sobota 2. května 2015

Gallery update 42.3: On the way to Seoul

Ahoj všici, jak se máte? Já jsem utahaná k smrti. Byla jsem totiž včera na Majálesu a mám dojem, že asi brzo umřu :D Bylo to skvělý, jen jsem byla tak 12 hodin na nohách nejmíň, spíš víc :D a k tomu byla docela i zima a sem tam zapršelo. Takže to bylo docela náročný :D Ale bylo to super, docela jsem si to užila. No, mám pro vás jednu novou osobní fotku Kristen, kterou zveřejnila na svém instagramu Jillian Dempsey, což je Kristenina kosmetička. Na té fotce můžete kromě Kris, která tu má rozkošný culíček a moc jí to tu sluší :) a kromě Jillian samotné taky Kristeninu stylistku Taru Swennen, jejího kadeřníka Adira Abergela a je tam s nima i můj oblíbený bodyguard JB. Kris a tenhle její tým míří do Seoulu. Respektive už jsou dávno tam, ale v době, kdy byla focena ta fotka, tak teprve čekali na letadlo :D Proč je Kristen v Jižní Koreji? To je jednoduché, v Seoulu se koná módní přehlídka Chanelu, které se Kristen účastní :) Tato akce je naplánovaná na pondělí, 4. května. Kris i všichni ostatní dorazili do Seoulu v pořádku no a já se nemůžu dočkat pondělka :)
* * * * * * * *
Hi guys. How are you? I am deadly tired. I was at Majáles yesterday and I am probably gonna die soon :D It was great, but it was cold and it was also raining... but it was great. I enjoyed that. I have for you now one new personal photo which was published by Jillian Dempsey - Kristen's make-up artist. You can see in this photo except Kristen also Jillian herself, than Tara Swennen - Kristen's stylist, Adir Abergel - Kristen's hairstylist and Kristen's sexy bodyguard JB. This photo is from yesterday, I guess. Kristen and her team were heading to South Korea, where are they now. To be more specific, they are in Seoul. Why? Because Chanel has got there some event on May 4, 2015. So... on Monday. It is a fashion show Chanel Cruise. We won against Latvia! Yahoooooo!!! Anyway, here is this cute picture:)

imagebam.com

4 komentáře:

  1. [1]: Jo a ta fotka je rozkošná :) Kristen to na ní moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  2. Wow! Kristen musí být vážně fanynka Chanelu, když letí přes půl světa na modní přehlídku... Každopádně už se moc těším na všechny ty fotky :) Jsem zvědavá, co bude mít Kristen na sobě :)

    OdpovědětVymazat
  3. jéé já tam taky chtěla vyrazit, ale při tomhle počasí se mi fakt nechtělo

    OdpovědětVymazat