pondělí 29. prosince 2014

Gallery update 38.2: One new fan picture from LA

Včera večer jsem se dost mrdla do hlavy, takže mám trochu strach jít spát pro případ, že bych měla náhodou otřes mozku. Což je blbost, protože jsem se fakt nepraštila tolik, i když to teda bolelo dost a neutrpěla jsem žádnou ztrátu vědomí, možná tak vteřinu :D Ale vzhledem k tomu, že je mi i blbě od žaludku a jsem hypochondrické pako, tak se mi zkrátka úplně nechce jít si lehnout. Tyhle dvě věci ale nemají naprosto nic společného, protože jsem se praštila do palice o auto a pak jsme jeli na návštěvu, kde jsem sežrala všechno možný i nemožný a z toho je mi blbě. Já si sama sobě logicky odůvodním, proč je kravina, abych měla otřes mozku :D ale to, abych se na to opravdu vykašlala a šla si lehnout, to už je proces :D Takže asi tak. Mám pro vás proto alespoň jednu rychlou novinku. Je to jen jedna fotka, ale tak co byste chtěli, jsou Vánoce. Kromě téhle fotky byla ještě před pár dny potvrzena Kristenina účast na jedné akci v lednu, konkrétně tuším 13. ledna 2015, která se týk propagace Still Alice. A taky se Max Landis zase jednou ozval ohledně AmeUl, ale o tom až jindy. Teď k té fotce... no jsou pořád ještě teoreticky Vánoce, takže kromě tohohle není prostě skoro nic. Nějaké paparazzi fotky samozřejmě jsou, ale znáte můj vztah k nim. Takže alespoň tahle nová jedna fotka (divnej slovosled, co?) s fanoušky. Kristen je tam v obklopení fanynek skoro schovaná, ale je to roztomilá fotka:) Jedna z holčin k tomu napsala i krátkou zprávu: "Zrovna jsem potkala Kristen Stewart, OMG nemůžu dýchat, OMG, je BAE!" čímž nejspíš myslela beautiful nebo je to zkrátka výraz pro roztomilý, krásný, skvělý, atd... nejspíš tím nemyslela originální význam tohohle slova pocházejícího z dánštiny... protože bae je dánský výraz pro exkrement... asociace jak z nosu, já vím. Každopádně šlo o fanynky, ne hatery, takže jsem za to beautiful :D Anyway, užijte si fotku, Kristen tam má samozřejmě čapku, jak jinak:D
* * * * * * * * *
I've hit my head yesterday evening quite badly and I am afraid to go to sleep in case I have concussion. Which is bullshit actually, it wasn't that bad hit, but I am quite hypochondriac, because I am also sick a little bit, which doesn't have anything to do with my headache, I've just eaten too many different things and drunk some rum and wine and stuff... but still, I don't want to go to sleep. Yet. So I have for you one photo. I know, it's not a lot, but what do you want, it's still Christmas time. Some paparazzi photos are, of course, like always, but you know how I feel about that. So I have for you one new picture with fans from Los Angeles. "JUST MET KRISTEN STEWART OMG I CANT BREATHE OMG SHES BAE"
Meaning baby. Like she's cute and great or beautiful, etc., probably. I don't think she would mean by that the original meaning from the Danish word for "poop" in case she's probably a fan... :D And it's really cute picture :) Kristen with her hat... of course.

imagebam.com

2 komentáře:

  1. Fotka je moc hezká! Fanynky měly vážně štěstí:) A jinak doufám, že ses dneska ráno v pohodě probudila

    OdpovědětVymazat
  2. Ta fotka je skvělá a fanynkám vážně závidím!

    OdpovědětVymazat