čtvrtek 16. dubna 2015

Gallery update 41.9: New photo for Madame Figaro Magazine

Ahoj lidi. Za chvíli odjíždím. Konkrétně za dvě hodiny. A vrátím se hádám v neděli, jestli všechno půjde podle plánu :D Jedu se svojí mamkou a s její kamarádkou do Nizozemska, konkrétně do okolí Amsteru a jeden den přímo do něj. Hrozně moc se těším, ale nevím, jak to tam zvládnu s tou máminou kamarádkou :D Ale snad to bude v pohodě. Nizozemsko patří k mým nejoblíbenějším místům na světě. Spolu s Británií a Itálií. Dneska už mělo být video ze show Jamese Cordena, ale bohužel se zatím neobjevilo, tak uvidíme, jak to bude dál. Já ho každopádně přidám nejspíš až v neděli. Teď mám pro vás v rychlosti alespoň jednu novou fotku, a to konkrétně fotku z photoshootu pro Madame Figaro, který miluju :) Doufám, že se vám fotka líbí:)
* * * * * * * *
Hi guys. I am leaving in two hours from now. And I am going to be back on Sunday. I go with my mom and her friend to the Netherlands, to be concrete, to Amsterodam (and some places around it). I love the Netherlands. It's the best place in the world. Well, one of the best places in the world. It's really like my favorite country, alongside with United Kingdom and Italy. I had kind of bad time last few days, there is something going on in school which I can't do anything about, but I am really sad because of that. Anyway, there should be a video from James Corden's show, but it's not yet, so I will probably publish is on Sunday. Right now I have for you at least one new picture for Madame Figaro Magazine, which I love. It's very beautiful, I hope you like it too.

imagebam.com

8 komentářů:

  1. Tak to se máš, závidím vám to. Taky bych nejraději někde odjela a poznávala nová místa :). Tak si to tam užijte :)).
    Jinak tato fotka se hrozně moc povedla, je fajn, že se objevila další fotka. Kristen to zde hrozně moc sluší a líbí se mi hrozně moc jak má tady upravené ty vlasy :).

    OdpovědětVymazat
  2. Do Nizozemska? Jak já ti Angie závidím, že můžeš takhle cestovat. Asi se od vaší rodiny nechám adoptovat Tak doufám, že si to tam pořádně užiješ :) A ta nová fotka vypadá skvěle - líbí se mi, jak na ní Kristen vypadá zamyšleně :)

    OdpovědětVymazat
  3. Wow, ta fotka je nádherná ♥
    A v Nizozemsku si to užij, hned bych tam jela taky

    OdpovědětVymazat
  4. ááách, ti tedy závidím! doufám, že se nám vrátíš plná zážitků, které nám hned napíšeš a ke Kris, nádherná fotka! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ta fotka je úžasná a doufám, že si to v Nizozemsku užiješ :)

    OdpovědětVymazat
  6. Doufám, že si to v Nizozemsku užiješ, a že potom napíšeš nějaký článek o svých zážitcích!:) Taky bych se tam jednou ráda podívala! Fotka je krásná

    OdpovědětVymazat
  7. tak to sa máš teda ale sakramensky dobre ja by som to tiež hneď brala keby sa dalo   
    určite si si to pekne užila
    fotka je pekná a zaujímavá

    OdpovědětVymazat