pondělí 8. prosince 2014

Still Alice - first official trailer!

CAZZO! (Italské sprosté slovo :D znamená to, co FUCK!) Takže tak :D to se rýmuje s fuck. Tohle jsem nečekala. Fakt ne, nečekala jsem, že dneska narazim na tohle. Jen jsem projížděla tumblr a najednou tam na mě vyskočil první oficiální trailer na film Still Alice, který byl konečně zveřejněn! Je to naprosto úžasné, jsem z toho nadšená! No zároveň jsem nečekala, že mě ten trailer rozbrečí. To se totiž přesně stal, vážně nekecám. Asi je to tím, že jsem ten film už viděla a ten trailer znovu vyvolal pocity, které jsem zakusila při sledování tohohle úžasného snímku.. anebo je to možná tím, že ten trailer je vážně silný a skvělý... to nevím. Tedy, takhle, ten trailer je skvělý, ale nedokážu to pořádně zhodnotit v tomhle směru. Takže to je otázka pro ty z vás, kdož jste tento film ještě neviděli. Vzhledem k tomu, že unikl pirátským způsobem, tak bych vás k tomu ani neměla navádět, ale tak víme všichni, jak to je, že ano... :D Rozhodně se ale koukněte na ten trailer, je vážně skvělý. Stačí kliknout na náhled a budete přesměrováni na stránku, kde ten trailer je. Zatím není na youtube, ale myslím, že to nebude trvat dlouho ;) :D Překlad traileru přidám záhy.
* * * * * * * * * *
FUCK! I didn't expect that. And I didn't expect that it will make me cry as a baby, oh my God. The official trailer of Still Alice was finally released and I love it, I love it so much, but in the same time, I've seen the movie and this trailer brought back some feelings that I experienced during watching this movie and this trailer just made me cry. Literally, I am not kidding, it did make me cry. I would like to know, if it's because of the trailer itself or it's because I've already seen this remarkable film. So that's a question for you. Enjoy this trailer, check out, I love it. All you have to do is click at this picture (but it won't take a long time before someone publishes it on youtube.)


Překlad:
John: Na tu nejkrásnější a nejinteligentnější ženu, jakou jsem kdy poznal.
Alice: Děkuju.
Všichni: Na zdraví!
Mužský hlas: Přivítejte doktorku Alice Howland.
Alice: Děkuji. Doufám, že vás přesvědčím o tom, že tyto dětské krůčky vedou k... k té... eh.
John: Alice, kde jsi sakra byla?
Alice: Byla jsem si zaběhat.
John: Doufám, že sis to užila, protože jsi úplně zazdila naše plány na večeři.
Alice: Musím s tebou mluvit. Něco je se mnou špatně.
Tom: Co se děje?
Alice: Ach bože.
Lydia: Vy se rozcházíte nebo...?
Alice: Ne. Mám Alzheimerovu chorobu. V raném stádiu.
Anna: Můj bože.
Alice: Vidím slova, jak visí přede mnou, ale nedokážu na ně dosáhnout a nevím, kdo jsem a nevím, co ztratím příště.
Alice: Stetoskop, milénium, ježek.
Alice: Ráda bych tě viděla jít na vysokou.
Lydia: Nemůžeš využívat svojí situaci, abys mě přinutila udělat všechno, co chceš.
Alice: Proč bych nemohla?
Lydia: Protože to není fér!
Alice: Nemusím být fér, jsem tvoje matka.
Alice: Nenávidím, že se mi to děje.
John: Musíme si v životě udržet ty důležité věci... musíme to zkusit, jinak se z toho zblázníme.
Alice: Teď si nejsem jistá, co říká...
John: Tohle prosím neříkej.
Alice: Netrpím, zápasím... zápasím s tím, abych byla součástí věcí, abych zůstala propojená s tím, kým jsem jednou byla. Takže žít přítomností, říkám sama sobě, je všechno, co můžu dělat. Žít přítomností...



Youtube version:

2 komentáře:

  1. páni páni páni, nic víc se na to říct ani neda, dokonaly trailer, strasne moc se na ten film tesim a uz bych ho taky chtela hrozne moc videt :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nádhera. Co víc k tomu říct... Kristen  má ve filmu naprosto dokonalé vlasy, ale to jsem už nejspíše zmíňovala. Už na první pohled na tom traileru jde poznat, že se rozhodně nejedná o žádnou komedii, ale drama. Docela by mě zajímalo, proč trailer nebyl ještě zveřejněn na officiálních stránkách.
    Ke Still Alice se chci pořád dostat, ale bohužel nemám čas :(.

    OdpovědětVymazat