středa 8. dubna 2015

Gallery update 41.7: One photo from Atlanta + important annoncement

A ta nejdůležitější věc, o které jsem včera chtěla napsat, přichází až dnes. Proč? Protože jsem byla včera unavená a líná. Za chvíli odcházím do práce, ale ještě před tím musím tenhle článek zveřejnit. Nechce se mi tam, ach jooo :D No nic. Kristen je v Atlantě. Teda, už nejspíš není, ale byla v Atlantě před dvěma dny. Což by samo o sobě nebylo nijak zvlášť zajímavé, ale znamená to, že Kristen je oficiálně součástí projektu režiséra Ang Leeho, který hodlá natočit adaptaci knihy Billy Lynn's Long Halftime Walk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nechala se totiž vyfotit se svou filmovou mámou a svým filmovým bratrem a hlavní postavou tohoto filmu na place. Opravdu bude ten film natáčet! Myslím, že zatím nejspíš jen zkouší, ale je pod to podepsaná!! Což je naprosto úžasné a já jsem z toho totálně nadšená. Je to už druhý film, který bude natáčet prakticky během měsíce a v červnu by se mělo začít s tím filmem Woodyho Allena, to je prostě neuvěřitelně úchvatná zpráva! Totálně nadšená neni to spojení, který jsem chtěla použít, ale nechci bejt sprostá :D Jestli si o tomhle filmu chcete přečíst víc, tak můžete tady. Na fotce je Kris s Joem Alwynem, nováčkem v herecké branži, nebo alespoň té filmové a s Deirdre Lovejoy, která má hrát její mamku, a kterou můžete znát třeba ze seriálu Sběratelé kostí, kde hrála sériovou vražedkyni, takže velmi sympatickou osobu :D :D Ale stejně jsem na ní zvědavá.
* * * * * * * *
And the most important one came today, because I was too tired yesterday to write something more. Kristen is... or at least two days ago was in Atlanta. Well, so what? I hear you. Well... the thing is, that it means, that she's doing that Ang Lee's movie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! She was spotted with her film mom and brother, one picture was taken, they are probably doing some rehearsals. She's signed under this amazing project and I first can't believe it! And second, I am freaking excited about it! Not freaking, but I don't want to use swear words so much :D If you want to read something more about this new project, you can do it here. Kristen looks so cute here. She's there with Deirdre Lovejoy, who also posted this picture on her official instagram and plays her mother in this film and with Joe Alwyn, who plays Kristen's brother and the main character. I know Deirdre from the TV show Bones, where she played a serial killer, so she wasn't very nice character :D but I am glad I will see her in a different light. And Joe is total newcomer in acting career, which is definitely going to be interesting.

imagebam.com

5 komentářů:

  1. nespomínala si, že si nechce náhodou dať pauzu od natáčania       
    ale to je v poho keď ju to zaujalo až tak tak to bude potom super a čekla som na článok a môže to byť dobré no som zvedavá

    OdpovědětVymazat
  2. No teda Kristen se nám náramně rozjíždí nestačím se divit a zírat Před pár dny čtu článek o tom, že tam možná bude, nedělám si tedy plané naděje a teď tohle, to byla rychlost, ale díky za to, mám chuť skákat metr vysoko, ale krotím se neboť by to má spolubydlící asi těžko pochopila, nuž raduji se vnitřně a to hodně Tohle je prostě BOMBA, epické bomba a strašně ji to přeji, neskutečně moc, pracovat s Leem je určitě sen každého herce a ji se to splnilo a ještě k tom pak i s Woodym...no teda co přijde příště O filmy s Kristen teď teda rozhodně nouzi mít nebudeme a to je super čuper!!

    OdpovědětVymazat
  3. Ta fotka je vážně vyvedená. Líbí se mi, jaké na ní má Kristen vlasy :) Jinak z té zprávy mám vážně radost. Ty její tři nejnovější filmy byly bombou, takže jsem nadšená z každého dalšího projektu, který natáčí. Čím víc, tím líp :)

    OdpovědětVymazat
  4. I'm still here, honey... just some things happened...

    OdpovědětVymazat
  5. YES! Aaaaa Ang Lee a Kristen Stewart dohromady, to bude určitě úžasné. Už se toho nemůžu dočkat ♥

    OdpovědětVymazat