sobota 27. prosince 2014

Gallery update 38.1: New stills from Clouds of Sils Maria

Ahoj lidi. Jak se máte? Jaké byly Vánoce? Moje byly skvělé, ale... je to časově náročnější, než jsem se domnívala, že bude. Lidé přicházejí a odcházejí a mně z toho hrabe. Samí příbuzní. 25., 26... a i dneska. Dneska jsme měli původně mít volný den, jít s mamkou bruslit a tak, ale ne, prostě ne, další příbuzní musej přijít, protože táta nemohl říct, že nemůžeme 27., néééé. Musel jim dát na výběr, i když mohli oba dva dny. Poseru se z toho. Je to hnusný takhle říct, ale zítra jedeme ke známým, vracíme se 29., večer rovnou jdeme k dalším známým, 30. jdu do divadla a 31. jedu na Silvestra s kamarády na chatu. Zajímalo by mě, kdy se budu učit... Nejspíš budu muset začít dneska po té strašné návštěvě, která zahrnuje dvě malý děti. Což znamená, že já, jakožto HOLKA a nejmladší budu nejspíš muset si s těmito dětmi hrát, přestože to s nima vůbec neumim. Ne, že bych neměla ráda děti, mám ráda děti, ale neumím se k nim prostě chovat, nejsem takovej ten typ, kterej na všechny děti hned ňuňá a ví, jak si s nima hrát, já jsem jeden velkej hromotluk, co se dětí týče... No a k tomu to bude zahrnovat mýho psa zavřenýho 2 hodiny v pracovně, protože nemůže být kolem těch dětí, páč je debil a ještě by jim něco porobil. Takže to bude fakt úchvatně strávenej den a moooc se na to těšim. Jsem hnusná, já vim. Mám ráda svojí rodinu, ale prostě mě štve, že nemůžu mít ani den klid. Hlavně... kdybysme jeli my k nim, tak budu ráda, ale takhle.. kvůli tomu psovi a tak... mě to prostě štve. On tam bude 2 hodiny kničet a já tu budu muset sedět a dělat, jakože mi to vůbec nevadí, že je zavřenej. No nic... je to prostě hrozně únavné všechny ty návštěvy a pomalu a jistě přicházím o vánoční náladu. Nejradši bych byla, kdybysme měli velký dům, kam by na Štědrý den mohli přijít úplně všichni najednou a bylo by. To by byla teprve pořádná vánoční atmosféra... ale na naší rodinu by byl potřeba asi zahradní party stan, kdyby měli přijít všichni. No nevadí... holt to je, jak to je. Každopádně mám pro vás po pár dnech zase nějaký ten článek... není to žádný Vánoční speciál a upřímně si ani nejsem jistá, jestli na nějaký další ještě dojde... jsou to jen a pouze nějaké staronové fotky. Objevily se 4 nové stillsky z filmu Clouds of Sils Maria a na všech čtyřech je Kristenina postava Valentine. Připomíná mi to, jak moc se mi ten film líbí a hrozně se těším, až půjde na konci ledna do kin, abych na něj mohla jíti znova :)
* * * * * * * * *
Hello guys. How are you? How was Christmas? Mine were great, but... every single day some people are coming. We should have one free day today, but other people are coming and it makes me crazy, Jesus Christ, I don't want to spend another day by talking with my family members... it's not nice to say that, but I was hoping for this one day... I want to go out, leave this house and don't sit here, listening to my dog freaking out because of stangers in our house. Especially when these strangers have kids I am supposed to play with, because I am a GIRL and I am the YOUNGEST. Seriously not really excited about that, because I am not good around kids... It just freaks my out, I wanted to go skating with my mom today and not having another visitors... I love my family, of course I do, but... It's just so... tiresome. Anyway, I have for you now some new old photos. New stills from Clouds of Sils Maria movie, all of them with Kristen's character, Valentine. I love these photos, makes me to want to see this movie again, I can't wait for it. January 29 is coming.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

6 komentářů:

  1. tak Vánoce byly fajn, jen bych se potřebovala učit, ale jak jsme pořád někde lítali, tedy každý den jsme chodili k babičce a čučeli na televizi...pořád dokola a já se hlavně nedokážu učit, když je doma plnej barák, takže z toho nic nebylo, ale budu muset od zítřka začít :) a já jsem jedináček, ale vím, jak se cítíš
    a ty stills jsou moc pěkné :) Kris zase s těmi dlouhými vlasy :)))

    OdpovědětVymazat
  2. U mě Vánoce byly v pohodě, u nás byla návštěva jen na chvíli se podívat k nám na novej barák, jinak jsme jezdili spíše my k nim . Vůbec ti to tedy nezávidím :/, ale snad si toho 31. odpočineš a užiješ si to na chatě :).
    Jinak fotky jsou dokonalé, líbí se mi moc ta první fotka a opět mi docela připomíná zde na ní Emmu Watson, ale spíše jen tím pohledem . Ty brýle jí také moc sluší :).

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem Vánoce měla v pohodě, ale teda o těch svátcích, abych řekla pravdu, taky jsem nemusela ty návštěvy. Ne že bych nerada viděla svoji rodinu či známé, ale většinou to je tak, že dospělí se baví spolu a já, podobně jako ty, musím se starat o ty malé ratolesti, co s sebou přivedou. Musíš myslet hlavně na tu chatu, jak se tam odreaguješ. ;) Abych řekla pravdu, závidím ti ji, já po dlouhé době zůstávám s rodiči doma na Silvestra, takže nevím, jak to přežiju. D BTW: Vy máte rodinný dům či jste v paneláku?
    A ke Kristen, popravdě o tom filmu slyším prvně, ale dle fotek to vypadá zajímavě. ;) Nevím, proč tam je skoro vůbec nenalíčená, ale v těch brýlích jí to sluší.

    OdpovědětVymazat
  4. A jsem velmi ráda, že i po delší době, co jsem zavítala na tvůj blog, je pořád v provozu, byla by totiž škoda, ztratit jeden z tak skvělých blogů o Kristen, jen tak dál. Budu ti držet palce, ať se ti tu daří a máš co největší návštěvnost. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty fotky jsou vážně skvělé! Na ten film se opravdu těším :)

    OdpovědětVymazat
  6. Vánoce pořád pokračujou zlato,užívej si je Páni,tolik věcí neboj,určitě se svýho klidu dočkáš

    OdpovědětVymazat