čtvrtek 4. prosince 2014

Gallery update 37.7: 11 new stills + 2 BTS photos from Still Alice

Ahoj lidi. Jsem pořád nemocná. Což je na nic. Hlavně proto, že zejtra jedu do Bratislavy a vážně potřebuju být příští tejden zdravá... hlavně v pondělí a v neděli. Takže se prostě musím uzdravit v Bratislavě. To bude ještě sranda :D Proč jsem vždycky nemocná, když se mi to nejmíň hodí? To je prostě zákon schválnosti. Minulej tejden jsem celej proležela, ale postě ne, nemůžu bejt zdravá. Grr. No nic... Doufám, že mě Bratislava nezabije. Vážně nepotřebuju bejt nemocná teď ty poslední týdny v prosinci, zvlášť proto, že píšem nějaký testy... a budou Vánoce... a tak no. No nic. Mám pro vás dneska nějaké ty fotky, než pojedu na němčinu. Miluju všechno, co se objeví ohledně Still Alice. A zrovna dneska mám pro vás dalších 11 stillsek z tohohle úžasného filmu. Dvě jsou s Kris, přičemž na jedné je jen zadek její hlavy :D ale to nevadí. Zbytek je s Julianne nebo někým jiným nebo s kombinací zmíněného, ale zveřejňuju je všechny, protože jsou skvělé :) Kromě stillsek ještě i dvě ze zákulisí s Julianne a režiséry filmu.
* * * * * * * * * *
Hi guys. I am still ill, which sucks. Especially because I go to Bratislava tomorrow and I really need to be okay on Monday and the next Sunday. Fuck! Why am I always sick when I don't have time for it? I was lying in bed whole week last week, but it obviously didn't really work out... I hope that our trip to Bratislava won't kill me. I don't need to be sick during these last weeks in December. Anyway. I have for you another 11 stills photos from Still Alice movie. I forgot to say: I have for you another AMAZING photo from Still Alice. I love them, so so so much. Two of them with Kisten, the rest just with Julianne or someone else. And also 2 new behind the scenes photos with the directors and Julianne Moore. I love everything what is connected to this remarkable film.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com

4 komentáře:

  1. Ty fotky jsou bezvadné a ty se brzo uzdrav :)

    OdpovědětVymazat
  2. jo, to znám taky jsem vzdyck nemocna kdyz to nejmin potrebuju, ja mam pristi sobotu maturak a dneska mi neni zrovna nejlip, doufam ze nebudu nemocna, prootze jinak si muzu njit hoidt masli, ale jinak ty fotky jsou nádherný ja se na ten film uz strasne moc tsim :) prosimte od kdy to bude v kinech?

    OdpovědětVymazat
  3. Snad ti bude brzo líp!:) Já už jsem naštěstí dlouho nemocná nebyla, ale většinou mi taky je špatně zrovna, když to nejmíň potřebuju:)

    OdpovědětVymazat
  4. Doufám, že už se cítíš lépe :) Jinak ty fotky jsou vážně skvělé :)

    OdpovědětVymazat