středa 23. prosince 2015

Vánoce, Vánoce přišly.

Posledních pár dní jsem tu vůbec nebyla. Nebylo to ani tak proto, že jsem neměla čas, přestože ho skutečně moc nebylo, ale převážně proto, že po novinkách se slehla zem. Respektive se objevily nějaké, ale jsem moc líná na to, abych je přidávala, protože mi nepřijdou nijak extrémně důležité. Na překlad nějakých rozhovorů nemám čas a jinak nula nula nic. Kristen se ale má zůčastnit v dohledné době hned několika akcí, tak doufám, že se po svátcích nebo během nich zase nějaké ty novinky objeví. Určitě se objeví. Kristen bude uvádět Jillian Dempsey na Image Maker Awards 12. ledna. Oceněn bude i Adir Abergel, prý. Potom se Kris určitě objeví na speciálním promítání filmu Clouds of Sils Maria, který proběhne 3. ledna v New Yorku, po kterém se bude konat i Q&A. Potom ještě bude Kris někdy tento týden hostem jedné talkshow, která teda nejspíš vyjde pouze audio, ale už se na ni moc těším. To je asi tak nějak zatím všechno, co vám dokážu říct. Moc mě mrzí, že to tu teď stojí, zvlášť, když jsou prázdniny a mám čas, ale nedá se nic dělat. Během svátků už nebudu tolik lítat všude možně, takže možná i napíšu nějaké ty články a budu doufat, že se objeví.


Každopádně kvůli tomu ani tak nepíšu. Vzhledem k tomu, že zítra je Štědrý den a na Štědrý den je u nás doma vždycky co na práci. Zdobíme stromek, balíme dárky, douklízíme a tak, nevím, jestli budu mít čas zítra psát něco na blog. Chci vám všem popřát moc krásné Vánoce a prožití svátků, někdo je přes svátky na blogu často, já osobně to žádný z roků nedokážu předem odhadnout. Užijte si Vánoce, hlavně mějte doma klid a rodinnou pohodu. U nás je to letos takové chaotické a úplně vánoční náladu nemám, což mě štve, protože mám Vánoce ráda a vždycky jsem z nich mívala dětskou radost. Letos úplně nemám tu správnou náladu, asi trochu i proto, co mě čeká po Vánocích. 8 testů hned první týden školy, z toho opravdu radost nemám. Vánoce tedy budu nejspíš celé trávit návštěvami příbuzných a učení, snad se z toho nezcvoknu. Nějak dneska nemám slinu, a tak na závěr jen klasickou básničku, ostatně jako každý rok. Někdo už ji zná, někdo ne, mně furt baví, byl to takový výkřik mého básnického střeva před pár lety, ještě když jsem byla na předchozím blogu, a od té doby ji sem dávám pokaždé. Má v sobě víc Vánoční nálady, než mám já a než je ve zbytku článku, tak snad vás trochu pobaví. Krásné Vánoce, snad si je užijete :)


Nemám žádné dlouhé přání,
inspirace není k mání,
jde to se mnou vážně ke dnu,
fakt nevím, co bude v lednu.
Něco ale chci Vám říci,
úsměv mějte na své líci.
Vánoce jsou tady zase,
počkáme, zda zlaté prase,
vykoukne ze svojí skrýše,
nejspíš slyším, jak tam dýše.
Pro ty, co už nejsou malí,
a Vánoce jinak slaví,
stejně přeju dárků hodně,
našlo by se něco pro mě? :D
Kapr už se hezky smaží,
aspoň se ho smažit snaží.
Už se na něj těším dosti,
snad vás minou všechny kosti!

Nemám pro vás velký proslov,
dovolím si aspoň doslov:
Kost mám v krku, shořel stromek,
hlavně, že furt stojí domek.

6 komentářů:

  1. Tak na všechny ty akce, kde se má Kristen objevit už se moc těším :) Tobě přeju hlavně pevné nervi. Pevně věřím, že všechny ty testy dáš levou zadní ;) A hlavně příjemné prožití vánočních svátků. Já se teda taky musím přiznat, že mě letos moc vánoční nálada nechytla. Stres z maturity + problémy doma. Úžasná kombinace! Vánoce mám taky hrozně ráda, ale letos už je prostě budu mít zkažené. Tak snad příští rok budou lepší :) Každopádně si neodpustím svou každoroční tradici a kouknu na Lásku nebeskou :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky ti přeji krásné Vánoce, testy určitě zvládneš, věřím v to. :) Ať máte doma rodinnou pohodu. A básnička se ti moc povedla jsi šikula, tak ještě jednou krásné a veselé Vánoce. ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Také ti chci popřát krásné a bohaté Vánoce a hlavně je prožij v klidu a ve velkém odpočinku! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Angie, přeji Ti veselé Vánoce v kruhu nejbližších, bohatého Ježíška a šťastný nový rok 2016! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Taky přeju veselé Vánoce a šťastný nový rok 2016!! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Panejo Angie tak ta básnička je naprosto epická! Ta mě opravdu upřímně pobavila, je kouzelná a klobouk dolů před tvým básnickým uměním, něco takového složit dokazuje pravý umělecký talent, u tebe mě to každopádně nepřekvapuje Jinak sis snad Vánoce i přes absenci té pravé nálady užila, třeba tě pak nečekaně přepadla A přeji hodně zdaru s učením, máš toho teda hooodně! Já myslela, že můj zápočťák byl náročný, ale asi to budu muset přehodnotit!
    A ještě ke Kristen, čeká nás toho tedy dosti, to trochu vynhrazuje tohle novinkové pusto, koukám, že se nám  novém roce spustí pěkná lavina

    OdpovědětVymazat