pátek 29. června 2012

Konec roku a začátek prázdnin, nejoblíbenější období roku :D

Miluju tuhle animaci:D Vůbec netuším, odkud je, ale miluju jí:D
Ahoj všichni!
Dneska by možná i bylo co přidat, ale já vůbec neměla čas. Chystám se dost ponocovat, takže budu přednastavovat:) Ale nevím, jestli neusnu uprostřed prvního článku:D Jsem urvaná, úplně urvaná:D Měla jsem skvělej den, byla jsem skoro celej den s kámoškou a s mamkou na obědě, což bylo skvělý. Byla sranda a nic než sranda:) A já srandu ráda. Teď se tejden neuvidíme... no dobře, zejtra máme sraz, ale pak se tejden neuvidíme:D tak jsme si to musely užít.
Co výzo?
U nás to bylo takový... divný.
Je to naše poslední středoškolský výzo, který dostáváme na konci školního roku.
Příští rok už maturuju a to je fakt... dost děsivá představa. A taky to budou poslední středoškolský prázdniny.
Těším se na ně, ale mám strach z příštího roku. Všechno je tak... tak... tak konečný. Střední končí, po osmi letech skončí úplně a bude čas se rozloučit. S nej kámoškou půjdem každá na jinou vysokou, je to dost pravděpodobný, i když jsme si dřív plánovaly, že se nikdy nerozdělíme... ale holt... se to stane no, ale to, že budem na jiný škole neznamená, že se rozdělíme úplně, samozřejmě. Je to moje nejlepší kamarádka a nedovedu si představit svůj život bez ní. Nevím, co bych dělala, neznat ji. Každopádně dnešek byl super a jen jsem si potvrdila, že lepší kámošku prostě není možný najít;)
A výzo? Boží. Zlepšila jsem se od pololetí... a nemám ani jednu čtýru... možná si řeknete, že to výzo je hnusný, ale pro mě ne, pro mě je krásný, protože jsem na všeobecnym a k tomu dost těžkym gymplu, takže jsem se sebou spokojená... Mám 6 trojek, 3 jedničky a 4 dvojky. Průměr 2,23. Prostě super:)
No a prázdniny jsou tady:)
Super!
Mějte se skvěle, já se určo před odjezdem ozvu:)
Angie.

2 komentáře:

  1. Tak to moc gratuluju k vysvědčení já jse na tom sice líp než ty, ale nějak si ani tak nestžeuju.. Každopádně užij si prázdniny a mám pro tebe velkou novinku.. Adele je těhotná!!!!! :) Taky jsem zrušila pozastavení kvůli tomu. Taže jsem zpátky.. :)

    OdpovědětVymazat
  2. * chtěla jsem napsat, že jsem na tom o trošičku líp než ty s tím vysvědčením Doufám, že to nezní ani teď nějak urážlivě a pokud jo, tak jsem to tak rozhodně nemyslela!!!

    OdpovědětVymazat