pondělí 1. prosince 2014

Gallery update 37.6: New/Old outtakes for Universal

Zkoušela jsem dělat na novém designu, ale bylo to strašný. Musím s tím něco udělat. Narozeniny blogu se kvapem blíží a já jsem slíbila, že bude nový design, jenže mi nic nevychází. Možná je to tím, že ten aktuální se mi pořád líbí. Nebo je to tím, že jsem na sebe naložila moc velké přímě a nedokážu udlat nic speciálního, ne tak, jak jsem chtěla. No uvidíme, jak to dopadne. No nic. Každopádně. Pamatujete si ten článek s 25 staronovými fotkami z propagačního photoshootu pro Universal, který nafotili v rámci propagace Snow White and the Huntsman? (Musím si sem napsat, že mám za tátu koupit mámě náušnice, jinak bych na to zapomněla, nemám po ruce papír ani mobil.) K věci. Tak z tohohle photoshootu se nyní objevilo dalších 44 fotek. Jo, 44. Nekecám. Je jich fakt 44. Tentokrát všechno jen a pouze Kristen. To máme 44 nových fotek Kristen z roku 2012. Nechápu, proč jim trvalo tak dlouho je všechny zveřejnit, protože většina z nich je vážně skvělá. Kristen to tam neskutečně sluší! Měla krásnej outfit a kromě toho jsou to fotky z doby, kdy měla černé Sněhurkovské vlasy, které jsem na ní milovala. Na většině z těch fotek je prostě nádherná. Užijte si je, zbytek najdete v galerii :)
* * * * * * * * *
I tried to make a new design, but it was terrible. I have to do something with that. The birthday of this blog is coming and I promised new design. I wanned to do something special, but it just looked horrible, it was ugly, so I didn't even save it. Anyway. Do you remember that article with 25 new/old photos from propagation of Snow White and the Huntsman? I published it last week. Well... what I have for you now is more than unbelievable. I have for you another 44 photos from this photoshoot. That's kind of crazy. After almost 3 years the published such a huge number of photos. I don't mind, I am glad, I just don't understand, why. Because most of them are truly amazing and I love them so much. Maybe I will use some of these for the new design, I will see. Kristen looks so beautiful, it was the period she had black hair and I loved her with Snow White's black hair, I think she looked gorgeous. Enjoy photos. 44 in gallery, like I said.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

4 komentáře:

  1. tenhle shoot mám moc ráda :) nejradši mám takovou tu šklebící, jak to prostě umí jen kris

    OdpovědětVymazat
  2. jo, tyhle jsou nádherné :) je na nich přirozená a to na ni miluju :) jéé ty delas designy, myslis, ze bs mi moc prosim mohla taky jeden udelat? ja hledala vsude, ale nikdo ho nechce delat... :)

    OdpovědětVymazat
  3. DOKONALÁ, DOKONALÁ!
    A bohužel jsem ještě Camp X-Ray neviděla, musím si na to udělat čas..:)

    OdpovědětVymazat
  4. 44? :O Waau! Bych ani neřekla že photoshoot může mít tolik fotek.
    Všechny jsou naprosto dokonalé, Kristen se za ty dva roky vůbec nezměnila. Strašně moc se mi líbí ty poslední portréty, všechny se opravdu povedly a moc se mi líbí i ty mimika a gesta od Kristen :) .

    OdpovědětVymazat