pátek 3. dubna 2015

Kristen will be on 'Late Late Show' with James Corden

Neměla jsem zrovna nějaký specifický vztah k Late Late Show Craiga Fergusona. Byl tak trochu legenda, ne tolik, jako Jay Leno, ale přeci jen tuhle show uváděl poměrně dlouho. Kristen tam párkrát možná i byla, ale pamatuju si to jen jednou... ale tak nějak nedokážu říct, jestli ho mám ráda nějak výrazně, protože jsem zkrátka moc jeho show nesledovala, jen sem tam něco a upřímně mi trochu splývají. Takže jsem ani nevěděla, že Craig svou show opustil a že už ji nadále nemoderuje. To jsem se vlastně dozvěděla až od susan z komentáře u článku o Conanovi... a potvrdilo se mi to s dnešním oznámení, že se Kristen objeví v Late Late Show a to již 15. dubna, tedy za necelé dva týdny, akorát že ne v Late Late Show Craiga Fergusona, ale v Late Late show s Jamesem Cordenem. Říkám si, wtf? Co tam James jako dělá? Zkrátka mě to překvapilo. Každopádně je to ale naprosto skvělé, protože já miluju, miluju, MILUJU Jamese Cordena. Fakt ho žeru, je to jeden z mých nejoblíbenějších herců v poslední době a kromě toho je to i skvělý člověk a skvělý komik. Mám ho neskutečně moc ráda a jsem přímo nadšená, že teď vede Late Late Show, tak doufám, že ji vede dobře :D musím to trochu zkouknout. Hrál v mém oblíbeném seriálu, Doctor Who, pak v pár filmech, které naprosto žeru, třeba ve filmu Love Song (Begin Again) s Keirou Knightley a je to prostě takovej správnej řízek. A neskutečně se těším na rozhovor Kristen s ním, bude to parádička :) Pod článkem malá ukázka z prvního dílu obnovené Late Late Show, kde se James představuje, pokud ho neznáte, můžete si udělat nějaký obrázek.
* * * * * * * * *
I had never have any particular relationship to Late Late Show with Craig Ferguson. He was kind of a legend, I guess, not like Jay Leno, but he was in this show for a long long time, Kristen was there for few times... maybe just once... but I can't say if I liked him or not, I feel like I had quite neutral relationship to him. So I didn't even know that he has left the show and he's not hosting it anymore. I found out just thanks to Susan's comment and then after today's news, that Kristen is going to be on this show on April 15, 2015... but I am watching the announcement and see... James Corden? What? What the duck is he doing in Craig's Late Late Show... but actually, I am pretty happy about it. Not that Craig left, but that James is the new host, because I fucking love James Corden. He's one of my favorite people in the business. He's not just a great man, he's also a great actor, he played an amazing character in my favorite TV Show, Doctor Who. And he also played in some movies that I love, for example Begin Again with Keira Knightley. And he's a really, really funny man and I love him so much. So I am so happy about him being the host on this show. And I am so excited Kristen's going to be there promoting her film :)

7 komentářů:

  1. Já na to, že James moderuje tuhle večerní talkshow přišla už minulý týden a z té zprávy jsem nadšená. Jamese jsem znala už dýl, ale zamilovala jsem si díky filmu Into The Woods, kde má výraznou roli :) James je vážně skvělý! Je hrozně vtipný a souhlasím, vypadá jako správný řízek Za sebe musím říct, že James tuhle show moderuje přímo báječně. Ty jeho rozhovory jsou dělány zase úplně jiným stylem a jsou velice vtipné. Doufám, že bude mít nebo už má v Americe úspěch. Už se nemůžu dočkat až se u něj objeví Kristen :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jamese mám taky hrozně ráda - v DW a Begin Again byl úžasný. Už se na rozhovor moc těším

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tohle zjišťuju až teď u tebe, že teda Craig už definitivně odešel..jako že věěla jsem, že bude končit, ale nevěděla kdy je ten den D. Ooooo ne, já ho milovala, byla to jedna z mých oblíbených talk show právě. Takhle, Graham Norton je regulérně na prvním místě a toho asi jen tak někdo nesesadí (m i l u j u  h o), a hned pod ním byl Craig. No aspoň, že existuje youtube se staršími rozhovory - miluju když tam měl někoho z Doctora Who, on jak je fanoušek toho seriálu, tak je to super a vždycky si s těmi herci parádně sedl A je teda super, že místo něj je teď James, toho znám z DW a možná ještě odněkud, teď nevím...a ještě z rozhovorů a moc se teda těším na Kristen u něj!

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to já právě Craiga sledovala a milovala, takže o jeho odchodu jsem věděla a dosti emocionálně ho prožívala A můj vztek a smutek trochu zmírnila právě zpráva o tom, že tam místo něho budě James Já ho miluju už od Doctora a od té doby ho sleduji, je fajn, že dostal tuhle příležitost a celkově, že se mu začíná dosti dařit, mám za něho radost:) A vede si jako moderátor opravdu dost dobře, pár videí už jsem viděla, před pár dny tam zrovna byla Emmy A teď tedy budu vyhlížet Kristenino návštěvu u něj, na to se hodně těším Samozřejmě Conan první a hned pak tohle, bude to něco nového, tak jsem zvědavá, jak si sednou a co z toho vyleze
    Davida z duše nesnáším, přesně jak píšeš, má nevybíravý humor a pouze si jen utahuje z ostatních a to dost netaktně a nevkusně no a Krausovvi jsem nikdy na chuť nepřišla, to já jsem spíš na Šípa
    Angie a nevím jestli sis všimla mého komentáře tady http://k-stewart-fan.blog.cz/1503/gallery-update-40-8-magame-figaro-magazine#comments já jen, že jsem tam vyjádřila svůj nemalý zájem být s tebou aff

    OdpovědětVymazat
  5. ahojky psala jsem ti o sprátelení tak se chci zeptat jestli se mnou prosím  spřátelíš?

    OdpovědětVymazat
  6. Prvně si říkám, že "What? James má vlastní show?" a pak se podívám ještě jednou na ten nápis a vidím, že Late Late Show a pak mi dojde, co tam dělá, když to vždycky uváděl Craig. No je docela škoda, že to opustil, já ho měla ráda, ale musím říct, že Jamese mám o něco ráda víc tak jsem zvědavá. Jsem ani o tom nevěděla, že Craig je pryč a místo něj tam je náš "Craig Owens" . No každopádně se už těším, snad z toho budou nějaké scénky, nebo rovnou celý díl .

    OdpovědětVymazat
  7. Jamese miluji a už jsem pár jeho dílů viděla a je vážně skvělý, ale u mě stejně stále válí Jimmy Fallon, ale na díl, kde bude Kristen se určitě podívám :)

    OdpovědětVymazat