čtvrtek 2. dubna 2015

New possible role for Kristen in Ang Lee's 'Billy Lynn’s Long Halftime Walk'


Ahoj lidi, jak se máte? Já se mám fakt perfektně! No dobře, to je tak trochu kec, mám se dost na prdlačku, protože jsem totálně vyšťavená, vážně dlouhej den... ale vzhledem ke Kristen a blogu se mám skvěle, protože mám pro vás jednu novou úchvatnou zprávu ohledně Kristeniných projektů v tomto roce. Nejprve bych chtěla říct, že nic není jisté a že ať už se pro to nadchneme, jak chceme, tak je to pořád pouze spekulace, ale Kristenino jméno je zmiňováno v souvislosti s připravovaným snímkem produkovaným Sony Pictures, podle knihy Bena Fountaina - Billy Lynn's Long Halftime Walk. S tímto snímkem jsou spojována i další jména, kromě Kristen třeba Garrett Hedlund, Joe Alwyn, Beau Knapp a Steve Martin. Beau Knapp (třetí z leva) je takovej ten typ člověka, kterej vám připadá neskutečně slizkej, ale na některejch fotkách zároveň sexy, nepřijde vám? :D No nic. A o čem, že knížka je a o čem by měl být ten film? O Billy Lynnovi :D A trochu konkrétněji... mám pro vás krátký popis.

Většina filmu se odehrává během fotbalového zápasu na Den Díkůvzdání. Bravo Company a 19 letý vojín Billy Lynn jsou součástí show, která proběhne v přestávce mezi poločasy, jako součást propagačního turné, zorganizovaného americkou vládou. Hrdinské činy týmu v Iráku se staly celostvětově známými, když byly zachyceny zpravodajskými kamerami, a film poukazuje na minulé události, ve kterých Lynn dokázal, že je skutečným hrdinou, a který čelí blížícímu se návratu do války.

Kristeninou postavou by byla, pokud by ji hrála, postava Kathryn, starší sestry hlavního hrdiny, Billyho Lynna. Myslím si, že to rozhodně zní jako zajímavý projekt, co vy na to říkáte? Doufám, že to vyjde. Pokud ano, tak natáčení by mělo začít už 15. dubna. Pokud jsem to dobře počítala, tak by to neměl být časově problém, ta díra tam je, takže kdo ví, jak to bude, ale časově s tím já problém nemám :D a Kristen by snad taky mít neměla, teda podle toho, co je nám, fanouškům, známo. Protože ten Woodyho film by se měl natáčet až někdy v červnu tuším, nebo kdy jsem to psala. Tak uvidíme. Každopádně film bude režírovat Ang Lee, který má na svém kontě filmy jako Zkrocená hora, Rozum a cit nebo Pí a jeho život. Scénář potom napsal podle knižní předlohy Simon Beaufoy, který napsal scénář třeba k Milionáři z chatrče, za kterého i získal Oscara, nebo k 2. dílu Hunger Games - Catching Fire, takže je to rozodně záruka dobrého scénáře. A já jen pevně věřím a doufám, že to vyjde :) Dalším důvodem, proč doufám, že to vyjde, je i fakt, že by šlo po On the Road o druhou spolupráci Kristen a Garretta. A já miluju Garretta. A to jsem On the Road ještě ani neviděla :D
* * * * * * * * *


Hi guys. How are you? I am fucking perfect. Actually, I am exhausted, but I am so happy, because I have for you another amazing news about Kristen! This year will be special. Kristen is now in talks for a new project. And she's not the only one. There are also names like Garrett Hedlund, Joe Alwyn, Beau Knapp and Steve Martin involve in it. What's this project about? Well, It's going to be a movie, produced by Sony Pictures, which means something really cool and amazing, or at least with really cool and amazing promotion and it will be based on a book by Ben Fountain called Billy Lynn's Long Halftime Walk. And what is this story about? Well, it's about Billy Lynn. To be more specific, there is a brief plot.


Kristen would be playing Kathryn, Billy's older sister. Production is slated to start this month and the filming should start on April 15, 2015. Film should be also directed by Ang Lee and the script written by Simon Beaufoy, who won an Oscar for his Slumdog Millionere script. He also wrote a script to Catching Fire movie, so I guess it's going to be really, really good. It would be also a second film alongside Garrett Hedlund, after On the Road. Which is really exciting, because I love Garrett... but I actually did not see On the Road yet :D Nothing sure yet, like literally nothing confirmed, but it would be perfect. It sounds really interesting.

2 komentáře:

  1. No zní to vážně zajímavě + se sejdou skvělý herci (já jsem nadšená ze Steva Martina :)) a taky skvělý štáb. Snad to klapne! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na první pohled by mě to možná tak nezaujalo, ale kolikrát jsem si tohle už říkala a potom to byl úžasný film. A ještě ke všemu to režíruje Ang Lee a možná si v tom zahraje Kristen, takže bych si to určitě nenechala ujít

    OdpovědětVymazat