čtvrtek 30. dubna 2015

'American Ultra' Official US Release date!!


Ahoj! Mám pro vás úžasné zprávy! Ale možná se mi vybije počítač dřív, než stihnu tu českou verzi napsat, ale nevadí :D Konečně se zase něco děje kolem AmeUl, tedy kolem American Ultra, což je akční komedie, kterou Kristen vloni natočila po boku Jesseho Eisenberga (a nebylo to po jeho boku poprvé ani naposledy ;) :D Woody Allen čekáááá :D). Scénárista filmu už asi před třema měsícema, možná i před delší dobou, řekl, že novinky o tomhle filmu budou brzy... no ale sorry Maxi, ale tři měsíce mi nepřijdou, jako brzy :D Zveřejnil akorát to, že bude film nejspíš vpuštěn do kin někdy kolem října. Jenže neměl pravdu ten chlapec. Naštěstí! Film bude mít totiž premiéru už 21. srpna 2015!!! Tedy... Americkou premiéru, samozřejmě. A já jsem z toho naprosto nadšená, protože zaprvé to není tak daleko a zadruhé konečne jsme se zase něco dozvěděli :D To, že bude mít tenhle film premiéru už v druhé půlce srpna by mohlo znamenat, že se konečně dočkáme i dlouho očekávaného traileru :)
* * * * * * * *
Exciting news everybody!! Something is going on! News about Kristen's action-comedy American Ultra are finally here! Max was saying soon like three months ago :D No offens, Max, but three months is not SOON. Gosh. But it doesn't matter. The official US release date of this freaking exciting movie with Kristen starring next to Jesse Eisenberg (for the second time and not for the last - Woody Allen is waiting! Hell yeah!) was finally announced. There were some people talking about October 2015, but don't worry. It will not be so long. American Ultra wil be released on August 21, 2015!!! It's sooner than I expected! This means that we could finally get an official trailer soon, like really soon after this announcement and that would be so amazing :D I am really excited about this movie, because it's kind of a first proper comedy that Kristen was doing and it's definitely going to be interesting.

6 komentářů:

  1. Tak to je vážně super, protože do 21.8. to uběhne rychle jako voda:) Už se těším na trailer!!

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to jsou po dnešku vážně skvělé zprávy! Už jsem na ten trailer fakt hodně zvědavá! Těším se na všechny ty videa a fotky z premiéry :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je skvělá zpráva :) Na trailer už se moc těším :)

    OdpovědětVymazat
  4. No teda tak tohle je rozhodně brzy, hodně brzy, dřív než jsem vůbec čekala a doufala Ježinku to je bezva Ještě zjistit, kdy bude film u nás, což mi asi přinese menší zklamání, ale neva Ale takhle tu bude trailer určitě co nevidět a s ním i další várka úžasných propagačních materiálů a hlavně je fajn, že samotná propagace připadne na léto, kdy si ji bude člověk moc naplno užít

    OdpovědětVymazat
  5. tak to je určite blízko to je ako za dverami tak neviem sa dočkať až si pozriem trailer :)

    OdpovědětVymazat
  6. No tak to už je za chvíli. Doufám, že to bude v Česku brzo, ne zase měsíce dlouhé čekání. A máš pravdu, trailer by už mohli zveřejnit

    OdpovědětVymazat