středa 10. prosince 2014

Kristen in The New York Times's '9 Kisses' Project

Bože. Tohle je tak boží. Tak kurevsky boží! Kristen vždycky udělá něco takovýhleho a člověk nestačí zírat. Je to podobné, jak když se objevila v tom hudebním klipu Just One of the Guys od Jenny Lewis. Kristen se objevila v dalším videu, naprosto bez varování a já zůstala naprosto šokovaná :D Přemýšlela jsem, odkud se Kris zná s Chadwickem Bosemanem, protože spolu byli vyfocení v zákulisí Hollywood Movie Awards před pár týdny... no a teď už to vím :D Kristen se totiž stala součástí projektu '9 Kisses' od The New York Times. Nejlepší herci tohoto roku podle New York Times, 9 párů, 9 různých polibků, a já tohle video prostě zbožňuju :D Kristen je tam neskutečně rozkošná :D a já z toho videa vážně nemůžu. Je tam roztomilá, boží a k tomu je to i docela sexy, jestli to nevyzní blbě :D V roli vášnivé fanynky Chadwicka Bosemana v roli hudebníka. Och bože, musím na to koukat furt dokola, Kristen je tam prostě výborná :D No i ta ostatní videa jsou skvělá. Podívat se na ně můžete tady. Najdete tam třeba video se Shailene Woodley a Jackem O'Connelem (jestli to zní povědomě, tak nejznámější je asi jako Cook ze Skins, ale teď je známý pro roli ve filmu Angeliny Jolie - Unbroken), je tam i Julianne Moore nebo třeba Benedict Cumberbatch s Reese Whiterspoon v jednom z videí. A rozhodně stojí za to se na to podívat :D Když ne na ta ostatní videa, tak aspoň na tohle s Kristen. Je naprosto výborné :D
* * * * * * * * * *
Jesus. This is just so cool. So fucking cool! Kristen always do such a thing and I can just stare. I don't get it, how is it even possible, she always blows up my mind by stuff like this one. I was so surprised when I saw that picture from Hollywood Movie Awards with Chadwick Boseman, now I know from where they knew each other. Fuck! This is awesome, I love it :D Kristen appeared in '9 Kisses' project by New York Times. I am dead! :D This year's best actors according to New York Times. 9 pairs. 9 videos. And one of them... with our Kristen and I love it so so so much. With Kristen, fangirling over Chadwick Boseman in this video and it's so incredibly cute and amazing but hot in the same time. Check out, enjoy, it's just perfect, this is something you REALLY need to see :D And the rest of it too. Shailene Woodley with Jack O'Connel (sounds familliar? Cook from Skins) or Julianne Moore is there and Benedict Cumberbatch... I just love it, it's a great project, so cool :D You can watch the rest of it here.

4 komentáře:

  1. ty jo to je fakt boží :) je tam užasná, je to správný video :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle mi přijde jako docela zvláštní projekt, ale líbí se mi. Určitě mrknu i na delší videa. Tohle video s Kristen jsem viděla už včera a musím říct, že se mi vážně moc líbilo - hlavně ty emoce, které probíhaly přes Kristeninu tvář :)Jinak děkuju za tvou odpověď na můj mail Mám to stejně jako ty. Já koukám na tolik filmů a mám potřebu to někomu říct tak vždycky otravuju všechny kolem sebe Jsem docela dost zvědavá kolik ocenění si Still Alice příští rok odnese - doufám, že jich bude hodně :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ježiši... já to žeru ! To je táák sladký.. Nejdřív jsem myslela, jen tak první dojem, že mu snad i rozfláká tu kytaru.. A pak ten její úsměv a to zamávání a no prostě jsem celá hotová z celé Kristen.. přiznávám, fakt jí miluju!
    Zlato, ty máš u mě dokonce ikonky dvě! Všimla sis toho?
    Já taky mám ten název vulnerable-heart ráda :) Asi mě to vystihuje nejvíc.. :)

    OdpovědětVymazat
  4. jak už jsem psala u Clove, výborný nápad! A Kris mě dost pobavila, jak na konci takový vyjuchaný výraz

    OdpovědětVymazat