čtvrtek 10. prosince 2015

First official trailer to Anesthesia


Tohle je vlastně docela vtipný, protože jen před pár hodinami jsem tu v minulém článku s fotkami prohlašovala, jak doufám, že to, že zveřejní trailer již velmi brzy bude znamenat, že ho zveřejní velmi brzy a ne třeba za dva měsíce. A vualá. Je tady. Mám pro vás první oficiální trailer k filmu Anesthesia, který jsem zatím viděla pouze jednou a ještě trochu v ruchu, takže jsem si ho nevychutnala úplně dokonale, ale hned jak budu mít chvíli čas a prostor, tudíž tichou místnost a nebudu péct cukroví, tak vám sem hodím i překlad. V tom traileru je samozřejmě i Kristen, protože je jednou z postav, kolem kterých se ten příběh točí, přestože hlavní postavou je ten vysokoškolský profesor. Sophie není zrovna nejšťastnější ve svém životě, sebepoškozuje se a má deprese, studuje na Columbijské univerzitě a chodí na předmět hlavního protagonisty filmu. Myslím si, že to bude rozhodně zajímavý snímek, vypadá to jako něco, na co bych se ráda podívala a už se na to moc těším. Kristen v tomhle filmu prý podle kritiků předvedla svůj životní výkon, tak jsem na to zvědavá o to víc, protože tohle říkali ti samí, kteří před tím uváděli za životní výkon Sils Maria, tudíž by v tomhle filmu měla být ještě lepší. A pokud tomu tak je, tak to teda bude něco. Užijte si trailer.
* * * * * * *
This is actually quite funny, because just few hours ago, I was talking about how I hope that "very soon" will not be three months and here I am with the first official trailer to Anesthesia movie! Hell yeah! I was waiting for this for so fuckng long and I am so excited. I did see it just once, because we are baking Chrismas cookies and my dad watches TV, but as soon as I will have time and quiet place, I will translate the trailer. But it looks exactly like movie I would love to watch. Kristen's character of Sophie isn't very happy with her life, she's self harming and... I think it looks pretty great, I feel like she will be brilliant in it. People said she's even better in it than in Clouds of Sils Maria, so we will see. I think it looks great and I can't wait to see this movie. Enjoy the trailer.

6 komentářů:

  1. Tohle se mi přesně stalo nedávno, přidávala jsem na blog fotku z Instagramu Lucy z jednoho photoshootu a psala jsem, že doufám, že se brzy shoot objeví, pak jsem koukla na novinky a shoot tam byl! Jinak trailer je skvělý, Kristen je jedna z mých nejoblíbenějších hereček, miluju filmy s ní, takže se už teď moc těším! :)

    OdpovědětVymazat
  2. tak vieš idú tie Vianoce tak sa ti niečo proste pekné splnilo      a dúfaj, že to bude dosť dlho trvať ja milujem takéto chvíle keď niečo chcem aby sa objavilo alebo aby som niečo našla a ono sa nájde tak to je skvelé
    mno tak je to  dosť na vážnu tému ako som si pozrela trailer a vyzerá to celom zaujímavo len ja musím byť v nálade aby som si to pozrela ale to určite bude

    OdpovědětVymazat
  3. Musím říct, že trailer mě tedy nadchnul! Vypadá to na opravdu krásný film, tak doufám, že se dostane i k nám :) Líbí se mi, že se jedná o film, kde je víc příběhů, které jsou ale nějak propojené. Takové filmy mám ráda :) No fakt jsme na tenhle film zvědavá. Hlavně teda na ten Kristenin výkon :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tohle vypadá zase na jeden z těch filmů, u kterých budu dojetím slzet do aleluja Hrozně hezký trailer, ten námět mě teda zaujal, určitě se na film podívám, až bude k dispozici, na Kristen v depresi se těším..já nevím, jestli jsem divná, ale miluju postavy v depresích, vždycky jsem tak fascinovaná jejich životními strastěmi a tak..hlavně se můžu kolikrát s nimi ztotožnit
    Dneska jsem ještě koukla konečně na American Ultra a byla jsem na jednu stranu hrozně příjemně překvapená v druhé zase trochu zklamaná - asi jsem to čekala trochu vtipnější, ale ve finále to bylo pořád supr, Jesse a Kristen byli fakt úžasní..ty Jessovi stavy úzkosti úúúplně chápu, nesnáším ty pocity. No ale fakt dobrej film, jen jsem to chtěla napsat
    Jo a ještě s rozhovorem - no kdybys ho chtěla přeložit, určitě nebudu proti, já bych ho pak dala i na blog, takže jsetli se ti bude chtít, prosím, jen do toho, minimálně já to určitě ocením Stejně počítám s tím, že ty novinky nebudou (tajně doufám, že budou, ale nedělám si přílišné naděje ), takže by to určitě přišlo vhod :)

    OdpovědětVymazat
  5. Na mě před chvílí vyskočil na youtube a hned potom, co jsem se a něj podívala, jsem musela jít se, abych si přečetla, cos k tomu napsala ty:)) Podle mě trailer vypadá naprosto skvěle! Určitě to bude jend z těch filmů, u kterých si člověk trochu pobrečí a hlavně pořádně zapřemýšlí nad životem. Těším se!

    OdpovědětVymazat