pátek 4. prosince 2015

Gallery update 49.8: Chanel Metiers d'Art Paris-Rome 2015/16 Show

Okeeeej. Nejsem ok... rozhodně mi není fajn zrovna v tuhle chvíli. Zrovna jsem zjistila, že je tu jistá možnost, že bych stále mohla potkat Kristen, jelikož se podle všeho ještě na nějakou chvíli vrátila do Prahy na natáčení Personal Shopper. Jak víte, tak si odskočila na módní přehlídku do Říma, ale nejspíš je zase zpátky v České republice. Takže naděje na setkání s ní se zase na chvilinku vykopala z hrobu, i když já ji příliš necítím. Už jsem se tak trochu smířila s tím, že jsem ji nepotkala a teď to začíná nanovo? Já se potentočkuju :D No nic. Mám pro vás konečně fotky, které jsem uložila včera, vím o nich od úterý, ale píšu o nich až dneska. Pochází z Chanel Metiers d'Art Paris-Rome 2015/16 show, kde byla premiéra krátkého filmu Once and Forever a také tedy módní přehlídka v dost zajímavém stylu, musela to být sakra akce teda. Kristen mi ale přišla, že vypadá na většině těch fotek hodně unaveně a tedy taky mi přijde až skoro nezdravě. Víme, že než odjela do Říma, byla nemocná a nebylo jí zrovna nejlíp, tak možná ještě pořád nebyla OK. Každopádně mi tedy přišlo, že na některých fotkách vypadá až pohuble... Kris vždycky byla tintítko, ale přijde mi, že zhubla ještě víc a to se m i zrovna dvakrát nezamlouvá, protože se bojím, že to je z toho, jak moc pracuje a pořádně se nemůže vyležet z nemoci a tak a samozřejmě nechci, aby se necítila dobře. Možná je to ale třeba jen tím make-upem, že mi ten obličej přijde vyhublý, nevím. Co myslíte? Moc se mi ale líbilo, jak měla namalované oči, vypadají strašně obrovské a ty vlasy! Samozřejmě nejsou pravé, ale vypadá to fakt skvěle :) Ten outfit se mi moc nelíbí, ale tak znáte můj vztah k Chanelu.
* * * * * * * *
All right. I am not okay. I am definitely not okay right now. I just found out that the possibility of meeting Kristen in Prague came back from death. It looks like after the Chanel show in Rome, Kristen returned to Prague, she did not go to Oman yet, she's back in the Czech Republic. Well, at least according to some not very clear information, but if it's true, I am starting to freak out again. I went through this once, I was already kind of over it and now she's back so it's starts again. Whatever, right now I have for you photos from December 1, that I wanted to publish till Thuesday, but I didn't have an opportunity yet. They are from Chanel Metiers d'Art Paris-Rome 2015/16 Show where premiered the Once and Forever short film. Kristen looked in my oppinion very tired at some of these photos and also very skinny. I think she's lost some weight. She was sick during Prague's filming last week so she maybe lost some weight because of that and I am really not happy about it. I don't like the outfit either, but what I love is a make-up of her eyes, it looks like she's got such a huuuuge eyes! And the hair. Oh my god! Fake... obviously :D but it looks very pretty I think. Check out photos and tell me your oppinion.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

3 komentáře:

  1. Tak to by bylo skvělé, jestli je opravdu zase v České republice! :) Jinak na přehlídce vypadala Kristen nádherně :O ano, taky mi příjde, že je v obličeji pohublá :/ ale to nemění na tom, že byla krásná, ty přidělané vlasy nemají chybu, líbí se mi ale i make-up a outfit. Moc jí to seklo. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já teda musím říct, že Kristen vypadala fakt skvěle! Mně se tenhle její outfit teda docela dost líbí - prostě se mi k ní hodí. Hodně se mi líbí teda ty kalhoty ♥ To mě až samotnou překvapilo Samozřejmě nejvíc jsem teda unešená z těch vlasů! Ten účes se fakt povedl a Kristen to hrozně slušelo (ani by mě nenapadlo, že mi u ní ty dlouhé vlasy budou chybět ). A make-up měla taky skvělý :) Ale souhlasím s tebou, vypadá na těch fotkách trochu pohuble. Hlavně teda v obličeji. Já si myslím, že po natáčení Personal Shopper si dá menší pauzu a vrátí se do slunného (a teplého) LA :)

    OdpovědětVymazat
  3. Měla moc hezký outfit i účes, ale musím s tebou souhlasit, že jinak působí trochu nezdravě:( Snad je u ní všechno v pořádku a je to jen kvůli té nevyležené nemoci!

    OdpovědětVymazat