sobota 19. prosince 2015

Gallery update 50.2: New 'Equals' still photos

Tak jo, zkusím to znovu. Tááákže... Pracují na traileru už nějakou dobu a bylo slíbeno, že by se celkem brzy mohl objevit, tak doufám, že celkem brzy neznamená tři měsíce. Když jsem naposledy napsala něco takového o filmu Anesthesia, tak se ten trailer objevil jen po pár hodinách. Tak třeba to zabere i u Equals :D Spíš ale asi ne. Trailer pro vás bohužel nemám, přestože na něj čekám jako na smilování a doufám ve vánoční zázrak... Každopádně mám pro vás ale přeci jen něco z tohohle filmu, a tím jsou dvě stillsky s Kristen v roli Nii. Ten film bude asi hodně zvláštní, působí tak, ale myslím, že se mi bude líbit, bude to něco úplně jiného, ale na to se právě těším. Fotky jsou skvělé, doufám, že se vám líbí. Nejsou zatím úplně v HQ kvalitě, ale i tak jsou super :)
* * * * * * *
I will try that one more time. SOOO... They are working on an official trailer for some time, it was promised some day quite soon, so I hope that it doesn't mean three months. Last time I said something like that about Aneshesia trailer, it was published few hours after that. Maybe it will also work with Equals. I really need to see trailer for this movie and I am hoping for another Christmas gift, but I really don't know. I don't have trailer for you, unfortunately, we will have to wait some more time, but I have for you at least something. Two new stills photos from Equals movie showed up yesterday with Kristen as Nia. They are not in very high quality, but I still love them. This movie will be probably quite weird, but I think I will love it, it is something totally different and I am very excited.

imagebam.com imagebam.com

6 komentářů:

  1. Páni, Kristen bych na fotkách skoro nepoznala! Možná to bude tím, jak tam má udělané vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mě se ty fotografie líbí dost Je na nich skvělá :) ty vlasy se mi tedy na ní takto upřímně moc nelíbí, ale jde to :)

    OdpovědětVymazat
  3. tak tentoraz sa to asi nestane ale možno s do konca roka objaví      môžme len dúfať, mno a čo sa týka fotiek tak tie na mňa pôsobia tak zvláštnym dojmom a to hlavne ako na nich Kris vyzerá a tak určite si ho pozriem to určite, veľmi sa mi tiež páči ako tu má upravené vlasy, pristane jej to

    OdpovědětVymazat
  4. Doufám, že se traileru tedy brzo dočkáme :) A jsem na ten film dost zvědavá, určitě to bude něco jiného, než normálně sleduji :)

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem jí tam skoro nepoznala, vypadá tam jinak, tak zvláštně. :) No, taky doufám, že bude trailer co nejdříve, moc se těším. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Třeba se trailer přece jen brzy objeví:) Já jsem zjistila, že jak má Kristen hodně projektů, trochu se mi to plete... Ale tenhle film působí opravdu zajímavě a samozřejmě jsem na něj zvědavá!:)

    OdpovědětVymazat