neděle 24. dubna 2016

Gallery update 54.1: 12 new 'Equals' stills

Dnešek byl docela divnej den. Jeli jsme navštívit příbuzné, oslavit strejdovy narozeniny a taky stejně jako každoročně na pouť. Letos jsem ale byla jenom na jedné atrakci a úplně mi to stačilo. Celý den mi třeštila hlava a bolela mě záda a upřímně mi moc nepomohlo to, že jsem vypila pivo, víno, irish cream a další pivo, snědla svíčkovou a pak pár chlebíčků a potom šla na Extreme, což je taková ta obří houpačka. Bylo mi fakt hrozně blbě, ale ne od žaludku, ale tak nějak celkově kvůli zádům a kvůli hlavě, děs a hrůza. V tomhle stavu jsem vážně neměla náladu na blog, ale pak jsem si trochu odpočinula, nadopovala jsem se a přestala mě bolet aspoň ta hlava, a tak jsem si řekla, že bych mohla nějaký ten článek napsat. Táta mě ale rozptýlil tím, že si pustil Iron Mana 3, takže jsem se k tomu dopsat ten článek dostala až teď :D Mám pro vás 12 nových stillsek z filmu Equals a začínám mít trochu pocit, že ty fotky jsou už tak trochu spoileroidní, nebo alespoň nějaké z nich. Tu nejvíc spoileroidní jsem nechala jen v galerii, takže vám tímto dávám možnost se na ní nepodívat, ale je tam i halda dalších, takže to zvažte pořádně :D Každopádně teda zveřejnila jsem i fotky, kde je jenom Nicholas Hoult jako Silas a to z toho důvodu, že jsem se do tohohle projektu naprosto zamilovala a to jsem to ještě ani nemusela vidět :D takže vás zkrátka nejsem schopná ochudit o ty fotky, kde není Chris, protože jsem zkrátka skvělé všechny. Nemůžu se tohohle filmu dočkat!
* * * * * * * *
Today was a pretty weird day. I am sick, my back hurts, my head stopped hurting, but I was in pain whole day and we went to visit our family as every year during this part of year. My uncle had a birthday recently, so we went to celebrate and so on. I didn't even want to write any articles, because I really wasn't in mood, but when my headache stopped, I decided to publish at least something. I feel like these photos are starting to be quite spoiler-ish. I've not put in this update the one that felt the most like a spoiler, but it is in the gallery, so I am giving you an opportinity to chose if you want to see them all or not. I have for you 12 new stills from the 'Equals' movie, that is coming to cinemas quite soon. Most of them are with Kristen but quite a lot of them are actually just with Nicholas hould, like the last one in this update, but I love this movie already so much (and I didn't even see it yet) and that's why I decided to publish all pictures, not just those with Kristen. I hope you guys like it, I cannot wait to see this movie, they are still publishing new pictures, which is great, but I want the movie already!

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

1 komentář:

  1. No, mě záda šíleně bolí dneska, je to hrůza. :( Páni, páni, ty stills jsou opět úžasné! :) Těším se na film jako malá, určitě bude stát za to! Už jenom herecké obsazení mi stačí.

    OdpovědětVymazat