pátek 18. prosince 2015

Gallery update 50.1: First Personal Shopper stills picture

Ne, nekecám. Nedělám si srandu. Nadpis tohohle článku říká pravdu. Natáčení filmu Personal Shopper skončilo teprve před pár dny, je to asi týden, ale přesto už mám pro vás první stillsku z tohoto filmu. A na té stillsce je dokonce Kristen v roli Maureen. Je to jistě marketingový tah, chtějí nás nalákat už takhle brzo a tak tu fotku zveřejnili v nějakém časopise... další věc, co se k Personal Shopperu objeví bude nejspíš až za několik měsíců :D To mi ale vůbec nevadí, protože ta fotka skutečně existuje a je skvělá a mně se hrozně líbí. Kris vypadá skvěle, hrozně roztomile:) Můžete si taky všimnout, že si nemusela nechat zakrýt tetování. Jsem na tenhle film hrozně natěšená, ostatně jakona všechny, které natočí:D
* * * * * * *
No, I am not kidding. The title of this article is telling the truth. The filming of Personal Shopper ended just few days ago and we already have first stills picture, that was published in some magazine. It is obviously on purpose to make us more curious about this movie, the next thing we get is going to be published probably months after the wrap, but I am definitely not angry. I am actually very excited. First of all, Kristen didn't have to hide her tattoo for this role. Second, she looks so cute and gorgeous in this picture, I love it. I cannot wait for this movie as much as I cannot wait for any of her movies :D Check out, it is great :)

imagebam.com

3 komentáře:

  1. Wow! Tak tohle bylo teda super rychlé, ale rozhodně si nestěžuju Na tenhle film jsem hodně zvědavá. Už se těším na první trailer :) Jinak ta fotka je naprosto skvělá! Kristen to na ní moc sluší :) Líbí se mi, jaké na ní má vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jak to znám, tak teď dloooooouho se nic neobjeví, to samé se totiž stalo i Iron Lady s Meryl a pak dlooooouho nic, takže doufám, že tohle bude výjimka a nějaké fotky se objeví, co nejdříve!

    OdpovědětVymazat
  3. Páni, to je tedy rychlost:)) Fotka je vážně dobrá, tak snad nás nebudou dlouho napínat a brzy nám poodhalí nějaké další!

    OdpovědětVymazat