čtvrtek 9. dubna 2015

Happy 25th Birthday!!!


Dnešek byl vážně náročný. Přišla jsem domů jen chvíli před půlnocí a tak jsem rychle zveřejnila kousek článku, abych to ještě stihla dneska. Celý den chodím po světě s tím, že má kurňa dneska Kris přece narozeniny... ale nedostala jsem se k tomu, abych napsala na blog, protože jsem vstávala v půl sedmé, pak byla do půl sedmé ve škole a pak jsem rovnou zamířila do hospody. Hezky ty Kristeniny pětadvacetiny zapít... :D Ano, Kris už je 25. Zrovna jsem nad tím včera přemýšlela a říkala jsem si, že je to trochu šílené... že o Kristen bloguju už něco málo přes 6 let. To je prostě... uf, síla. Počítám samozřejmě i těch pár let na blogu o Twilight, plus délku blogování tady, ale je to vážně docela síla, až se mi nechce věřit, že jsem pořád tady a každým dalším rokem tuhle úžasnou holku miluju stále víc a víc a víc. Tenhle rok byl pro Kristen skutečně velmi významným, zapojila se do spousty projektů, dosáhla mnohého a dokonce vyhrála Césara za roli v Clouds of Sils Maria, což je naprosto skvělé. A skoro se zdá, že následující rok bude ještě úžasnější a já skutečně doufám, že to tak bude. Přeju Kristen samozřejmě všechno nejlepší ke krásným polokulatinám, je to úžasný věk a já jen doufám, že o ní budu blogovat i nadále alespoň s takovým nadšením, jako doposud. Jsi skutečně inspirací a jsem na tebe hrozně moc hrdá za to, co jsi teď v poslední době dokázala! Krásné narozeniny!!!
Happy 25th Birthday!!

Jinak i tento rok proběhla sbírka na podporu výzkumu léčby Alzheimerovy choroby. Sbírku opět uspořádali fanoušci Kristen a tento rok se sice nevybralo tolik, jako na Kristeniny 24. narozeniny, ale ta suma se příliš neliší. Letos bylo vybráno skoro 24 000 dolarů, což je v přepočtu přes 600 000 Kč a to je podle mě naprosto úžasné!!!

6 komentářů:

  1. Já se teda přiznám, že jsem na její narozeniny úplně zapomněla. Až když jsem zavítala na osobonosti.cz a tam se mi objevila tak jsem vyjukla "A jo vlastně, Kristen má narozeniny!"
    Kristen přeju k 25.narozeninám všechno nejlepší - hodně štěstí, zdraví, lásky, plno filmových i osobních úspěchů. Pevně doufám, že ji čeká skvělý rok :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak dodatečně přeji všechno nejlepší, hodně úspěchů v kariéře

    OdpovědětVymazat
  3. Páni, já úplně zapomněla! Tak tedy opožděně vše nejlepší k 25th narozeninám! Na to jak je mladá toho opravdu, ale opravdu hodně dokázala a ještě určitě dokáže :).
    Jinak teď mi to připomnělo, že bych už taky měla začít něco podobného psát a hlavně to přednastavit .

    OdpovědětVymazat
  4. dop*** já jsem propásla její narozeniny? sakra...sakra!!! tak hodně dodatečně všechno nejlepší Kristen jsem úplně zapomněla, že je jen rok ode mě zrovna včera jsem koukala na Rozbřesk a hlavně jsem četla včera zase článek o Kristen ze super.cz kde už o Kris prohlásili, že je lesba

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem si na její narozeniny ve čtvrtek vzpomněla a hned jsem šla sem, na tvůj blog, abych popřála, ale žádný článek tu ještě nebyl... Tak jsem ráda, že jsi ho nakonec přece jenom stihla zveřejnit!:)) Takže tímto opožděně přeju všechno nejlepší! Doufám, že se jí bude i nadále dařit jak v kariéře, tak v osobním životě, a že zůstane naší milovanou Kristen ♥ Určitě ji čaká krásný rok!

    OdpovědětVymazat
  6. Opožděně, ale i tak přeji všechno nejlepší. Kristen jsem si zamilovala až letos, po tom, co jsem ji viděla ve filmu Still Alice mě naprosto uchvátila. A po všech těch videích a rozhovorech jí mám radši víc a víc. Těším se na její další projekty a přeji ji hodně štěstí ♥

    OdpovědětVymazat