pondělí 4. června 2012

Gallery update 3.6: 2012 MTV Movie Awards photos

Ahoj lidi, jak se máte? Mně je fakt blbě.. ale ne nijak od žaludku nebo tak, ale prostě.. jsem fakt vyřízená, vyčerpaná, je mi trochu blbě z života... ale ještě to neni tak kritický až na dnešní menší odpolední krizi před tím, než jsem šla do autoškoly. To samo o sobě mě fakt dovádí k šílenství, ale když se k tomu přidá ta téměř stálá protivná bolest levé lopatky, která mě pronásleduje, to už má člověk chvílema i pocit, že si snad hodí mašli... ale ne, tohle vážně nemusim:D ale leze mi to na mozek:D Měla jsem dneska pocit, že snad nabourám v každý zatáčce:D ale prej sem jezdila dobře, až na to, že furt kravnu se spojkou:D Dneska jsem se mu tam málem rozsypala, když mi to chcíplo. Já se v tu chvíli fakt sekla a vůbec sem netušila, co dělám blbě, ale furt jsem něco blbě dělala, páč jsem se nemohla rozjet a pak jsem to prasila ještě asi dvacet minut. No... taky jsme šly doplatit prázdninovej zálejzd do Španělska. Jedu se dvěma kámoškama... jedem samy, bez rodičů, tohle léto, bomba! Ale o tom jsem mluvit nehtěla. Jde o to, že když jsme tam šly, potkaly jsme dva takový týpky... kteří seděli na lavičce na celkem frekventovanym místě, blízko centra Prahy a zrovna si píchali dávku... nebo se na to alespoň chystali... do nebylo dvakrát příjemný... hlavně mě to docela vyděsilo.... přece jen prakticky v centru a ještě za bílýho dne... fuj, nechci na to myslet. No nic, mám pro vás něco míň depresivního:D a to fotky, který mi aspoň trochu zvedly náladu. Jsem si jistá, že jich přidám ještě mnohem víc zejtra, ale zatím jen tyhle. Jsou to fotky ze včerejšího MTV Movie Awards, kde samozřejmě Kristen nemohla chybět. Hrozně jí to slušelo, fakt jsem byla naprosto nadšená. Ty šaty jsou od Guishem a já jsem se do nich zamilovala. Je to takový ten její styl, který tolik žeru. Můžete si všimnout, že na show se přezula a má tam tenisky. To je kvůli jejímu zranění tuším kotníku, kvůli kterému asi zatím nevydrží moc dlouho v botách s podpatkem a tak si je vzala jen na červený koberec. Jinak fotky ze show jsou hlavně s jejím hereckým kolegou ze SWATH, Chrisem Hemsworthem, zejtra vám sem hodím nějaká videa... zatím se mějte...:

* * * * * * * * * * * *
Hi guys. How are you? I'm sick... sick of life a little. I was at another driving lesson, my back was hurting me so much and I thought that I will crash in every single turn. I was again under the pills and I can't stand that it hurts me almost still... I was paid for my holiday, I go to Spaing in July with my two friends, so I am excited about that but when we were on the way to the travel agency, we saw two strange quys how they are mainlining... or they were preparing that. It was not cool. Actually it scared me a little, it was middle of the day... and quite near to the centre of Prague. Jesus. Anyway, I have for you something less depressive. I saved some photos from 2012 MTV Movie Awards which was on June 3, so it was yesterday. I'm sure that I will add some new tomorrow, but for now just these. I hope you will like them as much as I do, because in my opinion, Kristen looks there absolutely AMAZING! Her dress is Guishem. And I love it, totally! It's soooo Kristen! And I just love her style;) You can realise, that she changed her shoes for the show... we it's because of her ankle injury. I think it was ankle what was hurt. Anyway, she wear heels just for the audience on a red carpet. I have many photos from the snow, with Chris Hemsworth and with cast from The Twilight Saga... and then some photos from backstage too... hope you will like it..:

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Gallery update on June 6th, 2012.
Nové fotky přidány 6. června 2012.

2 komentáře:

  1. Byla naprosto bezkunkurenčí!! Ale strašně moc mě mrzí že tam nebyl Robert;(((

    OdpovědětVymazat
  2. Kristen to tam děsně moc slušelo! asi nejvíc za celou tu dobu,co se kdy na MTV MA objevila :) byla opravdu nádherná! a jsem nadšená,že si odnesla cenu za Best Kiss a Movie of the year :)

    OdpovědětVymazat