pondělí 18. dubna 2016

'Equals' Full Theatrical trailer!!!!!!!

Ach můj božeeeee! Když jsem se na tohle v metru podívala, tak jsem nahlas prohlásila: "No doprdele." Tenhle trailer mě naprosto rozsekal, na malinkatý kousíčky, jsem z něj naprosto totálně hotová, ale naprosto totálně ho žeru, jsem tak nadšená! Mám pro vás oficiální kompletní kino trailer k filmu Equals, který nám konečně prozrazuje trochu víc, než ten teaser před pár měsíci a je naprosto dokonalý. A Ajjinkou jsme se shodly na tom, že tenhle film nás zkrátka zabije. Ten trailer je opravdu nadupaný emocemi a je podle mě vážně mistrovsky sestříhaný, naprosto skvělou hudbu vybrali, nádherně to doplňuje to, o co tam jde a co se tam děje. Nicholas Hoult je jako Silas k sežrání, Kristen jako Nia je úžasná a to je pouze trailer, ach můj bože! Poprvé můžeme vidět i Jacki Weaver v roli Bess a jednu větu tam má i Guy Pearce v roli Jonase. Opravdu se nemůžu dočkat, vypadá to naprosto luxusně, tenhle film bude opravdu emocionální horská dráha a bude hodně zvláštní, jsem si jistá, že bude hodně zvláštní, nejen vizuálně, ale i tím příběhem a tím prostředím, do kterého je zasazen a přesně na to se těším. Rozhodně nejlepší trailer, jaký jsem v poslední době viděla, pouštím si ho pořád dokola. V celém článku najdete překlad traileru. Nich mi dával docela zabrat, ale snad jakž takž... A teď už se koukněte, nepřidám další článek, než budu mít pod tímhle aspoň 5 komentářů, protože o pocity z téhle úžasnosti se zkrátka musíte všichni podělit! :D Ne, že bych vás chtěla nutit, ale sáááákra :D Je to dokonalost.
* * * * * * * *
Oh my Gooooood. This movie will kill me. Not just emotionally, but also physically. I suffered when I was in school, because I knew it's out already, but I couldn't watch it! I did watch it on my phone after I left and now also on computer and I more than just love it. I didn't even breath during watching. I have for you full lenght theatrical trailer to the 'Equals' movie with Kristen and Nicholas Hoult in leading roles. And I cant even... I don't know what to say, it is amazing trailer, it is fantastic. It's very well done technically, it has soooo much feelings in it, it's visualy amazing and Kristen and Nich? Oh my Carlisle, that is just the best trailer I've seen in a while, I am so excited! Just check out, no more words.



Hlášení: "Toto je zpráva od Kolektivu. Jste unavení nebo zažíváte zvyšující se citlivost?"
V BUDOUCNOSTI
"Pamatujte, fyzický kontakt nebo projevení emocí ohrožuje nás všechny."
BEZ EMOCÍ
"Připojte se a pomozte nám zastavit tuto nemoc."
TEN JEDINÝ ZLOČIN
Muž 1: Viděl to někdo z vás?
Muž 2: Někdo ho poznáváte?
Žena: Je to první skokan po delší době.
JE LÁSKA
Silas: Sledoval jsem tě. To, jak se díváš na svět, jak ho prožíváš. Je to jiné.
Nia: Musí to přestat, nebo budu nucena tě nahlásit.
Silas: Nemůžu se od tebe držet dál. Nemůžu nebýt u tebe.
Nia: Uvědomiješ si, co by se stalo, kdyby nás někdo viděl? Nemůže se to stát. Víš to.
Bess: Neriskujte svou práci. Neriskujte svůj život.
OD OCEŇOVANÉHO REŽISÉRA DRAKEA DOREMA
A PRODUCENTA FILMU "MARŤAN"
Muž: Bylo mi řečeno, že Nia a ty... není něco, co bys mi chtěl říct?
Silas: Ví o tom.
Nia: Co budeme dělat?
NICHOLAS HOULT
KRISTEN STEWART
Bess: Doopravdy to zvažujete?
Nia: Jestli tu zůstaneme, přijdou na to.
Jonas: Když se pro tohle rozhodnete, není cesty zpět.
TOTO JARO
NAJDI
SOBĚ
ROVNÉHO
Nia: Pamatuj si, jaký to je pocit.

6 komentářů:

  1. OMG já bych poblíž tebe taky nemohl zatajovat své emoce a lásku k tobě čumáčku.

    OdpovědětVymazat
  2. Muhehe první komentář! No nic. Já s váma naprosto souhlasím - tenhle film rozhodně nebude typickým americkým filmem, bude to hodně zvláštní a člověk se u toho děsně nabulí. Už jen při té ukázce mi skoro naskočila husina. Vypadá to fakt parádně! Úplně mě dostala ta scéna, jak tam nějakej týpek spáchal sebevraždu. To bylo děsivý! No a samozřejmě jsem si užila všechny scény s Kristen a Nichem. Myslím si, že oni budou tvořit skvělý filmový pár. Už teď mě ale děsně zajímá, jak to s nima vlastně dopadne - hlavně teda s postavou Kristen. Vůbec se mi nelíbí, jak ji táhli do jakési té lečebny (či co to bylo). Já si tenhle film rozhodně letos nenechám ujít!

    OdpovědětVymazat
  3. Jupíííí! Tak to mám šílenou radost! :) Já už se na film šíleně těším, vypadá naprosto zajimavě a prostě hustě! Kristen je tam úžasná,a to je jenom trailer! Moc moc se těším. :)

    OdpovědětVymazat
  4. :OOO Tak to vypadá dost zajímavě, jako nejsem moc fanoušek takovýhle filmů ale na toto se asi podívám A hlavně Nicholas jako ehm ♥

    OdpovědětVymazat
  5. jsem na to hodně zvědavá :) zatím si nechám své předsudky uvidí se co se z toho vyklube, ale rozhodně se na to podívám:)

    OdpovědětVymazat
  6. keď som si prečítala úvodný text tak som si pomyslela len dúfam, že poriadne dýchaš dievča      ale ako jednoznačne súhlasím je to naozaj krásny trailer ako som to pozerala a počúvala hudbu čo je vo videu normálne sa mi postavili chĺpky na rukách, je to krásne a neviem sa toho tiež dočka

    OdpovědětVymazat