čtvrtek 21. dubna 2016

First official 'Café Society' trailer!!!

Tenhle týden je jen lepší a lepší, nepřestává mě překvapovat. Vůbec jsem netušila, že by mělo něco takového přijít, o to nadšenější jsem, že to přišlo. Přišla jsem zrovna z kina, byla jsem na Lovci s podtitulem Zimní válka nebo něco takovýho, kterej měl sice Chrise Hemswortha a Emily Blunt, ale to nestačilo na to, aby to ten film zachránilo. Fakt mě naštvali vývojem událostí a rozodla jsem se, že tenhle film neexistuje. Pro mě existuje jen ten první díl s Kristen. Úplně mi to zkazili, zkrátka to neakceptuju. No nic. Popojedem, to já jen tak, musela jsem si postěžovat. No když už mluvíme o filmech Kristen, tak mám pro vás naprosto úžasnou novinku. Tou novinkou je první oficiální trailer k nejnovějšímu snímku Woodyho Allena, Café Society, ve kterém hraje naše drahá a milovaná Kristen. Její postava se jmenuje Theresa a v tom traileru sice nemá dvakrát moc scén, ale je tam hrozně roztomilá, aspoň mi to tak připadá :D Ten film se točí kolem postavy jménem Bobby, kterou hraje Jesse Eisenberg, který přijede do Hollywoodu pracovat pro svého strýce, který je nějaké dost velké zvíře v Hollywoodu a tak, a věci se začnou trochu komplikovat, zřejmě nejen v lásce, kdy bude pendlovat mezi postavou Blake Lively a právě tou, co hraje Kris, ale i nejspíš v nějakém špinavém byznysu, o který tam běží, nevíme přesně a z toho traileru těžko říct, ale hází tam někoho (nejspíš Jesseho) do betonu, takže... :D Uvidíme. Každopádně to vypadá hrozně vtipně a neskutečně se na to těším! Nemám úplně na to to teď překládat, ale dodám to, určitě se ale koukněte!:)
* * * * * *
It's getting better and better. Cannes film festival is coming, but I really did not expect this. One of Kristen's newest movies - Café Society by Woody Allen will premiere in Cannes, which is a fact that we got to know few weeks ago. What I didn't know was, that they are preparing to publish first trailer to it, I did not expect it at all. I did expect, it's coming before the festival starts, but not during April, this is just amazing. Kristen plays Theresa in this movie, love interest to Jesse Eisenberg's character, who comes to Hollywood to probably work for his uncle and things will get a little bit complicated. Kristen is not that much in this trailer, but she has some scenes there and I am just so excited, it's so amazing! I cannot wait to see this movie, I was kind of disappointed with the previous one, I didn't like Irrational Man that much, but I hope this film will be great, it at least looks great, so fingers crossed.

4 komentáře:

  1. Teda dva trailery v jednom týdnu!!! To jsou hotové Vánoce v Kristenlandu! Jakoby nestačilo, že furt dokola koukám na ten na Equals, teď si k tomu přidám další!:)
    Každopádně můj milovaný Woody Allen s naprosto odzbrojujícím hereckým obsazením...Jesse (on je tak zlatej, miluju jeho hlas) Steve (nějak mi vypadlo, že tam hraje), Blake (kočka jako vždy!) a samozřejmě Kristen, neskutečně rozkošná a půvabná  Kristen! Kdo by byl řekl, jak jí tohle dobové oblečení a čelenky budou slušet Doufám, hodně doufám, že tohle bude zase jeden z Woodyho topových projektů, chybí mi, ale i kdyby se to čirou náhodou nepovedlo podle mých představ, čemuž trailer rozhodně nenasvědčuje, budu i tak spokojená, příjemná podívaná to bez debat bude

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to nerada slyším, že se ti Lovec nelíbil :( Já na film jdu až v pondělí, tak ještě nemůžu posoudit. No uvidím.
    Café Society vypadá fakt dobře! Hrozně se mi líbí to prostředí, do kterého je příběh zasazen :) Úplně miluju ty dobové kostýmy ♥ Vypadá to na takovou zajímavou komedii. Myslím si, že tenhle film od Allena by se mi mohl líbit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jeee, tak to je opět super zpráva, další trailer! Páni, jak málo stačí k radosti. Trailer je skvělý, jsem moc ráda, že tam hraje i Blake, kterou mám taky moc ráda! :) Mám ráda tyhle filmy ze staré doby. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Naozaj      ja som videla trailer a bolo to dosť dobré a veľmi som sa na to tešila a dopadlo to až takto ? mnooo ja som bola tety dosť natešená ale toto to trochu zrazilo, je to teda škoda ale aj tak si to pozriem musím sa presvedčiť na vlastné oči     
    tak to s tebou súhlasím vyzerá to dosť dobre a vtipne, celkovo mám rada filmy z takého obdobia a nakoniec tam hraje dosť známych tváričiek čo je tiež skvelé

    OdpovědětVymazat