úterý 19. června 2012

The Twilight Saga: Breaking Dawn - part two: Teaser trailer 10 seconds long preview

Ahoj všichni. Jak se máte? Já vlastně nemám moc dobrou náladu... abych byla přesná, mám hodně blbou náladu. Mam fakt hooodně debilní náladu, jsem naštvaná, mám vztek a je mi mizerně. Nesnášim autoškolu. Nenávidim to, nenávidim řízení, nechci řídit, nechci řidičák, nepotřebuju ho, už tam nikdy nechci jít! Bohužel... mám další hodinu zejtra... fakt bomba... grr:( Mám z toho akorát nervy. Já se prostě bojim řídit, bojim se tý zkoušky a možná jí vlastně ani nechci udělat, protože jednoduše nechci řídit, tím pádem nemusim mít řidičák. No nic, nebudu vám kazit náladu. Mám pro vás něco, co vám jí spíš doufám zvedne. Zítra má být zveřejněn Teaser trailer k 2. části Rozbřesku, takže se děsně těším, samozřejmě:) no Summit se rozhodl potěšit fanoušky tím, že nám zveřejnili 10 vteřinovou ukázku z traileru, takže třeba já jsem nadšená:) Je to sice dlouho, co jsem četla k nihy a viděla první díl... tehdy jsem byla téměř posedlá, to už mě přešlo :D ale stejně se mi to furt líbí:)
* * * * * * * * * * *
Hello everybody. How are you guys? I don't have good mood... actually I have very bad mood. I am angry and mad and I hate my driving lessons. Really hate and I don't want to go there ever again. But I have to... tomorow. I don't want to talk about that. I have for you something amazing today. As you maybe know, Summit Entertainsment wants to release new official teaser trailer to Breaking Dawn part two early tomorrow, but today, they showed us 10-second-long preview, so I am very excited! It looks awesome, I can't wait for whole trailer. It's gonna be amazing. I read all Twilight books long time ago and I was almost obsessed about that a long time ago, but I still like it:)

3 komentáře:

  1. Zdravím! Na mém blogu je velká (před)prázdninová objednávka veškeré grafiky!:) Pokuď bys měla zájem, jdi na http://kawaiimikki.blog.cz/1206/velka-pred-prazdninova-objednavka-grafiky

    OdpovědětVymazat
  2. já jsem si zamilovala už jenom tu ukázku ♥ děsně se těším na teaser trailer :)

    OdpovědětVymazat