pátek 8. dubna 2016

Layout no. 27

imagebam.com
From: January 27, 2016
To: April 8, 2016

27. design tohoto blogu byl narozeninovým designem a byl tady opravdu dlouho. Od druhých čtvrtých narozenin blogu, které měl blog 27. ledna. Byl tu tedy na konci ledna, přes celý únor, březen a část dobna, což je na mě hodně dlouho. Většinou mě totiž moje vlastní layouty začnou štvát dost rychle. Tenhle byl ale výjimečný především tou hlavní fotkou. Už dlouho jsem si pohrávala s myšlenkou, že bych udělala nový, ale nějak jsem pořád neměla čas a kamarádka mi pak řekla, že na tenhle by mohla koukat klidně ještě několik měsíců, a tak jsem to odložila. Včera jsem ale už nemohla vystát design, který byl na blogu o Sophie Turner a jak jsem dělala ten, říkala jsem si, že bych mohla změnit i ten, co byl tady. A o den později jsem to i udělala. Designy jsou si opravdu velmi podobné, je to úplně stejný koncept, jen záhlaví u Sophie-Turner-fan je jednodušší, protože jsem byla líná. Ten předchozí design jsem měla ráda, ne že ne, milovala jsem tu hlavní fotku a vůbec (teď už zas mluvím o K-S-F), ale ta tmavě fialová na mě už poslední dobou působila takovým tíživým dojmem. Měla jsem z ní trochu depku, už tu byly ty tmavé barvy tak hrozně dlouho, že jsem zkrátka potřebovala nutně změnu a trochu světla. A tak vzniklo, co vzniklo... je to taková rychlá splácanina, ale docela se mi to i líbí, tak doufám, že i vám alespoň trochu. Myslím, že tu asi nevydrží moc dlouho, ale přechodně určitě. Použila jsem úplně nejnovější fotky, které jsem ještě ani nestihla přidat na blog, ale do kterých jsem se naprosto zamilovala.
* * * * * * * *
The 27th layout of this blog, the purple one, the one that I changed today, was one of my most favorite since I founded this blog. Not my top favorite, but definitely high on my top 10 list. BUT it was here way too long. I loved the main picture and I still love it, I lovet the colors and I loved it, I think it turned out very well and that you also liked it, not just me, but I kind of started to hate the fact it is so dark. I really needed change. It was too dark for too long. I like dark layout, I've always like them, I used to make very dark graphic during my graphic period, I used to say that it's easier to hide stuff in dark colors than in light and that is true, but this layout started to feel kind of depressive to me after some time, despite the fact Kris is smiling in that picture and everything, I just really needed change. Yesterday, I made similar layout to my blog about Sophie Turner, it is actually the same concept, but the one on Sophie-Turner-fan is simplier. I kind of liked the way it was done, so I decided to try it here too... and this turned out. I used most recent pictures of Kristen, I didn't even publish them yet, but I plan that right after this article, I completely fell in love with them. I hope you like this layout at least a little bit. I just needed some... light.

4 komentáře:

  1. Je opravdu nádherný!! Použila jsi skvělé fotky i tu animaci nahoře ♥ Hezky se to tady prosvětlilo:)

    OdpovědětVymazat
  2. Wow tak tohle byla teda nečekná změna! Mně ani nepřišlo, že předchozí layoutu tu byl takovou delší dobu. Byl fakt parádní! Ale myslím si, že změna je vždycky po nějakém čase vítaná :) Líbí se mi, že tenhle layout je světlý a jednoduchý. Moc se mi líbí to záhlaví :)

    OdpovědětVymazat
  3. tak na mňa to určite urobilo wow keď som si otvorila tvoju stránku a všetko tu na mňa vykuklo v bielom a svetlo ako ja som si zamilovala predošlí lay a to hlavne fotkám ktoré si použila ale to je tiež dosť dobré svieže a teraz na leto vhodné a aj na týchto fotografiách vyzerá Kris sexy a dobre

    OdpovědětVymazat
  4. Thanks so much for sharing this awesome info! <a href=https://www.abb567.com/blog>폭풍에이전시블로그</a>I am looking forward to see more posts from you! Check out our websites,

    OdpovědětVymazat