pátek 24. dubna 2015

Gallery update 42.1: First still photo from Anesthesia

Kristen nebyla přítomna na premiéře jejího nejnovějšího snímu Anesthesia, která se konala 22. dubna na Tribeca filmovém festivalu v New Yorku. Proč? To je celkem jednoduché odpovědět, Kris by nezrušila svou účast, kdyby šlo o něco povrchního a nedůležitého, tudíž předpokládám, že stejně jako na své narozeniny, i 22. dubna zkrátka musela pracovat. A ačkoliv jsem se těšila, že ji tam uvidím, tak jsem ráda, že má tolik projektů, které teď dělá, brzy začne natáčení i toho Woodyho Allena a to je prostě a jednoduše paráda. Každopádně se objevují první reakce na film a jsem ráda, že vám můžu říct, že ohlasy na tenhle film jsou dobré. Jsem ještě radši, protože vám můžu říct, že Anesthesia jde na trh do Cannes, takže dost možná někdo koupí práva. Každopádně Kristen tam má asi nakonec trochu větší roli, než se očekávalo, ale zároveň podle některých menší, než by chtěli, protože podle všeho je zaprvé její postava v tomto filmu velmi zajímavá a zadruhé ji Kristen ztvárnila naprosto úžasně. Už se tedy nemůžu dočkat, až se ke mně film dostane. Četla jsem i názory, že kromě toho, že byl její výkon srdcervoucí a úžasný, tak by se to dalo nazvat dokonce jejím nejlepším výkonem. Tak jsem teda fakt zvědavá, ještě víc, než jsem byla doposud. No a mám pro vás i další věc, která mě navnadila, a to první oficiální stillsku s Kristen z tohoto filmu jako Sophie. Ta fotka je zaprvé vážně krásná a zadruhé je hodně silná, můžete i vidět, jak se Kris lesknou oči od slz. Wow, prostě... wow!
* * * * * * * * *
Kristen wasn't present at the premiere of her new film, Anesthesia, which premiered at Tribeca Film Festival, unfortunatelly. She is currently working, she's filming, so she probably couldn't go to New York, which I am really sorry about, but you know, I am more excited about her working right now, because that's amazing too. Well, Anesthesia premiered and it actually has pretty good reviews, and not surprisingly especially Kristen's part. According to some reviews and tweets, she's pretty brilliant in it. She has bigger role than expected, but also smaller, than most of the people who are talking about her in it, would want, because her character of Sophie is probably really interesting. I read things like heartbreaking performance, Kristen Stewart is amazing and even that it could be easily her best role ever. And I have for you first official still photo from this movie. Well, it's actually second stills photo, but this is the first official one with Kristen as Sophie. It's from that scene that was in that Tribeca video and it's very beautiful, but you can see that this scene is probably going to be pretty intense, you can even see tears glowin in Kristen's eyes. Gooood, I love it so much.

imagebam.com

7 komentářů:

  1. Tak tenhle článek mě fakt navnadil! Doufám, že se brzo dočkáme aspoň nějakého traileru :) A taky držím nám všem palce, aby se Kristen na filmovém festivalu v Cannes objevila - to by byly skvělé fotky! Jinak ta fotka vypadá vážně fantasticky! Je opravdu hodně silná, ale zároveň to na ní Kristen moc sluší (doufám, že to není creepy) :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky, moc se omlouvám, že jsem na blogu a u tebe nebyla přes 3 týdny, proč: http://best-actresses.blog.cz/1504/proc-jsem-tu-nebyla-a-budu-tu. Snad mi to odpustíš, ale jinak to nešlo :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jak tak koukám, tak Kris poslední dobou hraje hodně v dramatech. Možná bych jí ale raději viděla v nějakých komedií, tak snad něco na tento žánr natočí.
    Fotka se opravdu povedla. Abych pravdu řekla, nevím jestli si tento film pustím, možná někdy, když budu mít náladu na nějaké to drama .

    OdpovědětVymazat
  4. jeji nejlepší role?tak to jsem na to zvedava :) moc se na to tesim, ja videla snad vsechny fillmy s Kristen, ona je geniální herečka :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ta still je skvělá, vypadá to zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
  6. tak o tomto filme som ešte nepočula a ani nečítala takže sa pôjdem na to asi juknúť
    najprv mi fotku nechcelo zobraziť a bola som trochu na nervy lebo som ju chcela vidieť vo veľkom ale nakoniec sa podarilo huraaa a je to brutálna fotografia a Kris je tam skvelá

    OdpovědětVymazat
  7. Pozitivní reakce a dokonce nejlepší výkon její kariéry?! No sakra sem s tím, ať se můžu kochat To bude úmorné čekání, než se filmu dočkáme, ale zase na ty nejlepší věci se vyplatí čekat, nebo nějak tak se to říká, takže se o to pokusím, i když trpělivost není moje nejsilnější stránka ale pááániiii...ta fotka!! Ta fotka...to je prostě síla a jako urputně tu zadržuji slzičku, které se mi dere ven, protože vidět něco tak bolestného a smutného je sakra bolestné a smutné!:)

    OdpovědětVymazat