla, tak si ho chtěla pustit a já většinou koukám taky, když si něco pustí, protože to neumím ignorovat, ale nechtěla jsem se zašít do pokoje, a tak jsem se koukala. Mně se ten film líbil, ale nemůžu říct, že by mě tak uchvátil no. Ale Emily Blunt je v něm úžasná, hrozně jsem si ji v poslední době oblíbila, hlavně díky Katie*, co si budeme namlouvat. Ona je opravdu skvělá herečka.

Každopádně o tom jsem mluvit nechtěla. Když jsem se potom koukla na svoje zdroje, zjistila jsem, že se začal objevovat docela ranec dalších fotografií a rozhovorů, tak jsem se rozhodla, že ty fotky z premiéry přeci jen zveřejním už dnes a ne až zítra, jak jsem původně zamýšlela. Hlavně mám dneska takovou hodně blogařskou náladu. Jak už jsem dnes zmínila víckrát, než bylo nutné, Kristen odjela na filmový festival v Sundance. Je to jeden z festivalů, které má skutečně ráda a ráda se tam vrací a tentokrát tam jela představit svůj režijní debut - krátkometrážní snímek s názvem 'Come Swim'. Premiéra tohohle filmu proběhla včera večer, 19. ledna 2017. Kromě Kristen můžete na červeném koberci vidět i hlavního herce, Joshe Kaye, což je Kristenin dobrý kamarád, potom Sydney Lopez, která do toho snímku něco namlouvala, to asi pochopíme, až ten film uvidíme. Potom je na fotkách vidět také David Ethan Shapiro, se kterým Kristen na filmu spolupracovala. Tyhle fotky se mi hrozně líbí, naprosto jsem se do nich zamilovala. V galerii najdete přes 100 fotek ze samotné premiéry a dalších 6 fotek z after party pořádané distribuční filmovou společností Refinery29. Kristen na sobě měla pohodlný outfit přesně v jejím stylu, rifle, tenisky, bílé tričko, řetěz se zámkem na krku a kožená bunda. Čapku tentokrát vyměnila za červenobílomodrou čelenku. Je vidět, že se Kristen skutečně dobře bavila, hodně se tam usmívá a přijde mi, že si to užívá, za což jsem hrozně ráda. Na těch fotkách je naprosto k sežrání, tak si je určitě prohlídněte aspoň některé i ve vysokém rozlišení. A určitě omrkněte i předchozí dva články, které se víc zaměřují na film samotný.

PS: Hrozně hrozně hrozně moc jsem vám chtěla poděkovat už před pár dny a pak jsem na to zapomněla. Návštěvnost blogu v minulém týdnu překročila 40 000 návštěvníků, za což jsem vám neskonale vděčná, miluju vás a ještě jednou děkuju!!!
* * * * * * *
So... yeah. Here I am again. We were watching The Girl on the Train with my mom. I've seen it in the cinema couple of months ago, but my mom didn't she just read that, so she was very curious and I had mood for a movie. I like the movie, but I don't love it, it is a bit... chaotic. Let's say chaotic. But Emily Blunt is amazing in it. Well whatever. I finally have for you the main article. I actually wanted to publish tomorrow, but more news and photos showed up and I want to publish everything circa on time, so I have them for you now. As I said twice today, Kristen is at the Sundance Film Festival 2017 right now and yesterday, on January 19, was the world premiere of Kristen's short movie 'Come Swim'. Kristen looked absolutely great, I love her outfit. She was wearing her typical tomboy look with leather jacket. She looks so very cute with the red-white-blue headband in the hair. You can see there with Kristen the main and only actor Josh Kaye, the voice of the movie, Sydney Lopez and David Ethan Shapiro. I love these photos a lot. I have over 100 from the actual premiere and six from the after party by Refinery29. So check out, enjoy photos, I am so happy to be publishing them, because it was a really long time since last event. I actually started to by kind of anxious about it.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

2 komentáře:

  1. Kristen jako vždy, svá a zajímavá....

    OdpovědětVymazat
  2. Emily je prostě moje láska ♥ Je tak na stejné úrovni jako Jennifer. Stačí se podívat na Ďábel nosí Pradu, kde byla naprosto úúúúúžasná - byla takový ten "scene stealer" (myslím, že se to tak označuje) Nehledě na to, že vypadala parádně s těmi rezavými vlasy Oukej tak popojedem. Znovu musím podotknout, že jsem i za tebe moc ráda, že se teď objevuje tolik novinek. Není nad to, když člověk prostě má, co přidávat :) Ráda vidím, že si to tam Kristen tak užívala a byla uvolněná :) Její outfit je takový typicky Kristenovský Docela mě pobavila ta čelenka Ta se používá třeba na běhání ne? Jinak jsem se teda zamilovala do té kožené bundy ♥♥♥ A gratuluju k překročení hranice návštěvníků! Za chvilku budeme na krásné padesátce a ke stovce to bude už jen kousek :)

    OdpovědětVymazat