sobota 4. dubna 2015

Gallery update 41.3: 'Clouds of Sils Maria' Screening and Q&A in LACMA

Ahoj lidiiii. Včera bylo konečně 3. dubna 2015, takže se naše drahá Kristen objevila na jedné události. Tou událostí bylo promítání filmu Clouds of Sils Maria v Los Angeles County Museum of Art, nebo zkráceně zkrátka LACMA, po kterém se konalo ještě Q&A, kterým provázel Elvis Mitchell, což je ten chlápek, se kterým je Kris na fotkách z koberce a pak tedy ten na tom podiu, jak vám asi došlo :D Myslela jsem si, že tam má být i Juliette, ale to byla asi nějaká chybná informace, takže Kris tam byla oficiálně sama... ale ve skutečnosti tam nebyla sama, protože tam podle zpráv od fanoušků bylo viděno mnoho přátel Kristen a také její rodiče, takže tam měla velkou podporu. Na fotkách z koberce ji můžete vidět s blonďatou holčinou, to je jedna z Kristeniných nejlepších kamarádek, Suzie Riemer. Co víc říct? Kristen to neskutečně moc slušelo, hrozně se mi líbí ten jumpsuit, který měla na sobě. Který mimochodem tuším není od Chanelu, ale ze Self-Portrait podzimní kolekce. No a k tomu botky Louboutin. Žádné překvapení, všichni milují botky Louboutin. Nelíbilo se mi ale moc, jak měla udělané vlasy, vypadá to trochu divně... ale na druhou stranu už udělá z vlasů culíček, což je sweet :D Jedna věc, ze kteréjsem byla nadšená, bylo i to, že byl na téhle akci přítomen i HBG... neboli Hot Bodyguard :D Ale na fotkách teda vidět není no, jen na jednom kraťoulinkém videu, na které se můžete mrknout tady<.
* * * * * * * *
Hi guuuys. Yesterday was finally an April 3, 2015, so Kristen appeared at Clouds of Sils Maria screening and Q&A hosted by Elvis Mitchell. It was in Los Angeles County Museum of Art, or how everyone says, just in LACMA. I hope some videos will be published from the Q&A, but right now I have for you some photos. Over 60 actually. I didn't know Kristen's going to be there alone, I thought Juliette will join her, but she didn't, obviously. But she wasn't actually alone there, many of her friends were seen in the audience and also her parents were present. For example Kristen's great friend Suzie was with her on the carpet, you can see photos with her. What to say? Kristen looked very beautiful, I love that jumpsuit which is actually NOT Chanel :D It's from Self-Portrait Fall 2015 collection and I love it, totaly love it, she looks gorgeous. Louboutin heels, nothing surprising, everyone loves Louboutin. That man with whom is Kristen in some photos is Elvis Mitchell. One thing I was excited about is, that HBG was there with Kristen :D Anyway. She had really weird hairstyle, I can't help myself, but I didn't like it that much, but she looks amazing.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

4 komentáře:

  1. Kristen na každé akci válí a válí, děsně se mi tu líbila, mě se ty vlasy i líbí :)Chtěla bych se i omluvit za neaktivitu, jak na blogu, tak i u aff, ale je toho opravdu hodně a to ze všech stran :(

    OdpovědětVymazat
  2. Moc se mi nelíbí ten top, co měla na sobě, nějak mi to na ní nesedí, ale vážně úplně miluji její vlasy, ty kratší jí strašně sluší :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem ráda, že se Kristen po dlouhé době někde objevila, ale musím se přiznat, že s tímhle outfitem mě moc neoslovila. Ten vrch se mi vůbec nelíbí, naopak se mi ale líbí ty kalhoty a lodičky jsou senzační (LV nikdy nezklame!). Líbí se mi její make-up, ale ten účes... Je super, že už si může udělat culíček, ale tohle se jejím stylistům moc nepovedlo. Moc ráda ale slyším, že si Kristen na premiéru přivedla tolik přátel a moc se mi líbí ty fotky se Suzie. Kristen na nich působí tak uvolněně... a tak to má být :)

    OdpovědětVymazat
  4. Kristen oblečení se mi opravdu moc líbí, ale máš pravdu, že ty vlasy jsou nějaké... podivné. Mně se na ní ty krátké vlasy líbily, ale i dlouhé jí sluší ♥

    OdpovědětVymazat