pondělí 14. prosince 2015

Gallery update 50.0: Anesthesia posters + new photos from Oman + new info

Tenhle článek jsem začala psát hned, jak jsem přišla domů. Dalo by se tedy čekat, že vzhledem k tomu, že jsem přišla domů v půl sedmý, měl by to být nějaký fakt hustý a dlouhý článek. Ve skutečnosti ale asi půl hodiny po té, co jsem se k tomuhle článku vrátila po té, co jsem si připravila fotky a napsala anglickou verzi textu, nám pro změnu vypadl na několik hodin internet a tak se k tomu dostávám až teď. Začíná mě to opravdu štvát, protože už takhle nemám na blog moc času a ještě k tomu to furt vypadává. Ach jo. No nic. Tenhle týden bude pro mě hodně náročný, takže si nejsem úplně jistá, jak to tu bude s aktivitou, ale uvidíme. Nicméně, mám pro vás dneska hned tři věci. První z těch věcí jsou první oficiální plakáty k filmu Anesthesia, na jehož trailer se můžete podívat o patro níž. Ty plakáty jsou si dost podobné, no moc se mi líbí ten jejich styl a Kristen tam na nich tedy taky je na obou. Druhou věcí, kterou pro vás mám, je šest fotek s fanoušky z Ománu. Teď budu nějakou dobu zahořklá kvůli tomu, že já s ní žádnou fotku nemám :D ale jinak jsou to fotky skvělé a hrozně se mi líbí. Na dvou nebo třech je tuším dokonce i celá skupinka štábu Personal Shopper, na zbytek se můžete kouknout v galerii. Kristen to tam moc sluší, vypadá opravdu roztomile a nejspíš už je jí konečně líp :) Třetí informací je to, že už je oficiálně dotočeno. Charles Gillibert napsal na svůj twitter před dvěma dny, že natáčení již skončilo, takže k tomu moc gratuluji :) a jsem zvědavá, jak dlouho teď bude trvat, než se k filmu nějakým způsobem dostaneme. Mohlo by se tedy IFC trochu pochlapit. A taky doufám, že to třeba neposerou s Anesthesií, jako se Sils a Camp X-Ray a vlastně v podstatě se vším nezávislým, co Kris natáčí... protože to neustále kupují přestože pak nemají nějakou vůli do toho i investovat nějaký čas a peníze. No radši to už nebudu komentovat a už si půjdu lehnout. Mějte se!
* * * * * * * *
This article has more than one part. Why? Well, because I felt like it is not necessary to make three separate articles and because I don't have that much time. I will have pretty busy week. Whatever, I have for you first two official posters to Anesthesia movie. Both of them are very similar to each other and I love them both. Kristen is in both of them. I also have for you six new photos with fans from Oman. Personal Shopper's filming has officially ended. That is the third information. It's a wrap! And I cannot wait to see this movie, I really can't. I love these fan photos, I am just once again so sad that I don't have one too :D Kristen looks cute in all of them :) Charles Gillibert also wrote on his twitter about the wrap of Personal Shopper. We will see now, how long it's gonna take before it will be released.


imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

4 komentáře:

  1. oh holka tak to sa to proti tebe poriadne pekne spiklo keď takto net odpadol mne zatiaľ ešte ide ale je ako slimák a soť ma to žerie, musím byť naňho milšia aby išiel     
    mno tak plagátiky sa mi páčia ako vyzerá oba skoro rovnako a brala by som ten druhý ten je podľa mňa trochu pelší :- tak dúfajme, že sa nebude flákať a pekne to odprezentuje aby sa bolo na čo tešiť :)

    OdpovědětVymazat
  2. je to znám s tim internetem. Kristen je fakt skvělá, vypada na fotkáh skvěle

    OdpovědětVymazat
  3. No, tak to by mě dost naštvalo! Ty fotografie jsou skvělé, hlavně ty s fanoušky, museli mít velikou radost, Kristen tam vypadá úžasně. ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Ježiši, tak to by mě opravdu naštvalo si měla už skoro úplně všechno připravený a ono to vypadne! No já bych se k tomu už nevrátila máš velkou trpělivost! :) Nic méně ty plakáty k filmu jsou hodně povedený fakt se mi líbí povedli se jim :)

    OdpovědětVymazat