pátek 10. dubna 2015

Kristen on 'Conan' on April 8, 2015

Bože, miluju jí. Ani nedokážu vyjádřit, jak moc Kristen miluju :D Mám pro vás celý rozhovor s Kristen, která byla 8. dubna hostem v show Conana O'Briena - Conan. Ve skutečnosti to nebylo 8. dubna, je to předtáčené, ale vysílané to bylo právě předevčírem. Bylo zveřejněno celé video, naštestí, kdyby ne, tak zešílím :D Je to teda na DailyMotion, takže super kvalita a je to hlavně naprosto úžasné video. Kristen vypadá naprosto skvěle, tím bych chtěla začít. Hrozně se mi líbí ten outfit a úplně nejvíc se mi líbí, jak má udělané vlasy. A teď k věci :D Conan je tam super sweet, abych to tak řekla, protože hned na začátku říká, že viděl Clouds of Sils Maria a že se mu to strašně líbilo a zní to upřímně :D Pak mluví o tom, že za to vyhrála francouzskou verzi Oscara, tedy Césara. Ptá se jí na to, jaká byla ta show, když je ve francouzštině. Kristen pak říká, že to byla opravdu dlouhá show. Žer to mělo asi 4 a půl hodiny a žádné komerční přestávky, takže člověk nemá čas jít na záchod nebo se napít... potom prozrazuje, že měla sluchátko se simuntáním překladem v uchu, ale to přestalo po půl hodině fungovat. Ani prý nevěděla, že už je její kategorie a najednou jí Juliette řvala do ucha: "Vyhrálas!!!" Potom řeší, co se stalo na podiu, proč nechtěla vzít tu cenu a ona říká, že byla hrozně nervozní a že pořádně nemohla ani otevřít ruce. Říká, že ho očividně naštvala, ale že to vážně nebylo míněno nějak urážlivě, jak lidi řešili. Nebyl by to Conan, aby nezmínil hudební klip, co Kris natočila s Jenny Lewis. Kris mluví o tom, že je na sebe hrdá, že do toho šla a že to byla vážně zábava točit, taky o tom, že je fanynka Jenny, že je jí prakticky posedlá, myslím, že říká a Conan si neodpustí poznamenat, že v tom vidí trochu Justina Biebera, až na ten knír. A na to Kristen říká: "O tom si může nechat zdát" nebo něco takového, jako "to jen v jeho snech" :D :D :D To mě prostě zabilo :D Pak se za ten vtípek omlouvá, ale mě prostě pobavil :D Conan se pak ptá na chvíli, kdy Kris potkala Roberta Redforda... a ze Sundance už tu historku známe, že se jí zeptal, jak se má a ona na to prohlásila: "Trochu si seru do gatí." :D No tak v Conanovi jí vypípli, ale všichni víme, co asi říkala :D Pak samozřejmě konečně mluví i o filmu Clouds of Sils Maria. Mluví o vztahu herce a asistenta a Kris říká, že je to vážně velmi důležitý vztah, že s tím člověkem pak prakticky žijete, organizue vám čas, musíte spolu dobře vycházet, takže pak v podstatě člověk najímá kamaráda. A Kris dodává, že si myslí, že by byla skvělou asistentkou nějaké herečky, protože má v sobě toho ochranáře a navíc ví, jaké to může být. Potom ještě kraťoučký klip a konec :D A určitě se koukněte, protože je to úchvatné :)
* * * * * * * *
God, I love her. I can't even express how much I love her. I have for you full interview from April 8, 2015 from Conan O'Brien's show 'Conan'. It was pre-taped, but officially released yesterday. And I love it so much. First of all, Kristen looks absolutely amazing. I love her hair, I love that outfit, just amazing. Well... and I love Conan so much, because his interviews are always great and hillarious. I was watching this video in my only free moment yesterday, but I didn't have time to publish it. You should definitely watch it, because it's fucking cool.

6 komentářů:

  1. Tak nejdřív musím říct, jak skvěle Kristen vypadala. Vážně fantasticky! Měla úžasný outfit a ten její účes ♥ Tenhle rozhovor se mi moc líbil. Conana mám moc ráda a navíc Kristen zde působila tak uvolněně :)
    Líbí se mi, jak na začátku probírají César Awards, Kristen prozradila dost zákulisních informací. Já bych tam asi taky spala s otevřenýma očima Je teda na prd, že jedou 4 hodiny v kuse bez jakýchkoliv přestávek. To si teda nedovedu představit... Líbí se mi, jak Conan řekl, že u předávání cen v Americe se během přestávek vždycky herci seběhnou k baru a chlastají a pak vypadají šťastně Hodně se mi i líbilo, jak mluvili  o tom klipu od Jenny Lewis (mimochodem tou písničkou jsem momentálně posedlá ). Líbí se mi, jak udělali ten joke o Justinovi a knírku Kristen trefila do černého!
    Byl to opravdu skvělý rozhovor! Už jsem moc zvědavá na její návštěvu talkshow Jamese Cordena. Snad to bude stejně tak skvělé :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadala tam vážně úžasně!

    OdpovědětVymazat
  3. Je super, že se ten rozhovor objevil celý, protože je vážně bezvadný! Musím s tebou souhlasit, protože Kristen vypadala úžasně a nejkrásnější měla ten účes!♥ Zase jsem se dozvěděla nějaké nové věci a bylo hrozně fajn, jak mluvili o klipu s Jenny Lewis!

    OdpovědětVymazat
  4. Jak budu mít chvilku čas, tak se na to hned podívám, už se těším. A vypadá opravdu úžasně, 100% s tebou souhlasím.

    OdpovědětVymazat
  5. jop aj mne sa tu Kris veľmi páčila bola jednoducho perfektná od hlavy až po päty veľmi jej to pristalo
    ho tak to bol ale poriadny zaberák keď to trvalo až 4 hodky a potom jej ešte vypadol odposluch, no a to ako tresol s tou soškou o stolík tak to nemalo chybu a ani jej reakcia no bola rozkošná       

    OdpovědětVymazat
  6. Tak na tohle jsem se těšila a jakže opravdu hodně Dělala jsem si na to zálusk celý víkend, ale žal vyšlo to až na dnes, konečně jsem si našla dostatek času, klidu a pohody, které jsem k tomu potřebovala, abych si to vše náležitě užila A bomba...Kristen a Conan, tahle dvojka nikdy nezklame:) Nemůžu uvěřit, že to bylo dvanáct mnut, přijde mi, že to tak nějak rychle uteklo a při tom jsme se nestihli  skoro nic dozvědět a Kristen nestihla skoro nic říct...potřebuji ty  rozhovory delší, tak dvojnásobně delší při nejlepším
    Teda ten příběh s předáváním, mně teď až, jako největšímu idiotovi došlo, že to vlastně bylo ve francoužštině Chudák Kristen, ještě se ji rozbije sluchátko a vydrž tam v pozoru čtyři hodiny Ani se nedivím, že neslyšela, že vyhrála, já bych se tam šíleně nudila, myšlenkama bych byla úplně v čoudu, možná bych si i chvilku zdřímla a pak takový šok Ještě, že ji upozornila Juliette Mně přijde strašné milé, jak "opařená" byla, že nedokázala tu cenu ani přijmout a vzít do ruky, musel to být jako sen a je vidět, jak strašně skromná a upřímná je a taková ta fráze "Tohle jsem nečekala" u ní opravdu platí
    Jééé Jenny Lewis a ten klip....miluju ho...a taky mi to připomnělo, že jsem ho nějak dlouho neviděla, to bude třeba napravit Ha Justin, no vida, to jsem neslyšela, ale říkala jsem si, že mi někoho připomíná a vida To by mě zajímalo jestli i Anne měla nějakou mužskou předlohu? A ten vtípek mě taky pobavil a co, nic špatného mi na něm nepřišlo, je to pravda Ale ne opět klobouk dolů, jak se hned omluví a nechce si z nikoho utahovat, je skvělá!:)
    A ještě k tomu Redfordovi...on musí být vážně velká legenda!! Ani mi to nedochází, ale je vidět, jak ji to i Conan závidí Pro ně to je asi jako  kdybych já měla potkat Kristen, taky bych si z toho nasrala do gatí
    Nooo skvěle opravdu skvěle jsem se pobavila Chjo proč tam nemůže být každý den A jsem natěšená na Cordena

    OdpovědětVymazat