pondělí 7. prosince 2015

Kristen won some more awards!


Nemůžu být na Kristen víc hrdá a být šťastná i za ni díky tomu, co se teď děje. Nehledě na to, že IFC Films jsou neschopní a nedělají vůbec nic, aby se prosadili v Awards Season, zdá se, že Kristenin výkon žádnou kampaň ani pořádně nepotřebuje, protože Kris si klátí cestu oceněními od filmových kritiků všude možně. Pamatujete si ještě před pár dny, jak jsem byla celá nadšená z ocenění z New York Critics Circle Awards? Tak dneska mám pro vás informaci, že Kris vyhrála i nějaká další ocenění. NĚJAKÁ další, ne jedno další, ale víc. Byla oceněna filmovými kritiky za vedlejší roli Valentine ve filmu Clouds of Sils Maria kritiky z Bostonu, a to konkrétně na Boston Online Film Critics Association Awards a Boston Society of Film Critics Awards. Také získala druhé místo od kritiků z Los Angeles Film Critics Association, kde ji předběhla Alicia Vikander, ale i tak je to úžasný úspěch. No a poslední zpráva ohledně filmových ocenění se týká nominace, a to konkrétně nominace Online Film Critics Society, kde je Kris nominována spolu s Rooney Mara (Carol), Kate Winslet (Steve Jobs), Cynthií Nixon (James White) a Alicií Vikander (The Danish Girl). A i k tomuto úspěchu jí moc gratuluji. Výsledky těchto ocenění budeme znát 14. prosince. V té době už také budeme znát nominace na SAG Awards, které budou zveřejněny 9. prosince a hned následující den pak nominace na Zlaté Glóby. Nechci doufat v moc, ale zároveň držím palce, bylo by to rozhodně úžasné.
* * * * * * *
I cannot be happier for Kristen these days and I am actually also happy for some reason thanks to that, it doesn't really consider me, but Kristen is part of my life, so when something good happens, I am happy too. I have for you some brilliant news. Do you remember me talking about her winning that New York Critics Circle Awards? Well, she won some more. Yes. SOME more. Not one more, two more. And she was also nominated for one other. That is fucking amazing ladies and gentleman. And do you know what this means right? That the awards season started amazingly for her. And more to come very very soon. I am waiting for December 9 with huge expectations. On December 9, the nominations for SAG are coming and just the day after the Golden Globes and I hope, I really hope it will work out this year, it has to! Well, Kristen won another two awards for her role of Valentine in Clouds of Sils Maria. At Boston Online Film Critics Association Awards and also Boston Society of Film Critics Awards. She was also runner-up at Los Angeles Film Critics Association, which is also a great achievement, and she was also nominated for best actress in a supporting role award at Online Film Critics Society alongside with Rooney Mara (Carol), Kate Winslet (Steve Jobs), Cynthia Nixon (James White) and Alicia Vikander (The Danish Girl). Results will be known on December 14, so fingers crossed. By that date we will also know if this amazing ride continues to the highest places. SAG. Golden Globes. No doubt she would deserve it, but I don't want to hope too much.

8 komentářů:

  1. Ahoj, nevíš, prosím, kde přesně je tohle video natočené?
    https://www.instagram.com/p/_A...

    OdpovědětVymazat
  2. Oh, počítač se mnou hraje nějakou podivnou hru. Mělo to být toto video:
    https://www.instagram.com/p/_AMyo7krBG/

    OdpovědětVymazat
  3. [2]: Ahoj, vím vím, když se jde z Petřína dolů pěšky, tak tam jsou schody a z levé strany těch schodů tohle je. Bohužel ale Kris už je nejspíš zase fuč :/

    OdpovědětVymazat
  4. Díky moc. Počítač mě pořád zlobí, tak nevím, jakou blbost zase ukáže. Připadám si jako negramot, cha, cha.

    OdpovědětVymazat
  5. Já Kristen strašně moc gratuluju, ona si zaslouží nejvíce cen za její neuvěřitelné výkony. ♥ Věřím, že ocenění bude mít víc a víc! :)

    OdpovědětVymazat
  6. tak to je len skvelé keď je dobrá herečka tak ani nepotrebuje poriadnu prezentáciu je môj názor a vždy sa to nejako vyvŕbi v jej prospech ako to je v tomto prípade čo je len dobre a gratulujem jej k tomu a aj k nominácii a držím jej palce aby jej to vyšlo

    OdpovědětVymazat