sobota 16. dubna 2016

Gallery update 53.9: New 'Equals' stills + info


Když dojde na tenhle film, tak jsem tak trochu jako posedlá. Nemůžu se ho dočkat, neskutečně moc se na něj těším a šílím z každé novinky, která se ohledně tohohle filmu objeví. Doufám, že budeme mít brzy možnost ho vidět, protože jestli ne, tak asi už zešílím. Každopádně se mluvilo o tom, že když je Kris v New Yorku, tak by se mohla objevit na premiéře Equals, která proběhne v rámci filmového festivalu Tribeca. V New Yorku ale zřejmě byla kvůli něčemu jinému, protože už ho zase opustila a zamířila s přáteli jako každoročně na hudební festival Coachella, což jí nehorázně závidím, protože to je jedna z těch akcí, na které bych fakt někdy v životě chtěla jet, ale nejspíš nikdy v životě nepojedu. Podobně, jako třeba Comic Con :D Drake Doremus potvrdil na svém twitteru, že on přijede a objeví se tam i Nicholas Hoult, ale o Kristen nepadlo ani slovo. Kvůli čemuž se teda lidi opět začli chovat jako dementi a pár jich prohlásilo, že to je fakt profesionální, že si jede radši na Coachellu, než aby podpořila svůj film. Coachella ale končí už v neděli a premiéra v New Yorku je v pondělí večer, tudíž má zřejmě Kristen na práci něco jiného, kvůli čemu tam nemůže být. Nebo je pořád šance, že se tam objeví, i když o tom docela pochybuju. Má i vlastní život, tihle lidi by se měli uklidnit. Kristen je na tenhle svůj film hrdá, což předvedla už na festivalu v Benátkách a nikdo jí nemůže podezírat ani z toho, že tam nejede třeba kvůli Nichovi nebo Drakeovi, žádná špatná krev mezi nimi nevládne, ona oba zbožňuje a oni mají rádi jí, takže v tom je zkrátka něco jiného, do čeho nám nic není. Každopádně mě to tedy mrzí, samozřejmě, že tam Kris nebude, doufala jsem v nějaké fotky nebo tak, takže tahle informace moc pozitivní není. Co pozitivní je, je to, že v pondělí bude zveřejněn nový finální trailer k filmu Equals, takže normální, dlouhý filmový trailer, aspoň doufám teda, na což se nehorázně těším a jsem z toho nadšená!!! Jako takové navnazení mám pro vás dneska 7 nových stillsek z filmu, které jsou opravdu skvělé, přestože nejsou v příliš velké kvalitě.
* * * * * * *
I am almost obsessed when it comes to this movie, I cannot wait to see it. Kristen was in New York, so people thought she might attend the Tribeca Film Festival, which is right now, but unfortunately, it looks like she's not. Drake Doremus confirmed that he will be there and Nicholas Hoult also, but nothing about Kristen. A picture of Kristen appeared on the Internet and kind of confirms that, because she's at Coachella right now, which I envy her sooo much, I want to go there too! Did you know, you can watch it online on the internet? :D I am truly sorry that she will not be supporting this movie alongside with Nich and Drake, but on the other hand, she might have some other work and it's Coachella, I totally get it. People like to be rude, so some guys were pretty mean about it, that she's not professional, when she chose fun over work, but we don't know anything about her schedule and she has right to do what she wants, so for those people, shut the hell up. I am sorry that she's not going to be there, but no one can accuse her of not supporting this movie, because she is really proud of it and she loves Drake and Nich, so no bad blood there. Also... what I've heard, the Equals press or whatever is supposed to be on Monday, April 18, I think. So she might come in the end. But I wouldn't count on that, she probably has a good reason for not being there and that's not Coachella, because it ends on Sunday. What we do know is, that the final trailer will be released soon, also on Monday and I can't wait, I think I'm going to cry when I see it, because I am very excited about everything that comes around connected to this film. I also have for you 7 new stills pictures from the movie.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

3 komentáře:

  1. Já jsem také posedlý, už nemůžu ani spát a soustředit se chybis mi sluníčko..

    OdpovědětVymazat
  2. Už se těším na ten trailer i na film :)

    OdpovědětVymazat
  3. ha tak ako si povedala aj ona má svoj vlastný život a tak nemôže byť na dvoch miestach naraz, nie je to akoby nechcela film prezentovať veď ho ja podporila a nič zlého sa tam asi nedeje ale vieš ľudia potrebujú do niečo rýpať aby nestagnovali a podobne, mno tak to je skvelé ja sa na trailer teda veľmi teším a stillky sú pekné stále sterilné      ale pekné oprava nie všetky

    OdpovědětVymazat