pondělí 27. dubna 2015

Jak se věci mají a mít budou.


Poslední dobou jsem si tuhle animaci oblíbila. Ale to řešit nechci. Jak jste si asi všimli, v poslední době nejsem zrovna tím správným příkladem úžasné spřátelené stránky. Kdo si toho nevšiml, tak se docela divím. Proč? Protože teď naprosto nestíhám obíhat. Vůbec. A když mám náhodou čas, tak nemám náladu obíhat blogy, ale radši si čtu, jdu ven, nebo nedej bože... se učím. Jde o to, že sem tam oběhnu, ale není to tak, že bych si našla čas chodit k vám třeba třikrát, čtyřikrát týdně, jako jsem to dělávala dřív. Nebo i jdu, ale nenapíšu komentář, kouknu co je nového, ale na komentář nezbyde čas nebo vůle. A hrozně mě to mrzí, ale zjišťuji, že to teď bude jen horší a horší. A tak jsem vám o tom chtěla alespoň napsat článek a veřejně se vám omluvit, že jsem teď takové affsko na prdlačku.

Jde o to, že začíná jaro a kromě toho, že mám hodně akcí, tak mi zároveň už brzy začne zkouškové období. Konkrétně už 18. května s tím, že týden před tím je zápočtový týden, takže budu psát několik testů, na které se vážně musím dost učit. A na pár zkoušek musím ještě přečíst pár knížek. A to zabere čas. Sem tam uložit fotku a napsat článek, to nic není, ale věnovat se blogu naplno tak, jak si zaslouží, obzvlášť v situaci, kdy mám ještě další dva blogy a reálnou práci, je náročné. Tenhle blog je a vždy i bude mým hlavním blogem. Myslím, že pokud někdy skončím s tímhle blogem, skončím s blogováním nadobro, protože mám k tomuhle blogu příliš velké citové pouto na to, abych se ho dokázala jen tak znát, pokud by nešlo o něco skutečně radikálního... ale škola je bohužel momentálně přednější... ačkoliv jsem jí nikdy jako přednější nebrala, začíná mi dost téct do bot a musím se učit, vážně musím a hodně. Zkouškové mám od 18. května až do konce června, ale i to mi přijde na některé ty zkoušky málo. Zároveň mám ale tři dny z června zabité přijímačkama na 2. obor... nevím, jak tohle dopadne, ale vidím to na docela vážný syndrom vyhoření :D Momentálně se ale snažím zůstat optimistická. Jen jsem chtěla, abyste věděli, proč tu poslední dobou tolik nejsem a proč tu nejspíš nebudu ještě víc v příštích několika týdnech až měsících. Je to částečně i mou leností a tím, že toho kolem Kris aktuálně zase tolik není, ale především je to tím, že se blíží období velkých akcí, jako Majáles, pár koncertů, pochod Praha-Prčice a do toho to zkouškové... bude to náročných pár měsíců a doufám, že to všechno zvládnu... ale doufám, že pokud nebudu stíhat obíhat tak často, že mě omluvíte. Děkuju za pochopení :)

Mějte se famfárově.
- Angie.

5 komentářů:

  1. je to úplne v pohode veď nikto ťa tu nezabije za to, že sa viac venuješ škole keď je to nutné a nie blogu to by bola sprostosť ... pauza je niekedy až nutná a presne ako si popísala ide jar a nie vždy sa ti chce sedieť pri compe a nad blogom
    ja to mám tiež niekedy, že radšej pôjdem von ale pomyslím si, že och neobiehala som ale potom si poviem, že ma to nezabije keď to nespravím, vynahradím to inokedy
    tak ti prajem aby si to všetko zvládla a nemala priveľké hisáky z učenia

    OdpovědětVymazat
  2. Já to naprosto chápu. Já mám bohužel takový život, že věčně tvrdnu doma, protože zkrátka nemám, jak se na nějaké akce dostat nebo kvůli penězům - rodiče už mi nic moc platit nechtějí (nebo respektive otec je takovej skřet, že mi nechce platit ani věci do školy a mamka všechno z jednoho platu neutáhne, ale teď jí mají zvýšit výplatu, tak to snad bude lepší :)) a já na brigádu asi v nejbližší době nepůjdu - buď nemám to správné vzdělání (nejsem vyučená) nebo tady pro někoho jako jsem já nic není... Přiznám se, že ti tyhle akce docela dost závidím - a ještě to cestování. Ale přeju ti to :) Třeba si já užiju cestování na výšce nebo až budu dospělá :) Budu ti držet palce, abys všechno zvládla, zkoušky zvládla na jedničku a akce si užila :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vůbec se neomlouvej, naprosto tě chápu. S tou aktivitou je na tom hodně blogů bídně, já docela taky - ach ta škola, žrout času největší.
    Přeji ti hodně štěstí, doufám, že se ti všechny zkoušky vydaří ♥

    OdpovědětVymazat
  4. To je naprosto v pohodě:)) Je od tebe pěkné, že sis našla čas na tenhle článek - Já si říkám, že bych něco takového asi měla napsat taky, protože jsem na tom s obíháním dost podobně. Je to bída:( Vždycky si říkám, že už musím a pak mi do toho něco skočí anebo blogy navštívím, ale ani nemám náladu na komentáře. Každopádně doufám, že si užiješ všechny akce, které tě čekají a že zkoušky se ti povedou!

    OdpovědětVymazat