pátek 15. dubna 2016

Gallery update 53.8: New photos with fans + personal pictures

Kristen už je zase blond, dámy a pánové! A má kratší vlasy. Trochu jsem se bála, že si je nechává zase narůst, ale není tomu tak, nechala si je opět zkrátit. Nikdo tak nějak neví, jestli proto, že se jí chtělo nebo kvůli nějakému novému projektu, to je ve hvězdách. Každopádně BlondStew je zpátky! Z čehož má spousta lidí radost, mně je to vcelku jedno, ale je to fajne změna a moc jí to sluší :) Víc je to tedy vidět na paparazzi fotkách z New Yorku, kde teď zrovna Kristen je, ale ty sem dávat nebudu, protože zaprvé je to na tomhle blogu normální, že je sem nedávám, zadruhé jsem se zase naštvala, když jsem nějakých pár viděla. Kristen je na nich očividně hodně naštvaná a otrávená, protože ty krysy fotily doslova každý krok, který Kris a Soko udělaly a já se jí vůbec nedivím, že jí to štve. Vypadala vyloženě nasraně a mně je to hrozně líto, že jí takhle ztěžují život. Co mi ale přijde fajn je, že Kristen je tak otevřená ohledně vztahu se Soko. Vždycky byla taková tajnůstkářka a s ničím nevyšla najevo a se Soko si vesele vykračují ruku v ruce, to je prostě pěkný :) Ale je to teda nezvyk no, asi je to i tím, jaká povaha je Soko no. Každopádně já mám pro vás tedy dvě osobní fotky, ta první pochází z Kristeniné oslavy narozenin, kde Kris hrála na bubny :D To je skvělá fotka. Miluju to tričko, to můžete vidět i na fotkách s fanoušky, kterých mám pro vás celkem 7. Jak jsem říkala, Kristen je teď v New Yorku a pár lidem se poštěstilo... hajzlové :D No a ta poslední fotka, o které jsem se ještě nezmínila, tak ta je staršího data, pochází nejspíš z doby, kdy se natáčel klip zpěvačky Sage, který Kristen spolurežírovala a ten týpec na té fotce je ten, co s ním ten klip režírovala, David Ethan Shapiro, který jí pod fotkou nechal i přání k narozeninám.
* * * * * * * *
Kristen is blond ladies and gentlemen! And her hair are shorter. No one really knows if it's because of some new project or just because she wanted to dye her hair, but BlondStew is back. It is more noticable in candids pictures from New York, but I'm not publishing them, I saw few of them and I was so pissed, that I stopped. I feel like paparazzi in New York are the worst and in those photos I've seen was obvious, that Kristen is really really angry and annoyed by them. They were literally taking pictures of every single step she and Soko did on the street and I find that kind of disgusting, I'm really sorry she has to go through this. What I am kind of happy about is, that she's so open about her relationship with Soko, they are holding hands on the street and everything, she never did that, not even when she dated Robert and they were dating like... what? 4 years or something? Whatever, paps are rats, but I have for you some other pictures. I have for you two personal photos and seven photos with fans. The first picture comes from Kristen's birthday party, when she was playing drums and it was actually the first picture in which we could notice the new hair color. The second one was published the day of Kristen's birthday, her friend with whom she co-directed the Sage music video posted it wishing her happy birthday. And seven photos with fans from yesterday or Wednesday, I am not sure. I love her t-shirt!

imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

5 komentářů:

  1. Škoda, že na fotkách není víc vidět jak vypadá s těmi blonďatými vlasy, upřímně u Kristen mám raději delší vlasy, podle mě jí to sluší více, ale změna je život :)
    Jinak to s těmi fotografy naprosto chápu, někdy když vidím nějaké fotky celebrity, kterou mám ráda a vidím její naštvaný výraz tak je mi jí líto, protože si chtějí užívat čas pro sebe a oni ho zbytečně narušují, proto jsem na jednu stranu ráda, že Meryl tak sledována není, ale na druhou stranu mi to vadí, protože bych chtěla vidět nějaké její venkovní outfity

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, viděla jsem nějaké fotky a s těmi vlasy je to fakt změna! Ale jak vidím, tak Kristen nemá celou hlavu blonďatou, ale jen tak půlku vlasů... Každopádně je to zajímavý a příjemná změna - a stejně jako ty, jsem i já ráda, že Kristen zůstává u krátkých vlasů, které jí strašně sluší :) Z fotek se mi moc líbí ta, kde hraje na ty bubny. Je vidět, jak je do toho zažraná! A taky ráda vidím, že se fotí s fanoušky :)
    Jinak co se týče paparazzi, tak já si myslím, že oni ji teď fotí hlavně kvůli jejímu vztahu se Soko. Myslím si, že teď je to asi jednička v bulvární tisku. Každopádně je mi líto, že je tak obtěžují. Mě by to taky sralo :/ A stejně jako ty, i já jsem docela překvapená, jak je Kristen otevřená ohledně vztahu se Soko. Že se drží za ruce, líbají se... Trošku přemýšlím nad tím, jestli je Kristen lesbička nebo bisexuální... Ale na tom vlastně nezáleží. Hlavní je aby byla spokojená a šťastná :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mne sa Kris taktiež páči či už ako blondína alebo hnedovláska :) no som rada, že sa po nejakej dobe rozhodla pre zmenu a jej to pristane, navyše na fotkách je veľmi krásna, úplne zlatá, fanúšikovia museli skákať pár metrov od zeme od tej radosti

    OdpovědětVymazat
  4. Kristen strašně blond vlasy sluší, takže mě to udělalo radost! :) Ty fotografie jsou skvělé, hlavně ty s fanoušky, Kristen je zlatíčko! Fanoušci museli mít obrovskou radost. ♥ Moc se mi líbí ta její bunda, celkově celý ten outfit se jí povedl. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ona je fakt skvělá ty fotografie s fanoušky nemají chybu :)

    OdpovědětVymazat