pátek 8. dubna 2016

Gallery update 53.5: New photoshoot for Chanel

Jsem hrozně unavená, celý tenhle týden byl tak nějak docela šílený a jsem vážně ráda, že je konečně víkend. Je hodně věcí, které chci tenhle víkend udělat, ale žádná z nich neobsahuje nutnost jít kvůli tomu ven. Jsem odhodlaná strávit víkend zavřená doma a pořádně si odpočinout, protože jsem totálně mrtvá. Skoro se ani nejsem schopná přinutit, abych udržela oči otevřené, je to děs. Náročný byl tenhle týden a příští bude asi ještě náročnější, hlavně co se vstávání týče, protože budeme mít nějakou blokovou výuku a některé dny budu muset vstávat do školy na 7:30.. což znamená tak v půl šestý... maximálně v 6... a z toho mi asi hrábne. Nicméně než tu úplně usnu, mám pro vás alespoň nějakou novinku. Na tuhle novinku jsem narazila ve škole a hrozně mě nadchla. Celý den jsem se těšila, až konečně dojdu domů, abych o těch fotkách mohla napsat. Nakonec jsem to vzala trochu oklikou, jak můžete vidět na vzhledu blogu, ale už jsem konečně tady a píšu o nich. Bohužel jsou jen tři, ale doufám, že se jich objeví víc. Tyhle fotky jsou součástí nové kampaně pro módní značku Chanel, které je Kristen tváří. Nejsem si úplně přesně jistá, kdy tenhle photoshoot vzniknul, ale každopádně je úžasný. Kampaň, pro kterou je, se jmenuje 'Paris in Rome' Metiers d'Art Collection a připomíná nám to módní přehlídku, která proběhla v Římě někdy v prosinci, ale myslím, že ty fotky tak staré nebudou. Těžko říct. Vznikl i rozhovor, ale ten jsem zatím ani neměla čas přečíst, rozhodně bych ho ale ráda přeložila. Otázkou zůstává, jestli se tak i stane. Každopádně ty fotky ale miluju, Kristen je na nich nádherná!! A doufám, že se líbí i vám, alespoň z poloviny tak, jako mně, protože i v tom případě by to znamenalo, že je totálně žerete :D protože já z nich nemůžu spustit oči.
* * * * * * * *
I am very tired today, this whole week was very busy for me, so I am very glad it's already weekend. I have a lot of things that I want to do this weekend, none of them out of home, I really need to spend this whole weekend in my room, sleep a bit and kind of chill... I didn't almost rest last weekend and then the crazy week has come and I just cannot even force myself to stay awake. But I have for you some news before I go to bed. These are the pictures I have talked about and made new design from. They are part of the new Chanel 'Paris in Rome' Metiers d'Art Collection campaign and I really hope that some more will show up. These three are absolutely amazing, Kristen looks stunning! I fell in love with these pictures, I fell in love with Kristen once again and I didn't even have to stop loving her for it. There is also an interview, that I really want to translate, but it is definitely not going to be today. I hope you like these pictures at least half as much as I do, because it still means that you like them very much. And see you soon.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com

3 komentáře:

  1. Úplně rozumím tomu, proč si tyhle fotky použila na nový layout, jsou naprosto dokonalé! Kristen bych tam skoro ani nepoznala, jak moc jí to tam sluší!

    OdpovědětVymazat
  2. Jo tak takové týdny mám kolikrát taky. Ve škole je to vždycky masakr! Člověk by si kolikrát přál vzít zpátky čas a vrátit se na základku, kdy ještě bylo všechno jednoduché - takové pocity mám teď skoro pořád Ale k fotkám. Já jsem z nich nadšená! Moc se mi líbí její účes a ty velké kulaté náušnice! Kristen moc sluší :) A taky mě dostávají ty krajkové silonky! Každopádně absolutně jsem se zamilovala do té třetí fotky ♥ Ta je naprosto fantastická!

    OdpovědětVymazat
  3. Není nic lepšího než pátek a není nic horšího než neděle večer Snad ti vyšly víkendové plány a nabralas dost síly na nový týden, hlavně na to stávání, no fůůůj! Já měla loni dva semináře (jako naschvál to nemohly být přednášky že) od sedmi, neveřila jsem, že škola může začínat před osmou a vida, může To mi bohatě stačilo, teď jsem za začátek v osm snad i vděčná
    Jinak tyhle fotky jsou prostě peckoidní!! ♥♥ Taky z nich nemůžu spustit oči a to od chvíle, cos je přidala Já už koukala jak puk, když se objevily na designu a říkala jsem si, co to sakra je za fotky a jak to, že mi unikly! Pak si mě informovala u layoutu, že jsou nové a o chvilku později už jsem je tu měla samotné a mohla jsem zírat, zírat a zírat s pusou dokořán samozřejmě Kristen je tu úchvatná, prostě bohyně! ♥♥ A z fotek jen dýchá pařížská atmosféra umocněná tím černobílým provedením, no nemohlo by to být nikterak lepší, navíc v té ultra HQ kvalitě jim vážně absolutně nic nechybí!

    OdpovědětVymazat