pátek 1. června 2012

Kristen On The Today Show video + photos

Ahoj lidi. Pořád jsem ještě nenašla Sněhurku a lovce online... :D Očividně lidi nejsou tak rychlý, jak jsem očekávala. Ale doufám, že to bude k sehnání brzo. Přece jen už je to v Americe v kinech už od středy, tak nevím... jak už není megavideo, tak se to blbě shání, musím zkusit najít nějaký ruský servery. Kdybyste náhodou našli, tak mi hned dejte vědět:D Nějak jsem na to teď už neměla náladu, abych to znovu hledala, ale jednou se to podaří. Mám pár es v rukávu :D Ale nějak mi všechny vymíraj, jak se bojej ACTY... hajzlové s tim, mě štvou:( No nic. Víte, co by mě zajímalo? Kdo vyhraje tu soutěž o blog roku 2012. Já to beru jen jako další ne úplně objektivní a spravelivou soutěž, protože je fakt těžký vybrat nejlepší blog z tolika blogů, který existujou a navíc se bude vybírat jen z nominovanejch... což znamená, že některý lidi ani nebudou nominovaný, i když maj úžasnej blog, protože o to prostě třeba nestojej, nepotřebujou to a tak... ale stejně by mě to zajímalo no:D Uvidíme. Dneska jsem měla dost náročnej den. Měla jsem jít do autoškoly, no můj instruktor vůbec nepřijel... :D No on mi řikal, že ta dnešní hodina nejspíš odpadne, ale řikal mi, že mi ještě napíše smsku a že když nenapíše, že tam mám normálně jít... no nenapsal... tak jsem tam šla...:D a pak čekala pět... deset... patnáct... čtyřicet minut :D No dobře, jen něco málo přes půl hodiny, ale ještě jsem zmokla! :D No docela mě nakrk teda, já tam sice nechtěla jít, takže jsem to nakonec ocenila, ale ozvat se mohl. Já jako obvykle nemám kredit,´takže jsem mu ani nemohla zavolat :D ale tak to bylo jasný, že na mě prostě zapomněl. No a pak jsem šla do hospody:D ale vůbec jsem nepila... teda jo, trochu jo, ale vůbec mi to nechutnalo, bylo mi nějak blbě, nevim, prostě mi to dneska fakt nesedlo... nevim, čím to byl, ale tak nevadí. No už jsem doma nějakou dobu, jen jsem ukládala ty fotky, proto píšu až teď... mám pro vás fotky a videa z The Today Show, kde byla Kris včera, 31. května. Podle mýho jí to moc slušelo... ani nevím proč, ale ty šaty se mi hrozně líbí, vážně jo... hlavně vypadala tak nějak, celkem vesele, nebo nevím, dost se usmívala, což je fajn... no a k tomu videu, mluvila o... a nebo víte co?:D Já vám to říkat nebudu... vždycky všechno vykecám a pak se na to nikdo nekoukne:D Budete to muset zjistit sami:D
* * * * * * * * * * *
Hi guys. I still didn't find Snow White and the Huntsman online :D Obviously people are not as fast as I expected. But I hope it will be soon online. Or I will go to the cinema again:D I'm very nosy who will win the best blog of the year... Did you hear about this competition:D I think, it will be another unfair competition, because the best blogs or bloggers won't be nominated because they just don't need it... or they don't want to be... but still, I'm nosy, who is going to win:D I had pretty busy day... I should have a driving lesson, but I didn't because he didn't came...:D he told me that the lesson will not... probably... but he was not sure, so he told me, that he will text me... but he didn't, so I thought, that nothing is happening... so I went there and I was waiting... for five minutes, ten... fifteen, fourty minutes... and then I got out of there and I was mad at him a little, but I did not want to go there either, so in the end, I actually appreciate that. Then I was in pub...:D but I wasn't drinking a lot, I just could not, I was sick a little, and I still am, I probably ate too much pills... yes, I'm an idiot. I didn't want to do that I just... get confused and I ate more then I should... :D Anyway... I have for you video and 51 photos from The Today Show where Kristen was. I love it! Totally, she looked amazing I think. I don't know why, but I love her dress, I love it, I think that it's very very nice and she looks quite happy there, she's smiling a lot, so that's good... about the video, well, she talks about... no, do you know what? I won't tell you... because I always do and then no one watches that! So check out and enjoy it :)


imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

4 komentáře:

  1. tak to je mi líto,že to v autoškole tak dopadlo...
    Kristen se mi tu hrozně moc líbila :) souhlasím,vypadala tak nějak vesele :) a bože,jak jí udělali ten make-up a vlasy ♥ dokonalost!

    OdpovědětVymazat
  2. To bych ho asi odstřelila, kdybych kvůli němu musela někde moknout.. Každopádně ten rozhovor jsem ani moc nevnímala, jak mě zaujaly ty záběry (dobře, kecám, jen se mi nechce přemýšlet nad tím, o čem si tam povídají možná něco málo jsem pochytila) Každopádně Kristen to tam nehorázně slušelo, ty vlasy, ten makeup, ty šaty, to všechno! Byla tam dokonalá :)

    OdpovědětVymazat
  3. choď nha to do kina keď je to tvoja oblubena herečka tak toľko neurobiš?? ja som bola včera a môžem povedať že Kristen je tam užasná!

    OdpovědětVymazat