čtvrtek 3. prosince 2015

Kristen wins best supporting actress a the New York Film Critics Circle Awards



Hlásím se nakonec přeci jen ještě jednou. Jde o něco, co jsem si zkrátka nemohla nechat pro sebe dýl, než už jsem si to pro sebe nechala. Chtěla jsem to napsat už včera, ale nakonec jsem vůbec nezapnula počítač, protože jsem přišla pozdě domů. Dneska jsem přišla sice už v sedm, ale zato jsem asi 3 hodiny řešila posranej internet, takže totálně zabitej večer, opět. Kdybych nemusela poslat jednu věc spolužákům, tak bych se na to vykašlala, ale slíbila jsem to a málem jsem se u toho vztekla a pak rozbrečela... grr. No nic. Zpět ke Kris. Tou úžasnou zprávou je, že Kristen získala další filmové ocenění, a to i tentokrát za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli za roli Valentine ve filmu Clouds of Sils Maria a to na New York Critics Circle Awards. Což je naprosto úžasné a já Kristen neskutečně gratuluju! Další věcí, která je na tomhle tak úžasná, kromě toho, že vyhrála, je fakt, že docela hodně lidí, kteří vyhrají tohle ocenění, jsou pak také nominováni v dalších událostech award season, především tedy teď mám na mysli samotné Oscary. Někde jsem našla, že tohle je ta cena, která dokáže nejvíce předurčit vývoj Academy Awards a vzhledem k tomu, že IFC Films rozjeli kampaň na podporu Clouds of Sils Maria a vzhledem k tomu, že film v USA šel do kin až v roce 2015, je možné, že by se mohlo zadařit a Kristen mohla být nominována na Oscara, což by bylo - omlouvám se za ten výraz - kurevsky hustý. Kris byla i v mnoha předpovědích na letošní nominace, to samozřejmě o ničem nevypovídá, ale něco by přeci jen mohlo :D Tak uvidíme. A na závěr tedy ještě jedna velká gratulace! :)
* * * * * * *
Once more. It is something I couldn't wait with. I wanted to write this article yesterday, but in the end I didn't even look at my computer, because I came home late. I spent hours freaking out because of the internet and for nothing. I am so mad at myself. Whatever, I cannot change it, but I can at least tell you this amazing news. After Ceasar awards, Kristen won another award few days ago. She won best supporting actress for Clouds of Sils Maria at the New York Critics Circle Awards. Which is AMAZING and I congratulate her a lot. It is so great. One of the most exciting parts of this is, that quite a lot of actors and actresses who win this award receive an Oscar nomination after it. Sils Maria was released in 2015 in the USA and IFC Films is starting a campaing for this movie, so there is maybe even a bit bigger chance that Kristen COULD be nominated for this years Academy Award, which would be - let me say that - fucking amazing! Kristen's name was mentioned in many many predictions of this year's nominations, but we have to wait till January. But there is hope. Fingers crossed and once more, congratulation Kristen!!

2 komentáře:

  1. Zbožňuju tvé články, fakt , že jo, vždycky mě pobaví! Jsem za to moc ráda a Kristen taky moc gratuluju, pro mě je to jedna z nejlepších hereček vůbec a zasloužila by si i toho Oscara. ♥

    OdpovědětVymazat