sobota 2. dubna 2016

POTM: May 2016

Kristen má tisíce fotek, ze kterých si můžu vybírat, jak se mi zlíbí, ale stejně mám každý měsíc problém vybrat ty čtyři do ankety o fotku měsíce. Tentokrát je tedy na vás vybrat fotku měsíce květen, vzhledem k tomu, že už začal duben, a nakonec jsem tedy zabrousila úplně jinam, než jsem původně zamýšlela. Původně jsem chtěla použít fotky z jednoho vážně docela dost starého photoshootu, ale nakonec jsem si řekla, že photoshooty používám pro fotky měsíce pořád a že bych mohla šáhnout trochu do jiné kategorie fotek. Vybrala jsem nakonec 4 osobní fotky, všechny jsou tedy tak z období posledního roku, roku a půl, nevím přesně, každopádně co mají společné (kromě toho, že je na nich Kris) je to, že spolu s ní je tam její kamarád a vlasový stylista Adir Abergel. Tyhle fotky mám hrozně ráda i proto, že z nich je zkrátka cítit, že ti dva spolu nemají jen profesionální vztah, ale že jsou opravdu zkrátka i skvělí kamarádi, to je jasné :)
* * * * * * *
I have so many options what pictures choose for this poll but every month I just have no idea... I was thinking about completely different stuff, I wanted to use 4 photos from one very old photoshoot, but in the end, I changed my mind and decided to use personal pictures this time, because photoshoots were here quite often. I've decided to use four personal pictures with Kristen's friend and hair-stylist Adir Abergel. I love all photos of Kristen with him, because it's obvious that they are not just working together, but they are actually really good friends. I personally don't know which one I would chose, but I once again thing that I know which one is going to win, but maybe I am wrong. So chose the one you like and I am very curious about the winner :)



Vítěz v anketě za měsíc duben pro mě překvapivý nijak zvlášť nebyl, protože vím, že tahle fotka vždycky patřila z vybraného photoshootu k nejoblíbenějším. Ještě spolu s tou první, se kterou se strhnul krutý souboj a dlouho to nebylo jasné. Nakonec tedy 3. fotka vyhrála s rozdílem 2 hlasů. V této anketě tedy také padlo nejvíc hlasů za krátkou historii anket na tomhle blogu, hlasovalo celkem 19 lidí. Když se kouknete do toho článku, tak napočítáte teda hlasů 20. ale ty hlasy pro 2. a 4. fotku jsem učinila já, tudíž je to lidí 19 i se mnou :D S tím, že ten print jsem dělala ještě před tím hlasem pro 4. fotku, takže v tomhle náhledu tady není, ale nijak to nemění výsledek ankety. Nicméně tedy moje oblíbená fotka z tohohle photoshootu je právě očividně neoblíbená 2. fotografie :D Ale i ostatní jsou podlě mě skvělé, tak se nezlobím, že vyhrála trojka.
* * * * * * *
Last month's winner wasn't a surprise but it was a battle between two photos, the first one and the third one. In the end, the third one won, not my personal favorite, but obviously personal favorite for many of you. My favorite is actually the second one, which got just one vote and that it mine vote, because I needed to let the results to be revealed, so I could make a printscreen out of it... :D The picture number 3 got 10 votes and in the April Photo of the Month poll voted the biggest amount of people since these polls started at this blog. 19 people voted.


7 komentářů:

  1. Hlasuju pro třetí fotku :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vybrala jsi velmi zlaté fotografie, ale nejvíce mě zaujala třetí fotka, je skvělá! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám osobní fotky hrozně ráda a Kristen jich zase tolik nemá, takže jsem ráda, když občas na nějakou narazím. Tyhle se mi líbí úplně všechny ♥  Nakonec jsem hlasovala pro tu třetí.

    OdpovědětVymazat
  4. Ty si mi teda dala, koukala jsem se na to asi 2 minuty (chci je zpátky!) A nakonec jsem se rozhodla pro trojku! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Těžká volba, ale nakonec hlasuju pro tu krásnou dvojku :)
    Jinak děkuju za držení palců k maturitě a přijímačkám - jo, hlásím se na obor angličtina a anglická literatura Já to vidím tak, že v dubnu se asi budu připravovat jen tak light a v květnu se pak do toho dám na 100 %, protože teď se to prostě se školou nedá a navíc, já doma nemám klid. Já totiž nemám vlastní pokoj a musím být v kuchyni, kam každou chvilku někdo vleze a mě to hrozně otravuje, protože si ty věci musím říct nahlasit, abych si to zopakovala a zapamatovala. Takže musím počkat na květen, kdy rodiče budou pryč a já budu moct být v obýváku a v klidu se učit.
    Jinak je super, že tě rodiče tak vedli k cestování. To u nás doma bohužel takhle nikdy nechodilo... I když dřív jsme jezdili hodně na Slovensko. Vždycky se nás sešlo tak 15 a jelo se. To jsem měla asi nejradši no :) Ale teď už je na moje rodiče všechno drahé... A snad máš pravdu. Třeba si najdu nějakou partu, která mě posune dál :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jéé tak tím tématem si mě potěšila, Adira zbožňuji, on je prostě správňácký a se svými klienty to umí, teda vím jen o Anne a Kristen, ale ještě nikdy mě u nich jeho účesy nezklamaly, takže tak Každopádně k hlasování, já jsem pro tu druhou, tu mám v živé paměti, i když ta první je pořádně bláznivá, hmm té dám možná hlas z mobilu, ne možná, ale určitě

    OdpovědětVymazat
  7. tuto som mala tiež jasno a to, že som zahlasovala za dvoječku na ktorej sú straaaaaaaašne rozkošný a nemohla by som inak ako takto

    OdpovědětVymazat