neděle 17. června 2012

Gallery update 3.9: Six new photos for Vanity Fair

Ahoj všichni, jak se máte? Já fajn, ale jsem děsně líná! :D Fakt, že jo:D Včera jsem vůbec nic nedělala, jen jsem jedla:D protože bylo děsný vedro a nám se nikam nechtělo, tak jsme zůstali doma, pili jsme Prosecco s jahodama a jedli:D táta dokonce upekl tiramisu, no prostě vražda jídlem. A tak jsem tuhá i dneska a nic se mi nechce. Po tom tejdnu sportování, komu by se taky chtělo, že ano:D Dneska mám pro vás nějaké fotky, no přidám je zas odděleně, páč jsou hodně odlišné. Tyhle ty jsou nové fotky z photoshootu pro Vanity Fair, které nafotil Mario Testino. Hrozně se mi líbí, některé s nich.. jsou takové netradiční, ale líbí se mi. Ta první a třetí třeba... hlavně kvůli těm šatům, ty jsou nádherné. Ale třeba ty šperky, co má na druhé fotce... to už je moc no... já vím, že to byl účel, aby to zaujalo:D ale prostě... ne, to se mi fakt nelíbí no. Kris je tam ale krásná. Dávala jsem vám sem to video? Tuším, že ano, ještě se kouknu, až tenle článek zveřejním:D tak ať se vám fotky líbí a zatím se mějte. Ještě se dneska ozvu s tím druhým článkem, ale musím napsat článek ještě někam jinam, tak mi to odpusťte:D
* * * * * * * * * * *
Hello everybody, how are you? I'm fine, just very lazy! Really!:D I didn't do anything yesterday, I just ate :D because was hot and we didn't go to the center because of that, we stayed home and we were eating:D Well... it was great, of course, but I am very lazy today again:D I have for you some new photos today... I will post them in two articles, because they are too different. First, I have for you six new amazing photos from Vanity Fair photoshoot by Mario Testino. It's pretty interesting, quite weird, but some of them are very nice. For example the first and third one. I love them. Especially because of the dresses... awesome! Kristen is beautiful there, but the jewelery in the second picture is in my opinion too much. I don't like it. Well, enjoy photos...:
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

2 komentáře:

  1. já jsem na tenhle photoshoot čekala už od ledna,kdy se objevily fotky z focení a musím říct prostě WOW! taky si myslím,že na té druhé fotce to s Kristen trochu přehnali...ale ta první fotka ♥ to je ta moje :)

    OdpovědětVymazat
  2. Prosím, dáš hlas Anett*? http://music-in-my-life.blog.cz/1206/soutez-jaky-film-je-nejlepsi-5-kolo#comments..jsem ve finále a prohrávám o velkou spoustu hlasů. Předem ti strašně moc děkuju!! Pokud si napíšeš na můj blog, udělám ti na něm malou reklamu za to, že jsi mi hlásl/a;)

    OdpovědětVymazat