úterý 19. dubna 2016

Gallery update 54.0: Pictures from Coachella 2016

Znáte ten ultra obří hudební a umělecký festival, kterému se říká Coachella? NE? Pokud ne, tak se divím, protože o něm píšu pravidelně každý rok. Je to hudební festival, na který bych někdy nehorázně moc chtěla, ale zřejmě na to nikdy nedojde. No tenhle festival je pro zaměření tohohle blogu důležitý proto, že na něm Kristen v podstatě nemůže chybět. Tuším se tam neobjevila akorát v roce 2014, ale jinak už několik let zkrátka každý rok. V roce 2012 i 2013 se tam objevila spolu s Robem Pattinsonem, což bylo tehdy stěžejní téma bulvárních plátků v Americe... v roce 2015 s tehdejší možná přítelkyní Aliciou, což dopadlo s těmi plátky úplně stejně, a letos tedy s poměrně dost 100% přítelkyní Soko. To, že jela Kris letos na Coachellu vyvolalo vlnu kritiky, kdy nedorazila na pondělní premiéru Equals na filmovém festivalu Tribeca. Festival končil v neděli, premiéra byla v pondělí, dost možná měla jiný důvod tam nebýt. A i kdyby ne, tak je to její věc a její život, má právo na to se taky někdy bavit a zrovna Coachella je něco, co si zkrátka ujít jen tak nenechá. Kris propagovala tenhle snímek už hodně, na dvou různých festivalech, zasloužila se o to, že byla koupena práva, půjde v Americe v červnu do kin, tak já nevím, proč lidé pyskují. Navíc teda Nich i Drake o Kris mluvili během toho Q&A a tak a rozhodně tam mezi nimi nepanuje nějaká zlá krev, naopak. Nikdo teda ale nekomentoval, proč tam Kris není, ale zkrátka tam nemohla přijet a to by nám všem mělo stačit. Mrzí mě to, když jsem tak viděla ta videa a fotky, ale nic s tím nenaděláme. Já jsem osobně ráda, že se objevila na Coachelle, byla bych překvapená, kdyby na to nedošlo. Co mě teda překvapilo i tak je to, že vznikl oficiální portrát z této akce, což se ještě nestalo, většinou jde o fotky s fanoušky, od fanoušků nebo zkrátka o candids. Tentokrát tedy ne, Vanity Fair pořádal nějakou párty a tam pořídili ten první úžasný portrét, který žeru natolik, že jsem z něj udělala tu novou variantu layoutu. Krásně nám ukazuje tu stránku Kristen, která jasně říká, že je jí úplně ukradené, co si o ní kdo myslí, že je zkrátka tím, kdo je. Také můžete poprvé pořádně vidět její nový účes, blond a trochu zkrácené vlasy. Nějací fandové BlondStew? Já teda preferuju tmavé vlasy, ale moc jí to sluší. K tomuto snímku byl zveřejněný i popisek: "Královna nenucené coolovosti". Což ona rozhodně je. Kromě tohohle portrétu mám pro vás potom ještě 5 osobních fotek, z nichž teda první je fanouškovská fotka Kris a Soko, ale zařadila jsem jí do osobních, na druhé fotce, která má ještě sestřičku v galerii, můžete Kris vidět s umělcem Shamem Ibrahimem z 15. dubna, byli na párty časopisu Galore. Třetí fotka je fotka fotky, kterou zveřejnil Kristenin kamarád CeeJ, na fotce můžete kromě jeho prstů vidět Kris spolu právě s ním samotným a se Suzie Riemer. Na poslední fotce je pak Kris znovu právě se Suzie a s kamarádkou Lindsey, nejspíš Byrnes.
* * * * * * * * *
Do you know this ultra huuuuge music and art festival? Have you ever heard about it? It's called Coachella and it's every year in Los Angeles, near to Valley where Kristen grew up. She's going there every year, because first, she has it you can say right over the corner second, she's really this kind of person, music festivals like this one? She just has to be there. There are some photos from every year since 2012, I think. In 2013 she was there with Robert, which was a top topic in so many magazines... this year, she went there again. Some were criticising her because of it, because she left New York to go there during the Tribeca Film Festival and she didn't go to the Equals premiere and Q&A. Festival ended on Sunday, premiere was on Monday, she probably had something else to do, or even if she didn't, it's her life, she has a life too and she can do whatever she wants. She never misses Coachella, I would be surprised if she would this year. Her girlfriend is a musician, she just had to be there, where else would she be? Whatever. I have never had any official photos from this event, most of Coachella pics are candids or fan pictures, but this year is different. Kristen and Soko visited the Vanity Fair party there and a beautiful portrait of Kristen was taken and published on Vanity Fair's official instagram with short text saying: "The queen of effortless-cool, K-Stew." + something else like check the other portraits blah blah, not important. She slays. With every new picture, she just slays. I love her more and more and this picture is just perfect, I fell in love with it, it's just so... Kristen. The "i don't give a fuck what you think" Kristen. And you can see her blond hair properly. Some BlondStew fans over here? I prefer brown, but she looks great. I also have for you another 5 pictures from this festival, which are personal pictures, or I put them in personal, the first one is actually fan picture of Kristen and Soko, but I liked it, so I published it alongside the others. In the second picture, you can see Kris with Sham Ibrahim, they were at the Galore magazine party, one more pic in the gallery. The third one was publishe by Kristen's friend CJ, it is a picture of a... picture. You can see there Kris with her friends CeeJ and Suzie. And the last one is also with Suzie and with another friend Lindsey (probably Byrnes, I am not sure).

imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

1 komentář:

  1. Děláš si legraci?! Tak ten nový layout mě zabil, podle mě je ten nejlepší, co tady, kdy byl! ♥ Je vážně parádní! :) Jinak co se týče fotek, tak ta první je naprosto skvělá, nedivím se, že si jí použila do záhlaví! Na Coachellu bych se chtěla podívat, musí to tam být skvělé. :) Taky ty osobky jsou skvělé. ♥

    OdpovědětVymazat