úterý 5. dubna 2016

Gallery update 53.4: New 'Equals' Stills photos

Dejte mi konečně ten film!! Už ho chci vidět. Už ho potřebuju vidět! Nemůžu už čekat o nic dýl. Prosííím!! Ale vím, že to ještě bud trvat dlouho, je to na nic. Mám pro vás dvě nové fotky z filmu Equals, to je ten důvod, proč tak vzdychám nad tím, že chci ten film. Teď se toho kolem Kris moc neobjevuje, ale přeci jen aspoň něco v podobě těhle dvou stillsek. Mám teď jedno ze svých dost špatných neaktivních a trochu depresivních období, protože mi šibe. Mám teď trochu problémy s paranoiou a tak vůbec, události ve světě na mě přeci jen mají nějaký dopad. Tak se omlouvám, že tu zas moc nejsem, ale ono je to podpořeno i tím, že není co přidávat no... Na těhle fotkách je na obou Kristen jako Nia a Nicholas Hoult jako Silas a jsou opravdu skvělé. První fotka se mi líbí v tom, že je v takovém novém prostředí, všechny ostatní jsou takové sterilní, kolem nich je bílo a tak, je to prostě v nějakých těch budovách a v komplexech, ale ta první je jiná, někde v přírodě, to je super :)
* * * * * *
Just give me this movie already. I want to see it. I NEED to see it. I cannot wait any longer, please, just... please! I have one of my bad periods in life, I am struggeling with paranoia issues right in the moment, I have my issues. I don't know what is wrong with me. Anyway, Kristen doesn't have many news last few days, but today at least something showed up. Two new stills from the 'Equals' movie. I love both of them. Both of them are with both Kristen and Nicholas Hould. You cannot see Kristen's face on the second picture, but it's obvious it's her. I'm gonna love this film so much, I am sooo sad it will take such a long time before we will have opportunity to see it. I have to go to bed, because I have to learn latin early in the morning, so see you hopefully soon. I love these pictures, I hope you like them too.

imagebam.com imagebam.com

4 komentáře:

  1. ha ha tak to je teda na prd ja mám tiež takéto pocity pri High-Rise lebo je to fakt niečo šialené a chcem si také niečo už konečne pozrieť a keď si pomyslím, že to asi ani u nás nebude o to je to ešte horšie ale to nič šaaaaaaak ja si to už len niekde nájdem
    jop s tou prvou máš teda pravdu je to konečne niečo iné a nie také sterilné ako to bolo do teraz, tiež sa na to teším

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, písala si mi o spriatelenie a ja s veľkou radosťou spriatelím :) Kristen mám veľmi rada a potešil ma tvoj komentár :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tam hraje Nicholas? :O Tak to musím vidět, on je boží

    OdpovědětVymazat
  4. Nicholase mám moc ráda a k tomu ještě Kristen! Bude to určitě parádní film! Jsou to super stillsky! :)

    OdpovědětVymazat